Menu
Το καλάθι σας

Sika Poxitar F Βαφή εποξειδικών ρητινών και λαδιού ανθρακένιου για εφαρμογές έντονων καταπονήσεων,Σετ 17kg, Συστ. (A+Β) - 59383

Sika Poxitar F Βαφή εποξειδικών ρητινών και λαδιού ανθρακένιου για εφαρμογές έντονων καταπονήσεων,Σετ 17kg, Συστ. (A+Β) - 59383
249,95€
Χωρίς ΦΠΑ: 201,57€
  • Stock: 2 - 3 μέρες
  • Model: 59383

Ιδιαίτερα ανθεκτική, προστατευτική βαφή δύο συστατικών, χαμηλού περιεχομένου σε διαλύτες, συνδυασμού εποξειδικών ρητινών & λαδιού ανθρακένιου και ορυκτών πληρωτικών υλικών.
Το Sika® Poxitar® F έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε διαλύτες, όπως απαιτείται από τη Γερμανική Ένωση Βιομηχανίας Βαφών για υλικά επικάλυψης με αντιδιαβρωτική προστασία (VdL-RL 04).

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Προστατευτική βαφή για σκυρόδεμα και χάλυβα σε υδραυλικές εγκαταστάσεις, στον τομέα της διαχείρισης υγρών αποβλήτων και στη χημική βιομηχανία. Επίσης κατάλληλο σε περιπτώσεις εφαρμογής σε νοτισμένη επιφάνεια σκυροδέματος.
Δεν είναι κατάλληλο για επαφή με πόσιμο νερό, χώρους κατοικίδιων ζώων, στάβλους, κατοικίες κ.λ.π.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ / ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Μετά την πλήρη ωρίμανσή του, το Sika® Poxitar® F είναι:

  • Ανθεκτικό σε βαριές καταπονήσεις
  • Ανθεκτικό σε απότριψη και κρούσεις
  • Ιδιαίτερα ανθεκτικό σε νερό και χημικά

Το Sika® Poxitar® F μπορεί να εκτεθεί σε νερό αμέσως μετά την εφαρμογή. Λάβετε όμως υπόψη, ότι οι διαλύτες που περιέχει το υλικό εισέρχονται στο νερό και προκαλούν προσωρινή μόλυνση.
Επομένως, άμεση έκθεση σε νερό πρέπει να λαμβάνει χώρα μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις και μετά από συμφωνία με τις αρμόδιες αρχές για την προστασία του περιβάλλοντος.

ΕΜΦΑΝΙΣΗ / ΧΡΩΜΑ

Μαύρο, κόκκινο οξειδίου

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Sika® Poxitar® FΔοχεία 35 kg και 17 kg

Για παραγγελία άνω τον 50€ και έως 5 κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν πανελλαδικά.


Αποστολή με Courier
Η εταιρία μας έχει συνάψει συνεργασία με την ΕΛΤΑ COURIER και ACS COURIER  για την μεταφορά και παράδοση των προϊόντων.
Για αγορές προϊόντων συνολικού βάρους έως 2 κιλά η αποστολή κοστίζει 3,85€, από 2 έως 5  κιλά η αποστολή κοστίζει 4,40€ ενώ για προϊόντα από 5 κιλά και άνω για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,22€.
Η παράδοση γίνεται από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών
Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν μεγάλο όγκο ή βάρος (όπως μπαταρίες οχημάτων >20 κιλών) η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με πρακτορείο μεταφορών είτε πρακτορείο της επιλογής σας είτε της συνεργαζόμενης εταιρίας μας. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.
Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
Η εταιρεία XIDEAS.gr συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα στη διεύθυνση Γούναρη 166 στη Γλυφάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 07.30 π.μ. - 20.00 μ,μ, και Σάββατο 07.30 π.μ. - 18.00 μ.μ., χωρίς καμία επιβάρυνση.

Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, η εμπορική του συσκευασία είναι κλειστή και έχετε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Στην περίπτωση αυτή το κόστος επιβάρυνσης της επιστροφής των προϊόντων είναι δικό σας.