Menu
Το καλάθι σας

Επαναφορτιζόμενος Αδιάβροχος φακός Αλουμινίου LED, 1200lm 5.2Ah MONT 1000 G4 SAS (#57866)

Επαναφορτιζόμενος Αδιάβροχος φακός Αλουμινίου LED, 1200lm 5.2Ah MONT 1000 G4 SAS (#57866)
Ετικέτες: GADGET 84, 90€
Επαναφορτιζόμενος Αδιάβροχος φακός Αλουμινίου LED, 1200lm 5.2Ah MONT 1000 G4 SAS (#57866)
84,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 68,47€
  • Stock: 2 - 3 μέρες
  • Model: 57866
  • Διαστάσεις: Κεφαλή: 44mm, Σώμα: 32mm, Ύψος: 240mm, Βάρος : 415 gr (με την μπαταρία)
  • Φωτεινότητα 1200 Lumens. Φωτισμός έως 200 μέτρα
  • 5200mAh Μπαταρία, Σταθερή δέσμη για 4 ώρες λειτουργία.
  • H κορυφαία επιλογή σε φακό led 4ης γενιάς σε όλους τους τομείς.
  • Κεφαλή με τεχνολογία μεταβλητής λειτουργίας εστίασης της δέσμης φωτισμού (zoom). Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει στον χρήση να εστιάσει σε Ανοιχτό και Κλειστό χώρο με απόλυτη ακρίβεια και ταχύτητα και να προσαρμόσει έτσι τον φωτισμό ανάλογα με τις ανάγκες της εργασίας του
  • Παρέχει 3 προγράμματα βασικής λειτουργίας 100%-40%-20% με δυνατότητα φωτισμού 1200lumen-600lumen-300 lumen.
    Επίσης προσφέρει και 2 ειδικά προγράμματα sos και flash για χρήση σε ειδικές περιπτώσεις κινδύνου και σήματος ελέγχου.
  • Διαθέτει ειδική πλακέτα προστασίας κυκλώματος (PCB) σχεδιασμένη από το τμήμα R&D της sas η οποία προσφέρει μέγιστη προστασία της μπαταρίας από υπερφόρτιση / αποφόρτιση / υπερθέρμανση. Έτσι η NRG-102 μπορεί με ασφάλεια να παρέχει έως και 500 επαναφορτίσεις στο 100% των δυνατοτήτων της εξασφαλίζοντας στον χρηστή 5½ ώρες αδιάκοπης λειτουργίας.
  • Τεχνολογία Ένδειξης φόρτισης της μπαταρίας στην 4η γενιά φακών G4. Ενσωματώνοντας στον Νέο Ηλεκτρονικό διακόπτη με 3πλο φωτισμό Led o χρήστης μπορεί να γνωρίζει την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας από 100% έως και 0%.
  • Αδιάβροχος σύμφωνα με το Διεθνές πρότυπο IPX5.Αυτό τον καθιστά Εντελώς στεγανό σε κάθε είδους εργασία σε βροχή / νερό / υγρασία. Εχει κορυφαία αντοχή σε σκόνη / χώμα / λάσπη και κάθε είδους καταπόνηση από το περιβάλλον λειτουργιάς του. (Ο βαθμός στεγανότητας IPX5 δεν εξυπηρετεί υποβρύχια λειτουργία και βύθισμα σε νερό).
  • Κατασκευασμένος από ειδικό κράμα Αλουμινίου της sas ,σύμφωνο με τα πρότυπα της Αμερικανικής Αεροναυπηγικής τεχνολογίας τύπου Alloy 6063-T6 και είναι ενισχυμένος με Φινίρισμα Ανοδίωσης Στρατιωτικού τύπου ΗΑΙΙ κάνοντάς τον ιδιαίτερα ελαφρύ για την καθημερινή και συνεχόμενη χρήση.
  • Το εξαιρετικής αντοχής υλικό κατασκευής του τον καθιστά ανθεκτικό σε πτώσεις αλλά ταυτόχρονα και εξαιρετικά ανθεκτικό στην διάβρωση και αλλοίωση με το πέρασμα του χρόνου.
  • To Led Chip ΖILION είναι Chip 4ης Γενιάς και ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον σχεδιασμό του και στα υλικά κατασκευής του.
  • Συμπαραδίδεται με clip ζώνης και λουράκι μεταφοράς
  • Εξοπλισμένος με την νέα μπαταρία της sas τύπου : NRG-101 με χωρητικότητα στα 2600mAh τεχνολογίας Ιόντων Λίθου (Li-ion) και πυρήνα κατασκευασμένο από κυψέλες της samsung ο ΜΟΝΤ 700 G4 εξασφαλίζει στον χρηστή μακρά ζωή λειτουργίας χωρίς μείωση στις ώρες χρήσης σε βάθος χρόνου και με κορυφαία σταθερή απόδοση ενέργειας στο led chip zillion. Η NRG-101 4ης γενιάς προσφέρει έως και 20% μεγαλύτερη χωρητικότητα από την προηγούμενη γενιά . Η NRG-101 διαθέτει ειδική πλακέτα προστασίας κυκλώματος (PCB) σχεδιασμένη από το τμήμα R&D της sas η οποία προσφέρει μέγιστη προστασία της μπαταρίας από υπερφόρτιση / αποφόρτιση / υπερθέρμανση. Διαθέτει επίσης και έξυπνο κύκλωμα προστασίας του φακού κατά την φόρτιση . Έτσι η NRG-101 μπορεί με ασφάλεια να παρέχει έως και 750 επαναφορτίσεις στο 100% των δυνατοτήτων της εξασφαλίζοντας στον χρηστή 5 ώρες αδιάκοπης λειτουργίας.
  • Φόρτιση με ανθεκτικό Micro USB 2.0 καλώδιο
  • Ενα εξαιρετικό προϊον


Για παραγγελία άνω τον 50€ και έως 5 κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν πανελλαδικά.


Αποστολή με Courier
Η εταιρία μας έχει συνάψει συνεργασία με την ΕΛΤΑ COURIER και ACS COURIER  για την μεταφορά και παράδοση των προϊόντων.
Για αγορές προϊόντων συνολικού βάρους έως 2 κιλά η αποστολή κοστίζει 3,85€, από 2 έως 5  κιλά η αποστολή κοστίζει 4,40€ ενώ για προϊόντα από 5 κιλά και άνω για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,22€.
Η παράδοση γίνεται από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών
Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν μεγάλο όγκο ή βάρος (όπως μπαταρίες οχημάτων >20 κιλών) η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με πρακτορείο μεταφορών είτε πρακτορείο της επιλογής σας είτε της συνεργαζόμενης εταιρίας μας. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.
Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
Η εταιρεία XIDEAS.gr συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα στη διεύθυνση Γούναρη 166 στη Γλυφάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 07.30 π.μ. - 20.00 μ,μ, και Σάββατο 07.30 π.μ. - 18.00 μ.μ., χωρίς καμία επιβάρυνση.

Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, η εμπορική του συσκευασία είναι κλειστή και έχετε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Στην περίπτωση αυτή το κόστος επιβάρυνσης της επιστροφής των προϊόντων είναι δικό σας.