Menu
Το καλάθι σας
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποθήκευση πληροφοριών στον υπολογιστή σας.

ΣΤΟΚΑΡΙΣΜΑ

ΣΤΟΚΑΡΙΣΜΑ,
Brand: VITEX Model: ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ VITEX
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΛευκός υδατοδιαλύτος ακρυλικός στόκος για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες. Έχει υψηλή αντοχή στην υγρασία, τις μεταβολές της θερμοκρασίας, την αλκαλικότητα και χρησι-μοποιείται για στοκάρισμα και σπατουλάρισμα τοίχων, εμφανούς μπετόν, ξύλων καθώς και για διακοσμητικές εφαρμ..
1,80€ 1,71€ Χωρίς ΦΠΑ:1,38€
Brand: VITEX Model: SILACRYL 280ml VITEX
    ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το Silacryl είναι ένας ακρυλικός ελαστικός επαναβαφόμενος αρμόστοκος ενός συστατικού για επαγγελματική χρήση. Το προϊόν είναι σχεδόν άοσμο και ανθεκτικό στην υπό κανονικές συνθήκες υγρασία. Μη ανθεκτικό στη συνεχή διάβρωση του ..
1,86€ 1,77€ Χωρίς ΦΠΑ:1,43€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK STUCOFIX 400gr ΑΚΡΙΛ.ΣΤΟΚΟΣ
 Έτοιμος στόκος, υδατοδιαλυτός, με βάση τις ρητίνες ακρυλοστυρενίου. Στρώνει εύκολα και μαλακά, χωρίς να κουράζει τον τεχνίτη, έχει ισχυρή πρόσφυση και γεμίζει τις επιφάνειες από σοβά, μπετόν και ξύλο, χωρίς σκασίματα. Στεγνώνει γρήγορα, τρίβεται εύκολα και δημιουργεί μία λεία και ανθεκτική επι..
1,79€ Χωρίς ΦΠΑ:1,44€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK 250gr SUPER FLEX POWDER
 Σφραγιστικό νέας γενιάς σε μορφή σκόνης, βινυλικής βάσης με υαλοσφαιρίδια, θιξοτροπικό, μηδενικής συρρίκνωσης και ισχυρής πρόσφυσης σε κάθε πορώδη ή μη επιφάνεια. Προσφέρει μακροχρόνια προστασία, είναι υδαταπωθητικό, δεν επηρεάζεται από τον πάγο ή τη μόνιμη υγρασία ακόμη και τα λιμνάζοντα νερά, σ..
1,86€ Χωρίς ΦΠΑ:1,50€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK D-66 ΕΠΙΣΚ.ΣΤΟΚΟΣ 1kgr
Επισκευαστικός, λευκός ρητινούχος στόκος, τσιμεντοειδούς βάσης, ινοπλισμένος, εμπλουτισμένος με κεραμικά σφαιρίδια. Διακρίνεται για τις υψηλές μηχανικές αντοχές, την πολύ καλή εργασιμότητα και την άρρηκτη πρόσφυση σε σοβά και μπετόν. Δεν κρεμάει, με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται καλούπι και δεν επιτ..
1,86€ Χωρίς ΦΠΑ:1,50€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK ΑΦΡΟΣΤΟΚΟΣ ULTRA
Ελαφροβαρής, επισκευαστικός ακρυλικός στόκος, μηδενικής συρρίκνωσης. Προσφύεται ισχυρά σε κάθε εσωτερική ή και εξωτερική οικοδομική επιφάνεια, χωρίς να “τρέχει” ή να ρηγματώνεται. Έτοιμος για χρήση, εφαρμόζεται με ευκολία δημιουργώντας λείες επιδιορθωμένες επιφάνειες με ένα πέρασμα, που δεν απαιτο..
2,85€ Χωρίς ΦΠΑ:2,30€
Brand: VITEX Model: V-PU FOAM VITEX
 ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ο αφρός πολυουρεθάνης V-PU FOAM είναι αφρός πολυουρεθάνης ενός συστατικού χωρίς (H)CFC, για θερμική και ακουστική μόνωση. Ιδανικός για επαγγελματίες. Χρήση εσωτερική και εξωτερική. Συμπαγής σύνθεση. Στεγνώνει γρήγορα με την υγρασία του αέρα και του υποστρώματος. Προσφέρε..
3,10€ 2,95€ Χωρίς ΦΠΑ:2,38€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK DUROFAST 1kgr
 Ιδιότητες: Τσιμέντο υπερταχείας πήξεως, που σκληραίνει σε λίγα λεπτά. Αναπτύσσει τις μηχανικές αντοχές του από τα πρώτα δευτερόλεπτα της ανάμειξής του με το νερό. O χρόνος κατεργασίας του είναι 1-2 λεπτά στους 23 °C και η σκλήρυνσή του επιτυγχάνεται σε 3 λεπτά. Επιδέχεται άμεση καταπόνηση, είν..
