Είναι καλοκαίρι, η θερμοκρασία ανεβαίνει και αυτό που θέλουμε είναι ένα δροσερό ρόφημα. Τι γίνεται όμως όταν δεν είμαστε στο σπίτι ή στο γραφείο; Εμείς έχουμε την απάντηση για να προσφέρουμε στους ανθρώπους την δυνατότητα να έχουν πάντα κρύο νερό εν κινήσει, αποτρέποντας τους κιόλας με αυτόν τον τρόπο να αγοράζουν πλαστικά μπουκάλια νερού μιας χρήσης. 


Διάλεξε το κατάλληλο προϊόν για ΄σενα


Ανάλογα με την χρήση που θα κάνετε, επιλέξτε ένα θερμός κατάλληλου μεγέθους από την ποικιλία που σας προσφέρουμε. Πιο αναλυτικά, για εναν ενήλικα θα προτείναμε ένα παγούρι του μισού λίτρου (500ml) ενώ για ένα παιδί θα ήταν πιο χρηστικό ενα μπουκάλι των 400ml. Φυσικά, αν επιθυμείτε να μεταφέρετε τον καφέ ή το τσάι σας ένα θερμός των 300-400 ml θα ήταν το ιδανικό μέγεθος. Τέλος, αν ψάχνετε ένα προϊόν που θα έχετε συνεχώς μαζί σας σε περιπάτους, εκδρομές και δραστηριότητες θα προτείναμε ένα παγούρι του ενός λίτρου.  


Τα δικά μας tips 

  • Αφού αποκτήσετε το νέο σας παγούρι, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες του κατασκευαστή σχετικά με το πως να το διατηρήσετε σε καλή κατάσταση.

  • Πολύ σημαντικό είναι να βεβαιωθείτε αν μπορείτε να το πλύνετε σε πλυντήριο πιάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και αν δεν μπορείτε, ενδεχομενως να επιτρέπεται να  βάλετε το καπάκι και τα εξαρτήματα.

  • Συνιστούμε να γίνεται αλλαγή του πώματος ανάλογα με την συχνότητα χρήσης καθώς είναι το εξάρτημα που φθείρεται πιο εύκολα. 

  •  Στα παγούρια αλουμινίου, κάθε τρεις μήνες καλό θα ήταν να χρησιμοποιείτε μια ειδική ταμπλέτα καθαρισμού για παγούρια που καθαρίζει και απολυμαίνει σε βάθος την εσωτερική επίστρωση.

  • Η βούρτσα καθαρισμού είναι μια καλή επένδυση, αφού μπορεί να εισχωρήσει με ευκολία στο εσωτερικό του σκεύους - σε αντίθεση με το σφουγγάρι - και να απομακρύνει υπολείμματα που τυχόν έχουν μείνει εκεί.

Γιατί να αγοράσει κανείς ένα παγούρι και να το κουβαλάει μαζί του όταν μπορεί να βρει νερό παντού;

Ας μιλήσουμε καλύτερα με αριθμούς…

250.000.000.000 πλαστικά μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού, καταναλώνονται κάθε χρόνο, παγκοσμίως, εκ των οποίων μόνο το 24% ανακυκλώνεται.

8.000 πλαστικά μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού, πετιούνται κάθε δευτερόλεπτο στα σκουπίδια.

Έτσι λοιπόν η επιλογή του κατάλληλου μπουκαλιού πέρα από τα καθημερινά οφέλη και ανέσεις που παρέχει είναι μια μικρή κίνηση που μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στην μείωση των πλαστικών απορριμμάτων.