Menu
Το καλάθι σας

VIVECHROM - Vivepox Primer 100 A+B / Εποξειδικό Υπόστρωμα 2 Συστατικών - 03165

VIVECHROM - Vivepox Primer 100 A+B / Εποξειδικό Υπόστρωμα 2 Συστατικών - 03165
Ετικέτες: ΧΡΩΜΑΤΑ 61, 30€
VIVECHROM - Vivepox Primer 100 A+B / Εποξειδικό Υπόστρωμα 2 Συστατικών - 03165
78,80€
Χωρίς ΦΠΑ: 63,55€
  • Stock: 4
  • Model: 03165

VIVECHROM - Vivepox Primer 100 A+B / Εποξειδικό Υπόστρωμα 2 Συστατικών - 03165

ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ Α 4lt

ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ Β 1lt

To VIVEPOX PRIMER 100 είναι εποξειδικό υπόστρωμα δύο συστατικών με μεγάλη διεισδυτική ικανότητα, κατάλληλο για τη βαφή αλκαλικών οικοδομικών επιφανειών όπως μπετόν, τσιμεντοκονία, σοβάς, τούβλα. Παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή σε χημικά, διαλύτες, έλαια και γράσα. Έχει μεγάλη σκληρότητα, ισχυρή πρόσφυση και μεγάλη αδιαπερατότητα στην υγρασία. Συνιστάται ως υπόστρωμα για πισίνες, σε συνδυασμό με το VIVEPOOL. Επίσης για δάπεδα χώρων όπως γκαράζ, εργοστάσια, αποθήκες, όπου εφαρμόζεται σε συνδυασμό με το VIVEFLOOR.

Τύπος: Υπόστρωμα δύο συστατικών, βάσεως εποξειδικών ρητινών Ειδικό βάρος: 1,26 - 0,02 gr/cm3 (ISO 2811) Σχέση ανάμιξης: Α / Β = 4/1 κατ’ όγκον Χρόνος ζωής μίγματος: 6 ώρες (στους 20°C / 50% σχετ. υγρασία) Μέθοδος εφαρμογής: Πινέλο, ρολό, πιστόλι airless Αραίωση: 10-20% ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ Α/8759 της ΒΙΒΕΧΡΩΜ Απόδοση: Περίπου 8-12 m²/lt ανά στρώση πάχους ξηρού φιλμ 40 μm, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας Στέγνωμα: Στην αφή σε 2 ώρες, πλήρης σκλήρυνση σε 7 ημέρες Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (υγρασία, θερμοκρασία) Χρόνος επαναβαφής: Ελάχιστος : 16 ώρες, μέγιστος: 2 ημέρες. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (υγρασία, θερμοκρασία) Αποχρώσεις-Εμφάνιση: Υποκίτρινο-Ματ Αποθήκευση: Να αποθηκεύεται σε θερμοκρασία από 5°C έως 40°C