3,63€ Χωρίς ΦΠΑ:2,93€
Brand: DUROSTICK Model: POWDER COAT ΛΕΥΚΟ DUROSTICK
  ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Ρητινούχο, λεπτόκοκκο τσιμεντοκονίαμα εξομάλυνσης ατελειών, υψηλής καλυπτικής ικανότητας. Αρκεί μόνο η προσθήκη νερού για να δημιουργηθεί μια ευκολοδούλευτη πάστα, που απλώνεται μαλακά, δημιουργώντας μια ανθεκτική επιφανειακή κάλυψη, χωρίς ατέλειες και ρηγματώσεις, σε εσ..
3,84€ Χωρίς ΦΠΑ:3,10€
Brand: VITEX Model: ΕΛΑΦΡΥΣ ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ VITEX
 ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ο ελαφρύς στόκος της VITEX είναι μια πολύ ελαφριά και μεγάλης καλυπτικότητας λευκή πάστα, ακρυλικής βάσεως, έτοιμη για χρήση χωρίς ανάμειξη ή αραίωση. Είναι απλός στη χρήση, δε συρρικνώνεται, στεγνώνει γρήγορα, τρίβεται και βάφεται με οποιοδήποτε χρώμα.ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ..
7,44€ 7,07€ Χωρίς ΦΠΑ:5,70€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK STUCOFIX-P 20Kgr
20kgΑκρυλικό, λεπτόκοκκο, λευκό τσιμεντοκονίαμα, εμπλουτισμένο με υδαταπωθητικές ρητίνες. Με την προσθήκη νερού προκύπτει μία κρεμώδης πάστα, της οποίας η επάλειψη με μεταλλική σπάτουλα ή η εφαρμογή της με μηχάνημα εκτόξευσης, έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας απόλυτα λείας και ανθεκτικής επι..
8,50€ Χωρίς ΦΠΑ:6,85€
Brand: DUROSTICK Model: POWDER COAT 25Kgr ΓΚΡΙ DUROSTICK
  ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Ρητινούχο, λεπτόκοκκο τσιμεντοκονίαμα εξομάλυνσης ατελειών, υψηλής καλυπτικής ικανότητας. Αρκεί μόνο η προσθήκη νερού για να δημιουργηθεί μια ευκολοδούλευτη πάστα, που απλώνεται μαλακά, δημιουργώντας μια ανθεκτική επιφανειακή κάλυψη, χωρίς ατέλειες και ρηγματώσεις, σε εσ..
13,95€ Χωρίς ΦΠΑ:11,25€
Brand: CAPAROL Model: AKKORDSPACHTELFEIN25
AKKORDSPACHTEL FEIN 25KΙΛΑΑκρυλική πάστα σπατουλαρίσματος έτοιμη προς χρήση. Κατάλληλη για οποιαδήποτε εσωτερική δομική επιφάνεια. Δεν χρειάζεται αστάρι πριν και μετά την εφαρμογή της. Χρωματίζε- ται μέσω του συστήματος χρωματισμού Color Express.  Απόδοση: 20 m2/25kg ..
33,36€ Χωρίς ΦΠΑ:26,90€
Brand: CAPAROL Model: Fassaden - Feinspachtel
Υψηλής αντοχής ακρυλική πάστα σπατουλαρίασματος, έτοιμη προς χρήση. Είναι κατάλληλη για οποιαδήποτε δομική εξωτερική επιφάνεια. Λόγω της σύνθεσης της είναι ανθεκτική σε άλατα και υγρασίες και προσφέρει υψηλή διαπερατότητα υδρατμών. Παράλληλα έχει εύκολο δούλεμα, μεγάλη απόδοση και είναι άοσμη.2. Ι..
49,48€ Χωρίς ΦΠΑ:39,90€
Brand: CAPAROL Model: CAP ELAST RISS-SPACHTEL
CAP ELAST RISS-SPACHTEL - ΥΠΟΛΕΥΚΟ - 10 ΚΙΛΑΕλαστομερής ακρυλικός στόκος νερού κατάλληλος για σκυρόδεμα, τοιχοποιΐα και σοβά. Λόγω της ειδικής του σύνθε- σης δεν συρρικνώνεται και δεν ρηγμα- τώνει ακόμα και σε μεγάλες ρωγμές. ..
82,34€ Χωρίς ΦΠΑ:66,40€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 15 (1 Σελ.)
ΣΤΟΚΑΡΙΣΜΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