Menu
Το καλάθι σας

BISON FAST FIX LIQUID POWER ΚΟΛΛΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ 2 ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ 10gr 27536

BISON FAST FIX LIQUID POWER ΚΟΛΛΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ 2 ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ 10gr 27536
Λίγα κομμάτια
Ετικέτες: ΧΡΩΜΑΤΑ 11, 40€
BISON FAST FIX LIQUID POWER ΚΟΛΛΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ 2 ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ 10gr 27536
11,95€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,64€
  • Stock: 1
  • Model: 27536

Περιγραφή:

Πολύ γρήγορη και ισχυρή επισκευαστική κόλλα 2 συστατικών με δυνατότητα πλήρωσης κενών. Είναι ιδανική για πολλών ειδών επισκευές μέσα και έξω από το σπίτι, ακόμα και όταν δεν εφάπτονται καλά οι επιφάνειες. Η τζελ μορφή της επιτρέπει την εφαρμογή σε οποιαδήποτε κατεύθυνση. Διορθώνει και επισκευάζει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα πολλά διαφορετικά υλικά όπως ξύλο, μέταλλο,κεραμικά, πέτρα, γυαλί και πλαστικά* μεταξύ τους ή σε συνδυασμό.*Ακατάλληλη για PE,PP,PTFE

Εφαρμογή:

Ιδανικό για:

Διορθώνει και επισκευάζει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα (περίπου 60 δευτ. ανάλογα με τα υλικά, την υγρασία και τα επίπεδα θερμοκρασίας) πολλά μεταλλικά αντικείμενα μεταξύ τους ή σε συνδιασμό με άλλα υλικά όπως ξύλο, κεραμικά πέτρα και πλαστικά.

Δεν είναι κατάλληλο για:

Ακατάλληλο για PE, PP, PTFE.

Πλεονεκτήματα:

Πολύ γρήγορη : περίπου 30’’
Πολύ δυνατή
Δυνατότητα γεμίσματος κενών : έως 1 cm
Μορφή τζελ : εφαρμογή σε όλες τις κατευθύνσεις
Βάφεται, λειαίνεται
Αντοχή στους κραδασμούς, το νερό, την UV ακτινοβολία
Αντοχή στην θερμοκρασία από -40° C έως +80° C
Χωρίς διαλύτες
Διάφανη

Πριν την χρήση:

Συνθήκες εργασίας
Θερμοκρασία εφαρμογής: μεταξύ +5°C and +25°C.

Απαιτήσεις επιφάνειας
Η επιφάνεια πρέπει να είναι στεγνή, καθαρή και απαλλαγμένη από σκόνη και λίπη. Αγριέψτε τις επιφάνειες με γυαλόχαρτο (π.χ. μέταλλα)

Προκαταρκτική επεξεργασία επιφανειών
Η επιφάνεια πρέπει να είναι στεγνή, καθαρή και απαλλαγμένη από σκόνη και λίπη. Αγριέψτε τις επιφάνειες με γυαλόχαρτο (π.χ. μέταλλα)

Αναλογία πρόσμιξης
4:1

Κατα την χρήση:

Οδηγίες χρήσης
Για να συναρμολογήσετε την διπλή φύσιγγα αφαιρέστε το μάυρο καπάκι από την κορυφή της φύσιγγας και τοποθετήστε το λευκό έμβολο μέσα στην σύριγγα. Για να ανοίξετε την σύριγγα στρίψτε (90°) το γκρι καπάκι και τοποθετήστε τον αναδευτήρα.Πιέστε το έμβολο και ρίξτε τις πρώτες σταγόνες της κόλλας. Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση κόλλας στην μια πλευρά. Πιέστε ελαφρά για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Όταν τελειώσετε την επισκευή αφαιρέστε τον αναδευτήρα και τοποθετήστε ξανά το γκρι καπάκι για να κλείσετε την σύριγγα, ώστε να χρησιμοποιήσετε ξανά το προϊόν.

Συμβουλή
Όταν κάνετε πολλές δουλειές ταυτόχρονα προσέξτε να χρησιμοποιείτε το προϊόν ώστε να μην ωριμάζει μέσα στον αναδευτήρα περίπου κάθε 25 λεπτά. Εάν ωριμάσει χρησιμοποιείστε καινούριο αναδευτήρα. Σημαντικό: Εάν ξεμείνετε από αναδευτήρες μπορείτε να κάνετε την μίξη χειροκίνητα με την βοήθεια ενός ξύλινου ραβδιού έχοντας υπόψιν ότι η κόλλα μπορεί να μην ανακατευθεί σωστά.

Μετά την χρήση:

Λεκέδες / υπολείμματα
Αφαιρέστε υγρές κηλίδες αμέσως με ζεστό νερό και σαπούνι. Ωριμασμένοι λεκέδες κόλλας μπορούν να αφαιρεθούν μόνο μηχανικά.

Συνθήκες αποθήκευσης
Αποθηκεύστε σε στεγνό και δροσερό μέρος.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΤΥΠΟΣΕΠΟΞΙΚΗ ΚΟΛΛΑ

Για παραγγελία άνω τον 50€ και έως 5 κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν πανελλαδικά.


Αποστολή με Courier
Η εταιρία μας έχει συνάψει συνεργασία με την ΕΛΤΑ COURIER και ACS COURIER  για την μεταφορά και παράδοση των προϊόντων.
Για αγορές προϊόντων συνολικού βάρους έως 2 κιλά η αποστολή κοστίζει 3,85€, από 2 έως 5  κιλά η αποστολή κοστίζει 4,40€ ενώ για προϊόντα από 5 κιλά και άνω για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,22€.
Η παράδοση γίνεται από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών
Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν μεγάλο όγκο ή βάρος (όπως μπαταρίες οχημάτων >20 κιλών) η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με πρακτορείο μεταφορών είτε πρακτορείο της επιλογής σας είτε της συνεργαζόμενης εταιρίας μας. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.
Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
Η εταιρεία XIDEAS.gr συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα στη διεύθυνση Γούναρη 166 στη Γλυφάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 07.30 π.μ. - 20.00 μ,μ, και Σάββατο 07.30 π.μ. - 18.00 μ.μ., χωρίς καμία επιβάρυνση.

Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, η εμπορική του συσκευασία είναι κλειστή και έχετε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Στην περίπτωση αυτή το κόστος επιβάρυνσης της επιστροφής των προϊόντων είναι δικό σας.