Menu
Το καλάθι σας

GIORGIO GRAESAN - 1L PRIMUS SABBIA - 1031

GIORGIO GRAESAN - 1L PRIMUS SABBIA - 1031
Ετικέτες: ΧΡΩΜΑΤΑ 15, 62€
GIORGIO GRAESAN - 1L PRIMUS SABBIA - 1031
18,10€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,60€
  • Stock: 3
  • Model: 1031
1L

GIORGIO GRAESAN - PRIMUS SABBIA - 1031

Ειδικού τύπου αστάρι προετοιμασίας για πριν την εφαρμογή των LA CASA DEI SOGNI, GIOIA και ORO, WHITE PAINTNEVELA VIA LATTEAMINIMALUNIVERSO.

Περιέχει χαλαζιακή άμμο.

Ακρυλικό αστάρι προετοιμασίας νερούΚοκκώδες λευκό ακρυλικό αστάρι χαλαζία και ορυκτών στοιχείων νερού, γιαεσωτερική και εξωτερική χρήση που το χαρακτηρίζει η μεγάλη κάλυψη, ηδιεισδυτική ικανότητα και η εξαιρετική απόδοση.ειδικό βάρος: 1.460 ± 30 gr / lt στους 25 ° Cαπόδοση: 7-8 m² / lt ανά στρώση (μπορεί να διαφέρειανάλογα με το τραχύτητα, την απορροφητικότητατης επιφάνειας και την μεθόδο εφαρμογής )Οψη ματpH 8-8,5Διαπερατότητα ατμών 0.043 m (ανώτατη 2 μ, DIN 52 615)Διατήρηση: Διατηρείται για τουλάχιστον 2 χρόνιαΧρώματα: Λευκό (μπορεί να χρωματιστεί με τα χρωστικά GgFή με άλλα χρωστικά για προϊόντα νερού, ανθίσταταιστην υπεριώδη ακτινοβολία UV)Συσκευασία: LT. 1 – 2,5 και 5Lεπιφανειακά: 60’ στους 20°Cεπαναβαφή: 2-4 ώρες στους 20°Cσε βάθος: 6 ώρες στους 20°CΑποτελεί την ιδανική προεργασία πριν την χρήση των διακοσμητικώνχρωμάτων LA CASA DEI SOGNI, GIOIA, ORO, WHITE PAINT, NEVE, LAVIA LATTEA και MINIMAL. Για εσωτερική χρήση και προετοιμασία τοίχων,γυψοσανίδων, μεταλλικών επιφανειών, ξύλο MDF, πλακάκια, PVC κτλ.Παλαιά επιφάνεια. Αφαιρέστε όλα τα αποκολλημένα παλαιά καιξεφλούδισμένα χρώματα και καθαρίστε. Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα αστάρισταθεροπόιησης αναλόγως του τύπου της επιφάνειας. Όταν το αστάριστεγνώσει εντελώς, εφαρμόστε μια στρώση του PRIMUS SABBIAαραιωμένο το μέγισο έως 5% με νερό. Μετά από 4-6 ώρες στους 20°Cπροχωρήστε στην εφαρμογή του ενδεδυγμένου διακοσμητικού χρώματος.Νέα επιφάνεια. Καθαρίστε (και εάν είναι απαραίτητο, συμπληρώστε) τηνεπιφάνεια που θέλετε να βάψετε. Μόλις στεγνώσει, τρίψτε την επιφάνεια καιεφαρμόστε μια στρώση κατάλληλου ασταριού. ‘Όταν το αστάρι στεγνώσειεντελώς, εφαρμόστε μια στρώση του PRIMUS SABBIAαραιωμένο το μέγισο έως 5% με νερό.Αραίωση: μέγιστο 5% με νερόΕργαλεία εφαρμογής:με πινέλο, με ρολόΣτρώσεις: μια ή δύο στρώσειςΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:Η θερμοκρασία εφαρμογής πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ + 5 ° C και + 30 ° C. Πλύνετε τα εργαλεία αμέσωςμετά τη χρήση με νερό και σαπούνι.Διατηρείται για τουλάχιστον 2 χρόνια στην κλειστή αρχική του συσκευασία.Το προϊόν δεν περιέχει βαριά μέταλλα. Δεν περιέχει τοξικά διαλύματα, αρωματικά ό χλωρίδια. Δεν έχεικαταχωρηθεί ως επικίνδυνο κατά συνέπεια δεν απαιτείται εγγραφή επισημάνσεων

Για παραγγελία άνω τον 50€ και έως 5 κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν πανελλαδικά.


Αποστολή με Courier
Η εταιρία μας έχει συνάψει συνεργασία με την ΕΛΤΑ COURIER και ACS COURIER  για την μεταφορά και παράδοση των προϊόντων.
Για αγορές προϊόντων συνολικού βάρους έως 2 κιλά η αποστολή κοστίζει 3,85€, από 2 έως 5  κιλά η αποστολή κοστίζει 4,40€ ενώ για προϊόντα από 5 κιλά και άνω για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,22€.
Η παράδοση γίνεται από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών
Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν μεγάλο όγκο ή βάρος (όπως μπαταρίες οχημάτων >20 κιλών) η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με πρακτορείο μεταφορών είτε πρακτορείο της επιλογής σας είτε της συνεργαζόμενης εταιρίας μας. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.
Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
Η εταιρεία XIDEAS.gr συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα στη διεύθυνση Γούναρη 166 στη Γλυφάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 07.30 π.μ. - 20.00 μ,μ, και Σάββατο 07.30 π.μ. - 18.00 μ.μ., χωρίς καμία επιβάρυνση.

Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, η εμπορική του συσκευασία είναι κλειστή και έχετε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Στην περίπτωση αυτή το κόστος επιβάρυνσης της επιστροφής των προϊόντων είναι δικό σας.