Menu
Το καλάθι σας

ΣΤΟΚΑΡΙΣΜΑ

Χρειάζεστε χρώματα εσωτερικού ή εξωτερικού χώρουΧρώματα οικολογικα? Θέλετε να δοκιμάσετε νέες τεχνοτροπίες?

Αστάρια, βερνίκια, χρώματα μεταλλικών επιφανειών, μονωτικά, στεγανωτικά υλικά αλλά και μία μεγάλη ποικιλία από κόλλες, σπρέυ, ρολλά και πινέλα, σας περιμένουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Οποιαδήποτε κι αν είναι η ιδιότητα σας, επαγγελματίας ή ερασιτέχνης, το “χρώμα” αλλά και ο τρόπος εφαρμογής του, φέρει την υπογραφή του “xideas.gr". Έχοντας εξασφαλίσει συνεργασίες με διακεκριμένους προμηθευτές, όπως caparol, vitex, vivechrom, durostick, sika, αλλά και πολλούς άλλους, εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας ανακαλύψετε.

Κάντε “κλικ” και δώστε “χρώμα” στις επιθυμίες σας! 

Brand: VITEX Model: 04301
VITEX - Elastomeric Putty / Ελαστομερής Στόκος - 04301Ελαστομερής υδατοδιαλυτός ακρυλικός στόκος, κατάλληλος για την επισκευή και στεγάνωση εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών. Περιέχει μικροσφαιρίδια αποδίδοντάς του χαρακτηριστικά που τον καθιστούν ιδανικό για την επισκευή ρωγμών και αρμών, καθώς ..
3,20€ Χωρίς ΦΠΑ:2,58€
Brand: VITEX Model: 01096
VITEX - Light Acrylic Putty / Ελαφρύς Ακρυλικός Στόκος Οικοδομών 750ml - 01096Λευκός, ακρυλικής βάσεως, πολύ ελαφρύς και μεγάλης καλυπτικότητας στόκος έτοιμος προς χρήση για την πλήρωση και επισκευή σε ρωγμές και τρύπες στους τοίχους, γυψοσανίδες και τις οροφές εσωτερικών επιφανειών. Είναι απλός στη..
7,20€ Χωρίς ΦΠΑ:5,81€
Brand: VITEX Model: 11132
VITEX - Acrylic Putty / Ακρυλικός Στόκος Οικοδομών - 11132Λευκός υδατοδιαλύτος ακρυλικός στόκος για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες. Έχει υψηλή αντοχή στην υγρασία, τις μεταβολές της θερμοκρασίας, την αλκαλικότητα και χρησι-μοποιείται για στοκάρισμα και σπατουλάρισμα τοίχων, εμφανούς μπετόν, ξύ..
1,90€ Χωρίς ΦΠΑ:1,53€
Brand: CAPAROL Model: Fassaden - Feinspachtel
Υψηλής αντοχής ακρυλική πάστα σπατουλαρίασματος, έτοιμη προς χρήση. Είναι κατάλληλη για οποιαδήποτε δομική εξωτερική επιφάνεια. Λόγω της σύνθεσης της είναι ανθεκτική σε άλατα και υγρασίες και προσφέρει υψηλή διαπερατότητα υδρατμών. Παράλληλα έχει εύκολο δούλεμα, μεγάλη απόδοση και είναι άοσμη.2. Ι..
49,48€ Χωρίς ΦΠΑ:39,90€
Brand: CAPAROL Model: CAP ELAST RISS-SPACHTEL
CAP ELAST RISS-SPACHTEL - ΥΠΟΛΕΥΚΟ - 10 ΚΙΛΑΕλαστομερής ακρυλικός στόκος νερού κατάλληλος για σκυρόδεμα, τοιχοποιΐα και σοβά. Λόγω της ειδικής του σύνθε- σης δεν συρρικνώνεται και δεν ρηγμα- τώνει ακόμα και σε μεγάλες ρωγμές. ..
82,34€ Χωρίς ΦΠΑ:66,40€
Brand: CAPAROL Model: AKKORDSPACHTELFEIN25
AKKORDSPACHTEL FEIN 25KΙΛΑΑκρυλική πάστα σπατουλαρίσματος έτοιμη προς χρήση. Κατάλληλη για οποιαδήποτε εσωτερική δομική επιφάνεια. Δεν χρειάζεται αστάρι πριν και μετά την εφαρμογή της. Χρωματίζε- ται μέσω του συστήματος χρωματισμού Color Express.  Απόδοση: 20 m2/25kg ..
33,36€ Χωρίς ΦΠΑ:26,90€
Brand: DUROSTICK Model: POWDER COAT ΛΕΥΚΟ DUROSTICK
  ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Ρητινούχο, λεπτόκοκκο τσιμεντοκονίαμα εξομάλυνσης ατελειών, υψηλής καλυπτικής ικανότητας. Αρκεί μόνο η προσθήκη νερού για να δημιουργηθεί μια ευκολοδούλευτη πάστα, που απλώνεται μαλακά, δημιουργώντας μια ανθεκτική επιφανειακή κάλυψη, χωρίς ατέλειες και ρηγματώσεις, σε εσ..
3,84€ Χωρίς ΦΠΑ:3,10€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK ΑΦΡΟΣΤΟΚΟΣ ULTRA
Ελαφροβαρής, επισκευαστικός ακρυλικός στόκος, μηδενικής συρρίκνωσης. Προσφύεται ισχυρά σε κάθε εσωτερική ή και εξωτερική οικοδομική επιφάνεια, χωρίς να “τρέχει” ή να ρηγματώνεται. Έτοιμος για χρήση, εφαρμόζεται με ευκολία δημιουργώντας λείες επιδιορθωμένες επιφάνειες με ένα πέρασμα, που δεν απαιτο..
2,85€ Χωρίς ΦΠΑ:2,30€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK STUCOFIX-P 20Kgr
20kgΑκρυλικό, λεπτόκοκκο, λευκό τσιμεντοκονίαμα, εμπλουτισμένο με υδαταπωθητικές ρητίνες. Με την προσθήκη νερού προκύπτει μία κρεμώδης πάστα, της οποίας η επάλειψη με μεταλλική σπάτουλα ή η εφαρμογή της με μηχάνημα εκτόξευσης, έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας απόλυτα λείας και ανθεκτικής επι..
8,50€ Χωρίς ΦΠΑ:6,85€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK DUROFAST 1kgr
 Ιδιότητες: Τσιμέντο υπερταχείας πήξεως, που σκληραίνει σε λίγα λεπτά. Αναπτύσσει τις μηχανικές αντοχές του από τα πρώτα δευτερόλεπτα της ανάμειξής του με το νερό. O χρόνος κατεργασίας του είναι 1-2 λεπτά στους 23 °C και η σκλήρυνσή του επιτυγχάνεται σε 3 λεπτά. Επιδέχεται άμεση καταπόνηση, είν..
3,63€ Χωρίς ΦΠΑ:2,93€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK D-66 ΕΠΙΣΚ.ΣΤΟΚΟΣ 1kgr
Επισκευαστικός, λευκός ρητινούχος στόκος, τσιμεντοειδούς βάσης, ινοπλισμένος, εμπλουτισμένος με κεραμικά σφαιρίδια. Διακρίνεται για τις υψηλές μηχανικές αντοχές, την πολύ καλή εργασιμότητα και την άρρηκτη πρόσφυση σε σοβά και μπετόν. Δεν κρεμάει, με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται καλούπι και δεν επιτ..
1,86€ Χωρίς ΦΠΑ:1,50€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK 250gr SUPER FLEX POWDER
 Σφραγιστικό νέας γενιάς σε μορφή σκόνης, βινυλικής βάσης με υαλοσφαιρίδια, θιξοτροπικό, μηδενικής συρρίκνωσης και ισχυρής πρόσφυσης σε κάθε πορώδη ή μη επιφάνεια. Προσφέρει μακροχρόνια προστασία, είναι υδαταπωθητικό, δεν επηρεάζεται από τον πάγο ή τη μόνιμη υγρασία ακόμη και τα λιμνάζοντα νερά, σ..
1,86€ Χωρίς ΦΠΑ:1,50€
Brand: DUROSTICK Model: POWDER COAT 25Kgr ΓΚΡΙ DUROSTICK
  ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Ρητινούχο, λεπτόκοκκο τσιμεντοκονίαμα εξομάλυνσης ατελειών, υψηλής καλυπτικής ικανότητας. Αρκεί μόνο η προσθήκη νερού για να δημιουργηθεί μια ευκολοδούλευτη πάστα, που απλώνεται μαλακά, δημιουργώντας μια ανθεκτική επιφανειακή κάλυψη, χωρίς ατέλειες και ρηγματώσεις, σε εσ..
13,95€ Χωρίς ΦΠΑ:11,25€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK STUCOFIX 400gr ΑΚΡΙΛ.ΣΤΟΚΟΣ
 Έτοιμος στόκος, υδατοδιαλυτός, με βάση τις ρητίνες ακρυλοστυρενίου. Στρώνει εύκολα και μαλακά, χωρίς να κουράζει τον τεχνίτη, έχει ισχυρή πρόσφυση και γεμίζει τις επιφάνειες από σοβά, μπετόν και ξύλο, χωρίς σκασίματα. Στεγνώνει γρήγορα, τρίβεται εύκολα και δημιουργεί μία λεία και ανθεκτική επι..
1,79€ Χωρίς ΦΠΑ:1,44€
Εμφάνιση 1 έως 14 από 14 (1 Σελ.)