Menu
Το καλάθι σας

RUBI ΔΙΑΜΑΝΤΟΤΡΥΠΑΝΟ ΞΗΡΑΣ ΚΟΠΗΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΤΡΥΠΑΝΙ SET 05939

RUBI ΔΙΑΜΑΝΤΟΤΡΥΠΑΝΟ ΞΗΡΑΣ ΚΟΠΗΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΤΡΥΠΑΝΙ SET 05939
Ετικέτες: ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ 80, 91€
RUBI ΔΙΑΜΑΝΤΟΤΡΥΠΑΝΟ ΞΗΡΑΣ ΚΟΠΗΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΤΡΥΠΑΝΙ SET 05939
87,49€
Χωρίς ΦΠΑ: 70,56€
  • Stock: 2 - 3 μέρες
  • Model: 05939
Η RUBI διαθέτει ένα κιτ τεσσάρων κομματιών διαμαντιών DRYGRES 4DRILL με πρακτική θήκη από διαφανές πλαστικό με ζώνη τεσσάρων χρωμάτων ιδανική για μεταφορά και φροντίδα, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Το DRYGRES 4DRILL MINI KIT συνιστάται για διάτρηση όλων των τύπων κεραμικών πλακιδίων, ειδικά πορσελάνης, και άλλων υλικών πλακιδίων όπως μάρμαρο και γρανίτη. Στη σειρά τρυπανιών DRYGRES 4DRILL, η RUBI χρησιμοποίησε την τεχνολογία συγκόλλησης κενού VACUUM BRAZED, η οποία αυξάνει την αντίσταση στη θερμοκρασία και την τριβή, για να στερεώσει τα σωματίδια διαμαντιού στην περιοχή κοπής. Το DRYGRES 4DRILL MINI KIT, περιέχει 4 τρυπάνια διαμέτρων O 6, 8, 10 και 12 mm, ιδανικά για την τοποθέτηση αξεσουάρ μπάνιου ή κάθε είδους διακοσμητικού αξεσουάρ σε κεραμικές επιφάνειες.


Τα τρυπάνια του MINI DRYGRES 4DRILL KIT είναι σχεδιασμένα να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά είτε με τρυπάνι μπαταρίας είτε με ηλεκτρικό τρυπάνι. Η εξαγωνική τους σύνδεση τους επιτρέπει να προσαρμόζονται γρήγορα σε τρυπάνια με τσοκ 13 χλστ.

Το βάθος διάτρησης των μύτων DRYGRES 4DRILL είναι 36 mm. για τις διαμέτρους 6, 8 και 10 mm και βάθους 40 mm για το τρυπάνι διαμέτρου 12 mm. Όλα τα κομμάτια του DRYGRES 4DRILL MINI KIT περιέχουν κερί μέσα. Αυτό το κερί λιώνει κατά τη χρήση του τρυπανιού και διευκολύνει την ψύξη και την εκκένωση των υπολειμμάτων του τρυπανιού (Εάν το κερί τελειώσει, το τρυπάνι μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί. Μόνο η συνολική απώλεια του διαμαντιού υποδηλώνει το τέλος της ζωής του τρυπανιού ). Όντας στεγνή κοπή, είναι απαραίτητο, για τη σωστή ψύξη του τρυπανιού, να κάνετε μια ελαφρά τροχιακή και σταθερή κίνηση κατά τη διάνοιξη, καθώς και να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα υλικού, μεταξύ των οπών διάνοιξης.

Τα τρυπάνια DRYGRES 4DRILL, της RUBI, διαθέτουν σύστημα που εμποδίζει την απώλεια αυτού του κεριού από το πίσω μέρος του τρυπανιού, συγκεντρώνοντας έτσι το κερί, πάντα στην άκρη και εξασφαλίζοντας λίπανση κατά το τρύπημα.

Η ελάχιστη συνιστώμενη ταχύτητα χρήσης για τα διαμαντένια τρυπάνια DRYGRES 4DRILL είναι 1000 rpm. Για καλύτερο φινίρισμα και μεγαλύτερη διάρκεια του τρυπανιού, είναι σημαντικό να τηρείτε τη σωστή ταχύτητα στροφής και να εκτελείτε μια ελαφρά τροχιακή κίνηση κατά τη διάτρηση, καθώς και να βεβαιωθείτε ότι μόλις τελειώσει η τρύπα δεν υπάρχουν υπολείμματα από το διάτρητο υλικό μέσα στο τρυπάνι.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΤΥΠΟΣΔΙΑΜΑΝΤΕ


Για παραγγελία άνω τον 50€ και έως 5 κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν πανελλαδικά.


Αποστολή με Courier
Η εταιρία μας έχει συνάψει συνεργασία με την ΕΛΤΑ COURIER και ACS COURIER  για την μεταφορά και παράδοση των προϊόντων.
Για αγορές προϊόντων συνολικού βάρους έως 2 κιλά η αποστολή κοστίζει 3,85€, από 2 έως 5  κιλά η αποστολή κοστίζει 4,40€ ενώ για προϊόντα από 5 κιλά και άνω για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,22€.
Η παράδοση γίνεται από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών
Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν μεγάλο όγκο ή βάρος (όπως μπαταρίες οχημάτων >20 κιλών) η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με πρακτορείο μεταφορών είτε πρακτορείο της επιλογής σας είτε της συνεργαζόμενης εταιρίας μας. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.
Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
Η εταιρεία XIDEAS.gr συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα στη διεύθυνση Γούναρη 166 στη Γλυφάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 07.30 π.μ. - 20.00 μ,μ, και Σάββατο 07.30 π.μ. - 18.00 μ.μ., χωρίς καμία επιβάρυνση.

Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, η εμπορική του συσκευασία είναι κλειστή και έχετε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Στην περίπτωση αυτή το κόστος επιβάρυνσης της επιστροφής των προϊόντων είναι δικό σας.