Menu
Το καλάθι σας

ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ

Έμπνευση και δημιουργία: Δώστε στο σπίτι σας ένα ξεχωριστό στυλ και αναβαθμίστε την αισθητική του, επιλέγοντας μία τεχνοτροπία εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Αν έχετε διάθεση να αλλάξετε έναν τοίχο του σαλονιού ή της κρεβατοκάμαρας σας, αν θέλετε να δώσετε μια αίσθηση πολυτέλειας στο τζάκι, αν επιθυμείτε να φωτίσετε ένα σκοτεινό σημείο ή να ανακαινίσετε το κατάστημα σας, χρησιμοποιώντας χρωματικούς συνδυασμούς που εκπέμπουν ηρεμία και θετική στάση ζωής, πλοηγηθείτε στο www.xideas.gr και επιλέξτε το προϊόν που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας αλλά και στην προσωπικότητα σας. Ότι κι αν είναι αυτό που φανταστήκατε, όποια αλλαγή κι αν ονειρευτήκατε, εμείς σας δίνουμε την λύση μέσα από μία μεγάλη ποικιλία διακοσμητικών χρωμάτων που θα ικανοποιήσουν κάθε σας επιθυμία. Τεχνοτροπίες που δίνουν την αίσθηση της παλαιότητας και του φθαρμένου, τεχνοτροπίες υψηλής αντανακλαστικότητας που προσδίδουν στον τοίχο μεταλλική λάμψη, χρώματα με εντυπωσιακά εφέ χρυσού και ασημιού, αντιβακτηριδιακά χρώματα με ιριδίζον αποτέλεσμα, βαφές που κάνουν τις επιφάνειες λείες ή τραχειές δίνοντας μια αμμώδη υφή, βαφές που δίνουν την αίσθηση και την υφή ξύλου, μετάλλου, μαρμάρου ή ραγισμένης επιφάνειας (κρακελέ). Αφεθείτε στο παιχνίδι των εντυπωσιακών αντανακλάσεων και αφήστε τα συναισθήματα σας να εκφραστούν με το χρώμα που τους ταιριάζει…

Brand: GIORGIO GRAESAN & FRIENDS Model: 1075
Το MURO NATURALE είναι μια επίστρωση με βάση ασβέστη, μαρμάρινες σκόνες διαφορετικών μεγεθών και φυσικά μεταλλικά στοιχεία και μίκα. Ένα φυσικό τοίχο για να αγγίξει, να αγγίξει και να ζήσει σε 169 χρώματα. Εύκολο στην εφαρμογή, έχει εξαιρετική δύναμη πλήρωσης και έχει φυσική αντοχή στην επ..
45,00€ Χωρίς ΦΠΑ:36,29€
Brand: VITEX Model: 00280
VITEX - Metallico / Πλαστικό Μεταλλικό Χρώμα - 00280Υδατοδιαλυτό χρώμα με βάση ειδικές ακρυλικές ρητίνες και μεταλλικά πιγμέντα, ειδικά σχεδιασμένο ώστε να προσδίδει εντυπωσιακό μεταλλικό φινίρισμα σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διακόσμηση τοίχων, κιόνων, ταβανιών, γυψοσαν..
25,00€ Χωρίς ΦΠΑ:20,16€
Brand: CAPAROL Model: Histolith Antik Lazur
1. Γενικά χαρακτηριστικάΤο Histolith Antik Lasur είναι μία λαζούρα υδρυάλου, κατάλληλη για τη δημιουργία διακοσμητικών, ημιδιαφανών στρωμάτων βαφής. Ιδιαίτερα κατάλληλο για ημιδιάφανες προστατευτικές στρώσεις, που αφορούν τη διατήρηση της υφής, σε φυσικές πέτρες2. Ιδιότητες προϊόντος■ Υψηλή αν..
48,86€ Χωρίς ΦΠΑ:39,40€
Brand: CAPAROL Model: ΜΕΤALLOCRYL ΕΧΤΕRIOR
ΜΕΤALLOCRYL ΕΧΤΕRIOR 5L Λαζούρα με μεταλιζέ φινίρισμα για εξω- τερική χρήση. ..
207,08€ Χωρίς ΦΠΑ:167,00€
Brand: CAPAROL Model: ΜΕΤALLOCRYL INTERIOR
ΜΕΤALLOCRYL INTERIOR ΓΚΡΙ μεταλλιζέ 5LΛαζούρα με μεταλλιζέ φινίρισμα για εσωτερική χρήση. ..
