Menu
Το καλάθι σας

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

Χρειάζεστε χρώματα εσωτερικού ή εξωτερικού χώρουΧρώματα οικολογικα? Θέλετε να δοκιμάσετε νέες τεχνοτροπίες?

Αστάρια, βερνίκια, χρώματα μεταλλικών επιφανειών, μονωτικά, στεγανωτικά υλικά αλλά και μία μεγάλη ποικιλία από κόλλες, σπρέυ, ρολλά και πινέλα, σας περιμένουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Οποιαδήποτε κι αν είναι η ιδιότητα σας, επαγγελματίας ή ερασιτέχνης, το “χρώμα” αλλά και ο τρόπος εφαρμογής του, φέρει την υπογραφή του “xideas.gr". Έχοντας εξασφαλίσει συνεργασίες με διακεκριμένους προμηθευτές, όπως caparol, vitex, vivechrom, durostick, sika, αλλά και πολλούς άλλους, εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας ανακαλύψετε.

Κάντε “κλικ” και δώστε “χρώμα” στις επιθυμίες σας! 

Brand: NANOPHOS Model: 273381
ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΟ NANOPHOS SURFAPORE-M - 273381Αδιαβροχοποιητικό/ελαιοαπωθητικό μαρμάρων και πετρωμάτων Nanophos Surfapore-M, 1 Ltο SurfaPore Μ προστατεύει τα μάρμαρα, γρανίτες και φυσικά πετρώματα από ενοχλητικούς “λεκέδες”. Όχι μόνο σφραγίζει τους πόρους αλλά απωθεί ενεργά τους ελαιώδεις λ..
22,50€ Χωρίς ΦΠΑ:18,15€
Brand: NANOPHOS Model: 247164
ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΟ NANOPHOS SURFAPORE-T - 247164Αδιαβροχοποιητικό σφραγιστικό μαρμάρων και γρανιτών Nanophos Surfapore-T, 1 Ltο SurfaPore® T προστατεύει τα μάρμαρα, γρανίτες και πορσελάνινα πλακίδια από ενοχλητικούς “λεκέδες”. Δημιουργείστε μια αποτελεσματική ασπίδα προστασίας των αγαπημένων ..
12,60€ Χωρίς ΦΠΑ:10,16€
Brand: NANOPHOS Model: 247161
ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΟ NANOPHOS SURFAPORE-C - 247161To SurfaPore® C είναι υγρό με βάση το νερό: Απλά επαλείψτε επιφανειακά ή χρησιμοποιείστε το αντί νερού στο αρχικό κονίαμα. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό: Ένα φράγμα προστασίας ενάντια στην υγρασία, τις ρωγμές, τη διάβρωση και τους μικροοργανισμούς!..
7,62€ Χωρίς ΦΠΑ:6,15€
Brand: VITEX Model: 00136
VITEX - Delac / Βερνίκι Πέτρας - 00136Ακρυλικό διαφανές βερνίκι πέτρας, εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης που εμποτίζει την επιφάνεια (απορροφάται) χωρίς να δημιουργεί φιλμ, με συνέπεια να μην κιτρινίζει, ούτε να ξεφλουδίζει. Τονίζει το φυσικό χρωματισμό της επιφάνειας και προστατεύει από την υγρασία..
6,70€ Χωρίς ΦΠΑ:5,40€
Brand: CAPAROL Model: DISBOXAN 450
DISBOXAN 450 ΔΙΑΦΑΝΕΣ 1L Στεγανωτικό υλικό προσόψεων. Αραίω- ση με νερό 1:9. ..
102,92€ Χωρίς ΦΠΑ:83,00€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK VISTA SHINE
Ακρυλικό διακοσμητικό βερνίκι υδατικής βάσης, για εσωτερικές κάθετες επιφάνειες. Ιδανικό για την εντυπωσιακή μετατροπή συνηθισμένων τοίχων και ταβανιών, επιφανειών που έχει εφαρμοστεί Πατητή Τσιμεντοκονία, ξύλινων ή και μεταλλικών επιφανειών, σε φαντασμαγορικά σκηνικά που ακτινοβολούν φως. Η ειδικ..
12,28€ Χωρίς ΦΠΑ:9,90€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK VISTA 750ml
