Τα μηχανήματα υψηλής πίεσης είναι ευέλικτα και ιδιαίτερα εύχρηστα. Συνδέστε το μηχάνημα με το νερό,  βάλτε το στην πρίζα, αφήστε το νερό να τρέξει, γυρίστε τον διακόπτη και απλά διασκεδάστε καθαρίζοντας. Οι πιθανές εφαρμογές είναι σχεδόν ατελείωτες. Σημειώστε ότι η μέγιστη πίεση είναι κοντά στο ακροφύσιο οπότε οι επίμονοι ρύποι πρέπει να καθαρίζονται κρατώντας το ακροφύσιο κοντά στο ρύπο. Αυξήστε την απόσταση του ακροφυσίουοταν πρόκειται για ευαίσθητες επιφάνειες ή λιγότερο βρώμικες επιφάνειεςσ. Τα πρακτικά μας παραδείγματα σας δείχνουν πως θα καταφέρετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με το πλυστικό σας μηχάνημα.

Τι θέλετε να καθαρίσετε;

Από την εμπειρία μας μάθαμε ότι οι ακόλουθες εφαρμογές σχετίζονται πιο πολύ με τον καθαρισμό του κήπου και του σπιτιού:

  • Ποδήλατα
  • Εργαλεία κήπου
  • Έπλιπλα κήπου
  • Φράχτες και μονοπάτια ή πλακόστρωτα
  • Μηχανές
  • Μικρά αυτοκίνητα
  • Εξωτερικές σκάλες
  • Μεσαία αυτοκίνητα
  • Μάντρες και πέτρινοι τοίχοι
  • Μεγάλα οχήματα και τροχόσπιτα
  • Πισίνες και ταράτσες
  • Τα πάντα γύρω από το σπίτι και προσόψεις

Δείτε μερικές από τις εφαρμογές:

Σκαλιά καλυμμένα από βρύα

Τα βρύα, οι λειχήνες και η άλγη εκτός από την επιφάνεια των σκαλιών μπορεί να εμφανιστούν στους πόρους της πέτρας, άρα το εξάρτημα που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση τους είναι το dirt grinder. Η περιστρεφόμενη δέσμη νερού που δημιουργεί συνδυάζεται με την καθαριστική ισχύ  μιας επίπεδης δέσμης νερού. Κρατήστε τη δέσμη νερού σχεδόν κάθετα στην επιφάνεια και σιγά σιγά αφαιρέστε τα βρύα από τη μία άκρη στην άλλη κρατώντας μία απόσταση 20-30 εκ.

Οχήματα

Το Kärcher Car Kit ή τα ειδικά εξαρτήματα και χημικά καθαριστικά, εξασφαλίζουν την ολοκληρωμένη και απαλή φροντίδα του οχήματος σας. Για να λάμπει το αυτοκίνητο σας σαν καινούργιο μόνο σε μερικά βήματα και να διατηρείται σωστά ακολουθήστε αυτά τα βήματα: πρώτα ξεπλύνετε το αυτοκίνητο σας με το πλυστικό, έπειτα ψεκάστε το χημικό για την αφαίρεση εντόμων σε σημεία όπως τα τζάμια, τη σχάρα και τον προφυλακτήρα και ψεκάστε το ειδικό καθαριστικό για τις ζάντες. Στη συνέχεια με τη βοήθεια του πλυστικού ή το ακροφύσιο αφρού ψεκάστε το σαμπουάν αυτοκινήτου και αφήστε το για λίγο χωρίς να ξεπλύνετε. Τέλος καθαρίστε με τη βούρτσα Power brush με κινήσεις προς τα κάτω ώστε να εκμεταλευτείτε πλήρως το χημικό καθαριστικό ή απλά χρησιμοποιήστε την βούρτσα σας και την κάνη υψηλής πίεσης.

Δάπεδα

Το εξάρτημα δαπέδων T-Racer, εξασφαλίζει τον ιδανικό αλλά και απαλό καθαρισμό μεγάλων επιφανειών. Ο καινοτόμος συνδυασμός των ρυθμιζόμενων κατά ύψος προπέλων και των δύο ακροφυσίων υψηλής πίεσης κάνουν το T-Racer να κινείται ακόμα με λιγότερο κόπο στο έδαφος. Ένα ενσωματωμένο GRATING προστατεύει το T-Racer  από πέτρες και χαλίκια. Με μεγαλύτερη καθαριστική ισχύ πετυχένετε ομοιόμορφο καθαριστικό αποτέλεσμα. Το Τ-Racer δεν αφήνει ούτε μία σταγόνα να περάσει επιτρέποντας καθαρισμό χωρίς να πιτσιλάει παντού.

Εξοπλισμός κήπου

Όχι πια τρίψιμο! Το χώμα μπορεί να καθαριστεί από τις γλάστρες, τα καρότσια, τα φτυάρια, τις τσουγκράνες κ.α. Οι κάνες dirtblaster και multi-power jest spray  είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για αυτό. Οι δουλειές του κήπου γίνονται ακόμα πιο ευχάριστες!

Έπιπλα κήπου

Λεκέδες στα έπιπλα του κήπου- είτε από καυσαέριο είτε από τον καιρό- μπορούν να αντιμετωπιστούν με το πλυστικό  μηχάνημα Kärcher. Για επίμονους ρύπους προτείνεται συνδυασμός χημικού καθαριστικού και βούρτσας. Αναλόγως και το υλικό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ακροφύσιο Vario Power σε διαφορετικές ρυθμίσεις πίεσης. Τα χημικά καθαριστικά της  Kärcher  π.χ για ξύλο ή πλαστικό περιέχουν συστατικά για την φροντίδα του επίπλου που βοηθούν στην προστασία του από την γρήγορη επαναρρύπανση.

Πατζούρια

Πριν τον καθαρισμό τα πατζούρια (ή οι γρίλιες) πρέπει να είναι κλειστά. Έπειτα με την κάνη ψεκασμού σε χαμηλή πίεση εφαρμόστε το χημικό ξεκινώντας από κάτω προς τα πάνω. Αφήστε το χημικό καθαριστικό να δράσει για μερικά λεπτά ώστε να διαλυθεί η βρωμία τελείως. Τέλος ξεπλύνετε πρώτα με τη βούρτσα και έπειτα με το πλυστικό μηχάνημα.