107,88€ Χωρίς ΦΠΑ:87,00€
Brand: CAPAROL Model: ΑRTE LASUR
ΑRTE LASUR ΗΜΙΔΙΑΦΑΝΕΣ λευκός κόκκος 5L Ακρυλική λαζούρα με κόκκους. ..
121,52€ Χωρίς ΦΠΑ:98,00€
Brand: CAPAROL Model: DECO LASUR
DECO LASUR ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ 5L Ακρυλική λαζούρα (gel) για εσωτερική χρήση σε ματ και γυαλιστερό. ..
53,32€ Χωρίς ΦΠΑ:43,00€
Brand: GIORGIO GRAESAN & FRIENDS Model: WHITE PAINT 1L
WHITE PAINT 1L ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΩΝ Λευκή περλέ βαφή. Ενα χρώμα που αντανακλά το φως του κόσμου που διαπνέεται από λάμψη.   Βάση: Συσκευασία: 1 L    ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ    ..
63,51€ Χωρίς ΦΠΑ:51,22€
Brand: GIORGIO GRAESAN & FRIENDS Model: VETRO 1L
VETRO 1L ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΩΝ Ειδικού τύπου βερνίκι Νερού που εφαρμόζεται μετά το SPIRTO LIBERO, GIOIA και ORO προσφέροντας στην επιφάνεια πολύ μεγάλη ανθεκτικότητα.   Βάση: Συσκευασία: 1 L  ..
43,55€ Χωρίς ΦΠΑ:35,12€
Brand: GIORGIO GRAESAN & FRIENDS Model: SPATULA STUHHI PRIMUS NATURALE 2.5 L
SPATULA STUHHI PRIMUS NATURALE  2.5 L  Ειδικού τύπου αστάρι προετοιμασίας για πρίν την εφαρμογή του SPATULA STUHHI, SPIRITO LIBERO, GIOIA, ORO και ISTINTO . Περιέχει χαλαζιακή άμμο.      ..
50,41€ Χωρίς ΦΠΑ:40,65€
Brand: GIORGIO GRAESAN & FRIENDS Model: SPATULA STUHHI 8 kg
SPATULA STUHHI 8 kgΤο Spatula stuhhi είναι ένα κλασικό φυσικό stucco με βάση τον αβέστη, ορυκτά στοιχεία και λέυκο μάρμαρο. Προσδίδει εξαιρετική λάμψη και μεγαλή αντοχή στους χώρους που εφαρμόζεται.Έχει λευκή βάση και δεν περιέχει διαλύτες . Βάση:ΝερούΣυσκευασία: 8 kg Χ..
98,87€ Χωρίς ΦΠΑ:79,73€
Brand: GIORGIO GRAESAN & FRIENDS Model: SPATULA STUHHI 2kg
SPATULA STUHHI 2kg Το Spatula stuhhi είναι ένα κλασικό φυσικό stucco με βάση τον αβέστη, ορυκτά στοιχεία και λέυκο μάρμαρο.  Προσδίδει εξαιρετική λάμψη και μεγαλή αντοχή στους χώρους που εφαρμόζεται. Έχει λευκή βάση και δεν περιέχει διαλύτες .   Βάση: Νερού Συσκευασία..
28,73€ Χωρίς ΦΠΑ:23,17€
Brand: GIORGIO GRAESAN & FRIENDS Model: PRIMUS SABBIA 2.5 L
PRIMUS SABBIA 2.5 L Ειδικού τύπου αστάρι προετοιμασίας για πρίν την εφαρμογή των LA CASA DEI SOGNI, GIOIA και ORO. Περιέχει χαλαζιακή άμμο.   Βάση: Συσκευασία: 2.5 L  ..
36,79€ Χωρίς ΦΠΑ:29,67€
Brand: GIORGIO GRAESAN & FRIENDS Model: PRIMUS SABBIA 1L
PRIMUS SABBIA 1L  Ειδικού τύπου αστάρι προετοιμασίας για πρίν την εφαρμογή των LA CASA DEI SOGNI, GIOIA και ORO. Περιέχει χαλαζιακή άμμο.   Βάση: Συσκευασία: 1L     ..
19,65€ Χωρίς ΦΠΑ:15,85€
Brand: GIORGIO GRAESAN & FRIENDS Model: NEVE 1 lt
NEVE 1 lt Το NEVE είναι ένα διακοσμητικό χρώμα με ιριδίζον αποτελέσματα . Χάρη στην ασημί πέρλα του, αντιδρά στο φως, αλλάζοντας την αντανάκλαση της επιφάνειας σύμφωνα με τον φωτισμό. Το NEVE προσφέρει δυνατότητα πλυσίματος, είναι αντιβακτηριδιακό, και έχει αμέτρητες δυνατότητες εφαρμογής ..