Ακρυλικό διάφανο βερνίκι εμποτισμού, ματ απόχρωσης, με ισχυρά φίλτρα UV, εξαιρετικά ανθεκτικό στην ηλιακή ακτινοβολία, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες, δεν ξεφλουδίζει και δεν κιτρινίζει με το πέρασμα του χρόνου. Δημιουργεί ένα ισχυρό, υδαταπωθ..
11,66€ Χωρίς ΦΠΑ:9,40€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK DS-275 NANO PROOF MARMO 750ml
Υδαταπωθητικό και ελαιαπωθητικό προϊόν νανοτεχνολογίας, κατάλληλο για την προστασία μαρμάρων, γρανιτών και άλλων υλικών με εξαιρετικά μικρή απορροφητικότητα σε κάθετες ή οριζόντιες επιφάνειες, σε εξωτερικούς ή και εσωτερικούς χώρους. Τα νανοσωματίδια που περιέχονται στη σύνθεσή του, εμποτίζουν με ..
16,00€ Χωρίς ΦΠΑ:12,90€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK D-29 1L ΑΔΙΑΒ.ΕΜΠΟΤ.ΠΛΑΚ.-ΓΡΑΝ.
Αδιαβροχοποιητικό και ελαιαπωθητικό υγρό, σιλοξανικής βάσης, με υψηλή διεισδυτική ικανότητα (micro technology). Δημιουργεί ένα αόρατο επιφανειακό προστατευτικό φιλμ, που δεν ξεφλουδίζει και δε γλιστρά, ακόμα και όταν βρέχεται. Αποτρέπει τη δημιουργία λεκέδων από λάδι, κρασί, αναψυκτικό, μελάνι, ρύ..
16,74€ Χωρίς ΦΠΑ:13,50€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK DS-270 ΥΔΑΤ/ΚΟ ΣΟΒΑ-ΜΠΕΤΟΝ
Προϊόν νανομοριακής τεχνολογίας, υδατικής βάσης, κατάλληλο για την αδιαβροχοποίηση ορυκτών υποστρωμάτων σε κάθετες και οριζόντιες επιφάνειες για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Λόγω της υψηλής διεισδυτικής δράσης των νανοσωματιδίων που εμπεριέχονται στη σύνθεσή του, προσφύεται βαθιά στους πόρο..
5,95€ Χωρίς ΦΠΑ:4,80€
Brand: DUROSTICK Model: D-18
Υδαταπωθητικό υγρό εμποτισμού, με βάση ρητίνες σιλικόνης και διαλύτες, υψηλής διεισδυτικής ικανότητας (ΜICRO TECHNOLOGY), που προσφέρει αδιαβροχοποίηση και αποτρέπει την εμφάνιση πρασινίλας στις κάθετες επιφάνειες. Προστατεύει το σοβά από την αποσάθρωση και το μπετόν από την ενανθράκωση για τουλάχ..
9,42€ Χωρίς ΦΠΑ:7,60€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK RENOLIT 1lt
 Σιλικονούχο, υδαταπωθητικό υλικό εμποτισμού, που περιέχει διαλύτες. Διατηρεί τη διαφάνειά του και δε δημιουργεί φιλμ λόγω της υψηλής διεισδυτικής ικανότητας (micro technology), εξασφαλίζοντας τη διαπνοή του υποστρώματος.Αναδεικνύει τα φυσικά χρώματα της πέτρας, δίνοντας την αίσθηση του «βρεγμέ..
9,62€ Χωρίς ΦΠΑ:7,76€
Brand: DUROSTICK Model: D-12
Ακρυλικό διάφανο βερνίκι εμποτισμού φυσικών και τεχνητών πετρών, διακοσμητικών τούβλων, πυρότουβλων κ.α. Με ισχυρά φίλτρα UV στη σύνθεσή του, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στην έντονη ηλιακή ακτινοβολία και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, στο αστικό, ορεινό ή και παραθαλάσσιο περιβάλλον. Κατάλληλο..
9,18€ Χωρίς ΦΠΑ:7,40€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK D-17 HYDRO STOP
 Υδαταπωθητικό υγρό εμποτισμού υψηλής διείσδυσης (micro technology), σιλοξανικής βάσης, με διαλύτες και υψηλή ανθεκτικότητα σε αλκαλικό περιβάλλον. Έχει μεγάλη διεισδυτική ικανότητα, στεγνώνει χωρίς τη δημιουργία επιφανειακού φιλμ, δε γυαλίζει, δεν κιτρινίζει και δεν αλλοιώνει την εμφάνιση της ..
9,30€ Χωρίς ΦΠΑ:7,50€
Εμφάνιση 1 έως 14 από 14 (1 Σελ.)