Menu
Το καλάθι σας

TURBO-FIX extra GEL 290ml ΛΕΥΚΗ 98464

TURBO-FIX extra GEL 290ml ΛΕΥΚΗ  98464
Ετικέτες: ΧΡΩΜΑΤΑ 6, 70€
TURBO-FIX extra GEL 290ml ΛΕΥΚΗ 98464
8,10€
Χωρίς ΦΠΑ: 6,53€
  • Stock: 2 - 3 μέρες
  • Model: 98464

Το TURBO-FIX extra flex ΜΟΝΙΜΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟ - ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ, ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΟΝΩΤΙΚΟ και ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ είναι υλικό στεγανοποίησης και κόλλησης, υψηλής ποιότητας-MS, ενός συστατικού.

Με ελαστικότητα και δυνατότητα να βάφεται.

Eίναι κατασκευασμένη με βάση το MS πρεπολυμέριο.

Χρησιμοποιείται σε ελαστικές κολλήσεις, σφραγίσματα και στεγανοποιήσεις, σε λείες και ανώμαλες επιφάνειες, σε αλουμινίου και μεταλλικές κατασκευές, αίθρια και στέγαστρα, πολυκαρβονικές κατασκευές στη χαλυβουργία, σε κλιματισμού και ψυκτικές κατασκευές, στην κατασκευή οχημάτων, βαγονιών και κοντέϊνερ, όπως επίσης και στις επισκευές τους, στις ναυτηλιακές κατασκευές, στα ναυπηγεία, στις ηλεκτρολογικές, υδραυλικές εγκαταστάσεις και είδη υγιεινής, στις ξυλουργικές εργασίες, καθώς και σε όλες τις κατασκευές.


  • Ενός συστατικού με βάση υψηλής ποιότητας MS Υβριδικό Πολυμερές
  • Εύκολη εφαρμογή
  • Γρήγορο στέγνωμα
  • Πολύ ευρύ φάσμα σφραγίσεων, στεγανοποιήσεων, μονώσεων και συγκολλήσεων
  • Σχεδόν άοσμο
  • Βάφεται
  • Γεμίζει σπασίματα, ρωγμές, αρμούς
  • Μόνιμα ελαστικό
  • Με καλή ικανότητα πρόσφυσης
  • Αντοχή στις καιρικές συνθήκες
  • Προστατεύει από διαβρώσεις
  • Αντοχή σε δονήσεις και κραδασμούς
  • Χρησιμοποιείται σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους
  • Δεν μουχλιάζει, δεν κιτρινίζει
  • Σκληραίνει (πολυμερίζεται) με τον ατμοσφαιρικό αέρα

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις: στήριξη πλαστικών & μεταλλικών καναλιών - ηλεκτρολογικών κουτιών και πινάκων.
Αλουμινοκατασκευές - Πολυκαρβονικά: στήριξη - στεγανοποίηση - συναρμολόγηση - μόνωση σε πλαίσια αλουμινίου με αλουμίνιο, (ακατέργαστο - βαμμένο), γυαλί, πλεξιγκλάς, πολυκαρβονικά, γαλβανισμένη - γυμνή λαμαρίνα, χρωματιστά μέταλλα, ατσάλι κ.α.
Είδη Υγιεινής - Μπάνια - Νεροχύτες: στεγανοποίηση αρμών σε μπανιέρες - στήριξη λεκανών & αξεσουάρ μπάνιου - κόλληση πλακιδίων, πορσελάνης, κεραμικά-ακρυλικά.
Ξυλουργικές Εργασείες - Επιπλοποιία: στεγανοποίηση σε πάγκους κουζίνας με νεροχύτες και πλακάκια - στήριξη αρμοκάλυπτων και σοβατεπιών.
Υαλουργία - Καθρεπροποιία:στήριξη καθρεπτών - συγκόλληση υαλοπινάκων - στεγανοποίηση γυάλινων κατασκευών.
Ναυτιλιακά: κατασκευή, συντήρηση & επισκευή πλοίων και σκαφών αναψυχής (σε σκληρά PVC, λάστιχα, καουτσούκ, γυαλί, ξύλο, αλουμίνιο, ανοξείδωτα κ.α.
Αυτοκινητοβιομηχανία: ελαστική κόλληση & μόνωση για κινητά μέρη αυτοκινήτων & μοτοσυκλετών.
Οικοδομικές Εργασίες: στοκαρίσματα - γεμίσματα - στεγανοποιήσεις - μονώσεις - κατασκευές και επιδιορθώσεις σε πουεστερικά - πολυκαρβονικά υλικά, πολυουρεθάνη, ορυκτά & εποξειδικές ρητίνες.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΤΥΠΟΣΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Για παραγγελία άνω τον 50€ και έως 5 κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν πανελλαδικά.


Αποστολή με Courier
Η εταιρία μας έχει συνάψει συνεργασία με την ΕΛΤΑ COURIER και ACS COURIER  για την μεταφορά και παράδοση των προϊόντων.
Για αγορές προϊόντων συνολικού βάρους έως 2 κιλά η αποστολή κοστίζει 3,85€, από 2 έως 5  κιλά η αποστολή κοστίζει 4,40€ ενώ για προϊόντα από 5 κιλά και άνω για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,22€.
Η παράδοση γίνεται από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών
Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν μεγάλο όγκο ή βάρος (όπως μπαταρίες οχημάτων >20 κιλών) η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με πρακτορείο μεταφορών είτε πρακτορείο της επιλογής σας είτε της συνεργαζόμενης εταιρίας μας. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.
Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
Η εταιρεία XIDEAS.gr συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα στη διεύθυνση Γούναρη 166 στη Γλυφάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 07.30 π.μ. - 20.00 μ,μ, και Σάββατο 07.30 π.μ. - 18.00 μ.μ., χωρίς καμία επιβάρυνση.

Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, η εμπορική του συσκευασία είναι κλειστή και έχετε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Στην περίπτωση αυτή το κόστος επιβάρυνσης της επιστροφής των προϊόντων είναι δικό σας.