ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ WD40 ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ
Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές αποτελεσματικές χρήσεις του WD40 που θα φανούν χρήσιμες στους πελάτες σας κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

1. Δεν αφήνει το χιόνι να συσσωρευτεί στις κεραίες

Ψεκάζοντας με WD40 Silicone τις κεραίες, το χιόνι δεν προσκολλάτε για μεγάλο χρονικό διάστημα και έτσι δεν χρειάζεται ο καθημερινός καθαρισμός τους και η απώλεια σήματος.

2. WD40 και χειμερινές δραστηριότητες

Οι φίλοι του ski και του snowboard σίγουρα καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα από όταν γεμίζουν, κατά την κατάβαση της πλαγιάς, με χιόνι τα πέδιλα τους.

Το χιόνι αυξάνει το βάρος στα πέδιλα και ανά τακτά χρονικά διαστήματα πρέπει να διακόπτεται η κατάβαση για να καθαριστούν τα πέδιλα.

Αν ψεκάσετε με WD40 τα πέδιλα θα εκπλαγείτε με το πόσο εύκολα θα απομακρύνεται το χιόνι από πάνω τους.

Επίσης το WD40 μακροπρόθεσμα θα προστατέψει τα υψηλού κόστους πέδιλα, τις σανίδες και τις δέστρες από την διάβρωση και την σκουριά.

3. Αδιαβροχοποίηση σε υποδήματα και γάντια

Για τους λάτρεις των χιονισμένων βουνών το WD40 έχει ακόμα μία αποτελεσματική χρήση.

Ψεκάζοντας με WD40 τα παπούτσια και τα γάντια σας, αποτρέπεται στο χιόνι να προσκολληθεί πάνω τους και τα καθιστά σχεδόν αδιάβροχα για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

4. Aποτρέπει στο χιόνι να καθίσει πάνω στα παράθυρα

5. Προστατεύει από την σκουριά

Ας μην ξεχνάμε ότι το χιόνι είναι παγωμένο νερό. Κατά την διάρκεια του χειμώνα οποιοδήποτε σιδερένια αντικείμενα βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο(βρύσες, εργαλεία, κάγκελα κ.λ.π.) είναι αυτομάτως εκτεθειμένα στο χιόνι και σίγουρα χρειάζονται προστασία για να μην διαβρωθούν και γεμίσουν σκουριά. Το WD40 είναι το κορυφαίο προϊόν παγκοσμίως για την αφαίρεση και την προστασία από την σκουριά