Menu
Το καλάθι σας

Bormann - Ψησταριά Υγραερίου Μαντεμένια Σχάρα με 4 Εστίες και Πλαϊνό Μάτι BBQ4500 - 037897

Bormann - Ψησταριά Υγραερίου Μαντεμένια Σχάρα με 4 Εστίες και Πλαϊνό Μάτι BBQ4500 - 037897
459,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 370,16€
  • Stock: 2 - 3 μέρες
  • Model: 037897
Bormann - Ψησταριά Υγραερίου Μαντεμένια Σχάρα με 4 Εστίες και Πλαϊνό Μάτι BBQ4500 - 037897

Η ψησταριά υγραερίου από την Bormann διαθέτει 4 εστίες, με τις οποίες μπορείτε να έχετε πολλαπλές ζώνες θερμοκρασίας στην επιφάνεια ψησίματος ώστε να ψήνετε διαφορετικά είδη φαγητού ταυτόχρονα (π.χ. κρέας σε υψηλή θερμοκρασία και λαχανικά σε χαμηλή). 
Η επιφάνεια ψησίματος είναι 60x45εκ. και θα μπορέσετε να ψήσετε περίπου 6 μπριζόλες τη φορά.
Κύριο πλεονέκτημα των ψησταριών υγραερίου είναι ότι ανάβουν αμέσως, πιάνουν θερμοκρασία πολύ γρήγορα και η ένταση της θερμοκρασίας είναι ρυθμιζόμενη. 
Επιπλέον έχει μία πλευρική εστία μαγειρέματος όπου μπορείτε παράλληλα να προετοιμάσετε κάποια σάλτσα ή τα συνοδευτικά για τα ψητά σας, ενώ με τις ρόδες που έχει μπορείτε να την μετακινήσετε εύκολα.
Με τη μαντεμένια σχάρα το ψήσιμο γίνεται γρηγορότερα, καθώς η θερμοκρασία κατανέμεται ομοιόμορφα σε όλες τις πλευρές του φαγητού. 
Για να συντηρήσετε τη μαντεμένια σχάρα πριν το ψήσιμο, καλό είναι να απλώσετε ένα λεπτό στρώμα μαγειρικού λαδιού (π.χ. ελαιόλαδο ή κάποιο φυτικό λίπος) κι έτσι θα έχετε δημιουργήσει μια αντικολλητική επιφάνεια. 
Ακόμα, διαθέτει θερμόμετρο ώστε να ελέγχεται τη θερμοκρασία του θαλάμου την ώρα του ψησίματος αποφεύγοντας το κάψιμο του φαγητού.
Ισχύς 15.2kW
4 εστίες (3.2kW) & 1 πλαΐνη εστία (2.4kW)
Διάσταση εστίας: Μ60xΠ45cm
2 μαντεμένιες σχάρες με εμαγιέ επικάλυψη Μ29.5x44cm με υποδοχή πίτσας/τηγανιού και 1τμχ ανοξείδωτη σχάρα διατήρησης θερμοκρασίας Μ57xΠ14cm
Φλογοκρύπτες εμαγιέ, 4τμχ
Διακόπτες αυτόματης ανάφλεξης
Ανοξείδωτο θερμόμετρο
Αποσπώμενος δίσκος λίπους
Πλαϊνά μεταλλικά ράφια
2 μεταλλικές μπροστινές πόρτες
4 ρόδες (2 με κλείδωμα)
Διαστάσεις Μ120xΠ57xΥ110cm


Για παραγγελία άνω τον 50€ και έως 5 κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν πανελλαδικά.


Αποστολή με Courier
Η εταιρία μας έχει συνάψει συνεργασία με την ΕΛΤΑ COURIER και ACS COURIER  για την μεταφορά και παράδοση των προϊόντων.
Για αγορές προϊόντων συνολικού βάρους έως 2 κιλά η αποστολή κοστίζει 3,85€, από 2 έως 5  κιλά η αποστολή κοστίζει 4,40€ ενώ για προϊόντα από 5 κιλά και άνω για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,22€.
Η παράδοση γίνεται από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών
Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν μεγάλο όγκο ή βάρος (όπως μπαταρίες οχημάτων >20 κιλών) η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με πρακτορείο μεταφορών είτε πρακτορείο της επιλογής σας είτε της συνεργαζόμενης εταιρίας μας. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.
Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
Η εταιρεία XIDEAS.gr συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα στη διεύθυνση Γούναρη 166 στη Γλυφάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 07.30 π.μ. - 20.00 μ,μ, και Σάββατο 07.30 π.μ. - 18.00 μ.μ., χωρίς καμία επιβάρυνση.

Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, η εμπορική του συσκευασία είναι κλειστή και έχετε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Στην περίπτωση αυτή το κόστος επιβάρυνσης της επιστροφής των προϊόντων είναι δικό σας.