63,51€ Χωρίς ΦΠΑ:51,22€
Brand: GIORGIO GRAESAN & FRIENDS Model: LA CASA DEI SOGNI 2.5L
LA CASA DEI SOGNI 2.5L Το La Casa dei Sogni είναι υλικό που απομιμάται εναν παλαιό τοίχο φθαρμένο από την πολυκαιρία και την χρήση. Ένα υλικό που έχει δημιουργηθεί με αγάπη και οικολογική ευαισθησία.   Βάση: Νερού Συσκευασία: 2.5 L   ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ  ..
68,15€ Χωρίς ΦΠΑ:54,96€
Brand: GIORGIO GRAESAN & FRIENDS Model: LA CASA DEI SOGNI 1L
LA CASA DEI SOGNI 1L Το La Casa dei Sogni είναι υλικό που απομιμάται εναν παλαιό τοίχο φθαρμένο από την πολυκαιρία και την χρήση. Ένα υλικό που έχει δημιουργηθεί με αγάπη και οικολογική ευαισθησία.   Βάση: Νερού Συσκευασία: 1L   ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ..
30,24€ Χωρίς ΦΠΑ:24,39€
Brand: GIORGIO GRAESAN & FRIENDS Model: COLORE E GIOIA 1L
COLORE E GIOIA 1L  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΩΝ Η συλλογή Gioia είναι ένα χρώμα που αντανακλά το φως. Είναι μια μεταλλιζέ βαφή ειδικής τεχνοτροπίας.   Βάση: Νερού Συσκευασία: 1 L     ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ    ..
63,51€ Χωρίς ΦΠΑ:51,22€
Brand: GIORGIO GRAESAN & FRIENDS Model: CERA DEL VECCHIO - ANTICHI SAPORI 1 L
CERA DEL VECCHIO - ANTICHI SAPORI 1L Κεριά προστασίας για το SPATULA STUHHI και του SPIRITO LIBERO. Είναι κατασκευασμένα από κερί μέλισσας, φυσικό σαπούνι και νερό.   Βάση: Συσκευασία: 1 L    Τεχνικά χαρακτηριστικά  Το καλύτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα του Spatu..
33,78€ Χωρίς ΦΠΑ:27,24€
Brand: GIORGIO GRAESAN & FRIENDS Model: SPATULA STUHHI PRIMUS NATURALE 1L
SPATULA STUHHI PRIMUS NATURALE 1LΕιδικού τύπου αστάρι προετοιμασίας για πρίν την εφαρμογή του SPATULA STUHHI, SPIRITO LIBERO, GIOIA, ORO και ISTINTO .Περιέχει χαλαζιακή άμμο.  Συσκευασία:1 L      1. Τεχνικά χαρακτηριςτικά  To PRIMUS NATURALE εύναι ϋνα ακρυλικόσ βϊ..
19,65€ Χωρίς ΦΠΑ:15,85€
Brand: GIORGIO GRAESAN & FRIENDS Model: NEVE ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ
Το NEVE είναι ένα διακοσμητικό χρώμα με ιριδίζον αποτελέσματα . Χάρη στην ασημί πέρλα του, αντιδρά στο φως, αλλάζοντας την αντανάκλαση της επιφάνειας σύμφωνα με τον φωτισμό. Το NEVE προσφέρει δυνατότητα πλυσίματος, είναι αντιβακτηριδιακό, και έχει αμέτρητες δυνατότητες εφα..
63,51€ Χωρίς ΦΠΑ:51,22€
Brand: GIORGIO GRAESAN & FRIENDS Model: COLORE E ORO RICCO & PALLIDO 1 L
COLORE E ORO RICCO & PALLIDO  1 L  Χρυσό είναι το σύμβολο της ομορφιάς και του πλούτου. Το έντονο φως και οι διακοσμήσεις δίνουν μορφή στην ομορφιά και στην ιστορία της ανθρώπινης δημιουργικότητας.  Το Colore e Oro είναι χρυσή μεταλλιζέ βαφή ειδικής τεχνοτροπίας.   Βάση: Συσκε..
74,40€ Χωρίς ΦΠΑ:60,00€
Εμφάνιση 1 έως 22 από 22 (1 Σελ.)