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές και στεγνές, ελεύθερες από σαθρά υλικά ή χρώματα σε κακή κατάσταση, σκόνες, λάδια και άλατα. ? Νέες επιφάνειες από μπετόν ή τσιμεντοκονία πρέπει να βάφονται τουλάχιστον ένα μήνα μετά από την κατασκευή τους. Επιφάνειες ήδη βαμμένες με χρώματα ενός συστατικού πρέπει να καθαρίζονται πλήρως με διαλυτικά ή μηχανικά μέσα, ενώ χρώματα δύο συστατικών και γενικά λείες επιφάνειες να τρίβονται επιμελώς. Μύκητες και άλγη καθαρίζονται με ΜΥΚΗΤΟΚΤΟΝΟ ΥΓΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ της ΒΙΒΕΧΡΩΜ. ? Η επεξεργασία όπως τρίψιμο, καθαρισμός με φλόγα κλπ βαμμένων επιφανειών μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνη σκόνη και/ή αναθυμιάσεις. Υγρό τρίψιμο θα πρέπει να χρησιμοποιείται όπου είναι δυνατόν. Εάν η έκθεση δεν μπορεί να αποφευχθεί με την παροχή τοπικού εξαερισμού, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί κατάλληλος εξοπλισμός για την προστασία της αναπνοής. 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Μετά την προετοιμασία της επιφάνειας αναμίξτε τα δύο συστατικά του VIVEPOX PRIMER 100, αραιώστε το μίγμα με ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ A/8759 της ΒΙΒΕΧΡΩΜ έως 20% και αναδεύστε καλά μέχρι πλήρους ομογενοποίησης. ? Εφαρμόστε ένα χέρι VIVEPOX PRIMER 100. Το προϊόν εφαρμόζεται συνήθως με πινέλο, ώστε να διεισδύσει καλύτερα στους πόρους της επιφάνειας, ενώ μεγάλες επιφάνειες βάφονται με ρολό ή πιστόλι airless. ? Συνιστάται προσοχή στον χρόνο ζωής του μίγματος. Μην εφαρμόζετε σε πολύ χαμηλές ή υψηλές θερμοκρασίες ή όταν η σχετική υγρασία υπερβαίνει το 70%.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Συστατικό Α ΚΙΝΔΥΝΟΣ. Περιέχει προϊόν αντίδρασης Δι-φαινολο-Α και εποξειδικής ρητίνης ? Υγρό και ατμοί πολύ εύφλεκτα ? Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη ? Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό ? Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος ? Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση ? Mακριά από παιδιά ? Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας το δοχείο του προϊόντος ή την ετικέτα ? Να φοράτε προστατευτικά γάντια και μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια και το πρόσωπο ? Μακριά από θερμότητα, σπινθήρες, φλόγες και θερμές επιφάνειες ? Μην καπνίζετε ? ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό ? Καλέστε το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό εάν αισθανθείτε αδιαθεσία ? Να διατηρείται δροσερό ? Μην το αδειάζετε στην αποχέτευση ? Διάθεση του περιεχομένου και του δοχείου σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 7793777

Συστατικό Β ΠΡΟΣΟΧΗ. Περιέχει ξυλόλιο, μίγμα ισομερών & 2,4,6 – τρις (διμεθυλαμινομεθυλο)φαινόλη ? Υγρό και ατμοί εύφλεκτα ? Επιβλαβές σε επαφή με το δέρμα ή σε περίπτωση εισπνοής ? Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό ? Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος ? Mακριά από παιδιά ? Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας το δοχείο του προϊόντος ή την ετικέτα ? Να φοράτε προστατευτικά γάντια, μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια και το πρόσωπο και προστατευτικά ενδύματα ? Μακριά από θερμότητα, σπινθήρες, φλόγες και θερμές επιφάνειες ? Μην καπνίζετε. Να μην έρθει σε επαφή με τα μάτια, με το δέρμα ή με τα ρούχα ? ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΠΝΟΗΣ: Μεταφέρετε τον παθόντα στον καθαρό αέρα και αφήστε τον να ξεκουραστεί σε στάση που διευκολύνει την αναπνοή ? Καλέστε το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό εάν αισθανθείτε αδιαθεσία ? Να διατηρείται δροσερό ? Μην το αδειάζετε στην αποχέτευση ? Διάθεση του περιεχομένου και του δοχείου σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 7793777 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ Α

ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ Β

 

Για παραγγελία άνω τον 50€ και έως 5 κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν πανελλαδικά.


Αποστολή με Courier
Η εταιρία μας έχει συνάψει συνεργασία με την ΕΛΤΑ COURIER και ACS COURIER  για την μεταφορά και παράδοση των προϊόντων.
Για αγορές προϊόντων συνολικού βάρους έως 2 κιλά η αποστολή κοστίζει 3,85€, από 2 έως 5  κιλά η αποστολή κοστίζει 4,40€ ενώ για προϊόντα από 5 κιλά και άνω για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,22€.
Η παράδοση γίνεται από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών
Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν μεγάλο όγκο ή βάρος (όπως μπαταρίες οχημάτων >20 κιλών) η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με πρακτορείο μεταφορών είτε πρακτορείο της επιλογής σας είτε της συνεργαζόμενης εταιρίας μας. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.
Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
Η εταιρεία XIDEAS.gr συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα στη διεύθυνση Γούναρη 166 στη Γλυφάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 07.30 π.μ. - 20.00 μ,μ, και Σάββατο 07.30 π.μ. - 18.00 μ.μ., χωρίς καμία επιβάρυνση.

Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, η εμπορική του συσκευασία είναι κλειστή και έχετε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Στην περίπτωση αυτή το κόστος επιβάρυνσης της επιστροφής των προϊόντων είναι δικό σας.