Menu
Το καλάθι σας

Gori 91 Opaque / Βερνίκι Νερού Εμποτισμού Εξωτερικής Χρήσης Κατάλληλο για Ξύλα και άλλες Επιφάνειες - 21654

Gori 91 Opaque / Βερνίκι Νερού Εμποτισμού Εξωτερικής Χρήσης Κατάλληλο για Ξύλα και άλλες Επιφάνειες - 21654
Ετικέτες: ΧΡΩΜΑΤΑ 11, 70€
Gori 91 Opaque / Βερνίκι Νερού Εμποτισμού Εξωτερικής Χρήσης Κατάλληλο για Ξύλα και άλλες Επιφάνειες - 21654
11,70€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,44€
  • Stock: 2 - 3 μέρες
  • Model: 21654

Διαθέσιμες Επιλογές

Gori 91 Opaque / Βερνίκι Νερού Εμποτισμού Εξωτερικής Χρήσης Κατάλληλο για Ξύλα και άλλες Επιφάνειες - 21654

Οι νέες συνδετικές ρητίνες βελτιωμένου τύπου διασφαλίζουν ισχυρότερο δεσμό μεταξύ χρώματος και βάσης, και πολύ μεγαλύτερη ελαστικότητα.

Χρήση:
Χρώμα υδατικής βάσης που σχηματίζει αδιαφανή, ανθεκτική ελαστική μεμβράνη σε όλες τις εσωτερικές και εξωτερικές ξύλινες επιφάνειες. Κατάλληλο επίσης για επικάλυψη προεπεξεργασμένου αλουμινίου, γαλβανισμένων και ασταρωμένων επιφανειών χάλυβα και UPVC επιφανειών. Αδιαφανής συντήρηση παλαιών φινιρισμάτων.

Συνδετικές ρητίνες:
Ακρυλικές.

Καλυπτικότητα:
Ελάχιστη εφαρμογή περίπου 110 ml/m2. Ένα λίτρο GORI 91 καλύπτει περίπου 10 m2 ανάλογα τον τύπο του ξύλου και την απορροφητικότητα. Στεγνό στην αφή μετά από 6 ώρες. Επόμενο χέρι μετά από περίπου 12 ώρες στους 23°C και σε σχετική υγρασία 60%.

Διαθέσιμο σε χρώμα λευκό που μπορεί να χρωματιστεί μεκατάλληλες χρωστικές.

Αραίωση:
Μη το αραιώνετε

Στιλπνότητα:
Σατινέ. Προ-επεξεργασία επιφάνειας: Τρίψτε με γυαλόχαρτο τις ξεθωριασμένες επιφάνειες μέχρι την αποκάλυψη του υγιούς ξύλου. Παλαιότερα φινιρισμένες και σε καλή κατάσταση επιφάνειες: Kαθαρίστε και τρίψτε τα φινιρίσματα. Η βάση πρέπει να είναι στεγνή, καθαρή και χωρίς λάδια, κεριά και λίπη ή ινώδη υλικά. Καθαρίστε τα πολύ ρητινώδη ξύλα με διαλυτικό νίτρου.

Εφαρμογή εξωτερικά:
Ανακατέψτε καλά πριν από τη χρήση. Εφαρμόστε με πινέλο ή ρολό.

Ακατέργαστα μαλακά ξύλα:
1 χέρι αστάρι ξύλου GORI 22 και 2-3 χέρια GORI 91. Άλλα ξύλα (π.χ. σκληρά ξύλα) 2-3 χέρια GORI 91 χωρίς αστάρωμα. Για συντήρηση: 1-2 χέρια GORI 91 ανάλογα με τη κατάσταση του ξύλου. Αδιάβροχο για έως και 12 χρόνια ανάλογα με την κατασκευή και την έκθεση.

Εφαρμογή εσωτερικά:
Ανακατέψτε καλά πριν από τη χρήση. Εφαρμόστε 1-2 χέρια GORI 91 με πινέλο ή ρολό.

Μέσα εφαρμογής:
Βούρτσα, ρολό, πιστόλι ψεκασμού.

Καθαρισμός εργαλείων:
Αμέσως μετά τη χρήση με νερό και σαπούνι.


Για παραγγελία άνω τον 50€ και έως 5 κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν πανελλαδικά.


Αποστολή με Courier
Η εταιρία μας έχει συνάψει συνεργασία με την ΕΛΤΑ COURIER και ACS COURIER  για την μεταφορά και παράδοση των προϊόντων.
Για αγορές προϊόντων συνολικού βάρους έως 2 κιλά η αποστολή κοστίζει 3,85€, από 2 έως 5  κιλά η αποστολή κοστίζει 4,40€ ενώ για προϊόντα από 5 κιλά και άνω για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,22€.
Η παράδοση γίνεται από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών
Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν μεγάλο όγκο ή βάρος (όπως μπαταρίες οχημάτων >20 κιλών) η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με πρακτορείο μεταφορών είτε πρακτορείο της επιλογής σας είτε της συνεργαζόμενης εταιρίας μας. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.
Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
Η εταιρεία XIDEAS.gr συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα στη διεύθυνση Γούναρη 166 στη Γλυφάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 07.30 π.μ. - 20.00 μ,μ, και Σάββατο 07.30 π.μ. - 18.00 μ.μ., χωρίς καμία επιβάρυνση.

Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, η εμπορική του συσκευασία είναι κλειστή και έχετε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Στην περίπτωση αυτή το κόστος επιβάρυνσης της επιστροφής των προϊόντων είναι δικό σας.