Menu
Το καλάθι σας

DUROSTICK

Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK DUROMAX 18
Ακρυλικό πολυμερικό γαλάκτωμα νέας γενιάς, υψηλής συμπύκνωσης. Βελτιωτικό τσιμεντοκονιαμάτων και ασβεστοκονιαμάτων. Βελτιώνει την αντοχή, την πρόσφυση, την ελαστικότητα, τη στεγανότητα, την αντοχή στην τριβή και την εργασιμότητα του κονιάματος. Μειώνει τη συρρίκνωση στην πήξη. Αποτρέπει την αποσάθρω..
109,12€ 90,00€ Χωρίς ΦΠΑ:72,58€
Brand: DUROSTICK Model: ΚΠΓΚ25
 ΙΔΙΟΤΗΤΕΣΤσιμεντοειδής, εύκαμπτη, λευκή κόλ- λα πλακιδίων, ενισχυμένη με ακρυλι- κές ρητίνες. Διακρίνεται για την ισχυρή πρόσφυ- ση, τη μηδενική κατακόρυφη ολίσθη- ση, την αντοχή της στην υγρασία και τον παγετό. Η υψηλή της θιξοτροπία επιτρέπει επιστρώσεις σε πάχη έως 15 mm χωρίς να «κάθεται»..
15,00€ 12,00€ Χωρίς ΦΠΑ:9,68€
Brand: DUROSTICK Model: ΚΠ2025
 ΙΔΙΟΤΗΤΕΣΤσιμεντοειδής, λευκή κόλλα κεραμι- κών πλακιδίων, ενισχυμένη με ρητί- νες ακρυλικής βάσης. Εμφανίζει ισχυ- ρή πρόσφυση, διακρίνεται για την υψηλή αρχική και τελική συγκολλητι- κή ικανότητά της ενώ μετά την τελι- κή σκλήρυνσή της έχει αντοχή στην υγρασία και τον παγετό. Έχει μεγά- λο ..
11,50€ 9,50€ Χωρίς ΦΠΑ:7,66€
Brand: DUROSTICK Model: DS-258
Πατητή σε μορφή πάστας για τοίχους & δάπεδαΙΔΙΟΤΗΤΕΣ: Παστώδες διακοσμητικό επίχρισμα, λευκό ή έγχρωμο, έτοιμο προς χρήση. Στη σύνθεσή του περιέχονται κατάλληλα διαβαθμισμένα αδρανή, ειδικά ενεργά πρόσθετα και ακρυλικές ρητίνες που προσδίδουν στο υλικό άριστη πρόσφυση με το υπόστρωμα, εξαιρετική ε..
83,08€ 66,50€ Χωρίς ΦΠΑ:53,63€
Brand: DUROSTICK Model: DS-258 GRI-SKOUR
Πατητή σε μορφή πάστας για τοίχους & δάπεδαΙΔΙΟΤΗΤΕΣ: Παστώδες διακοσμητικό επίχρισμα, λευκό ή έγχρωμο, έτοιμο προς χρήση. Στη σύνθεσή του περιέχονται κατάλληλα διαβαθμισμένα αδρανή, ειδικά ενεργά πρόσθετα και ακρυλικές ρητίνες που προσδίδουν στο υλικό άριστη πρόσφυση με το υπόστρωμα, εξαιρετική ε..
83,08€ 66,50€ Χωρίς ΦΠΑ:53,63€
Brand: DUROSTICK Model: DS-258-ΓΚΡΙ ΑΝΟΙΧΤΟ
Πατητή σε μορφή πάστας για τοίχους & δάπεδαΙΔΙΟΤΗΤΕΣ: Παστώδες διακοσμητικό επίχρισμα, λευκό ή έγχρωμο, έτοιμο προς χρήση. Στη σύνθεσή του περιέχονται κατάλληλα διαβαθμισμένα αδρανή, ειδικά ενεργά πρόσθετα και ακρυλικές ρητίνες που προσδίδουν στο υλικό άριστη πρόσφυση με το υπόστρωμα, εξαιρετική ε..
83,08€ 66,50€ Χωρίς ΦΠΑ:53,63€
Brand: DUROSTICK Model: DS-220
Στεγανωτικό ταρατσών DS-220 DUROSTICK 25kgΕπαλειφόμενο ελαστομερές ακρυλικό καουτσούκ για ταράτσες με μακροχρόνια αντοχή.Δημιουργεί μία λευκή προστατευτική μεμβράνη με άριστη πρόσφυση στο υπόστρωμα.Λόγω του υψηλού μέτρου ελαστικότητάς του, μπορεί να απορροφήσει ακόμη και πολύ έντονες συστολοδ..
124,00€ 82,00€ Χωρίς ΦΠΑ:66,13€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK VISTA SHINE
Ακρυλικό διακοσμητικό βερνίκι υδατικής βάσης, για εσωτερικές κάθετες επιφάνειες. Ιδανικό για την εντυπωσιακή μετατροπή συνηθισμένων τοίχων και ταβανιών, επιφανειών που έχει εφαρμοστεί Πατητή Τσιμεντοκονία, ξύλινων ή και μεταλλικών επιφανειών, σε φαντασμαγορικά σκηνικά που ακτινοβολούν φως. Η ειδικ..
12,28€ Χωρίς ΦΠΑ:9,90€
Brand: DUROSTICK Model: ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΚΟΥ ΑΣΗΜΙ DUROSTICK
 Επαγγελματικό πιστόλι εύκολης προώθησης σφραγιστικών, από ανθεκτικό αλουμίνιο. Διαθέτει σκανδάλη βαρέως τύπου, με επαναφορά και μηχανική υποβοήθηση. Δέχεται σφραγιστικά σε φύσιγγα ή «σαλάμι», και αποτελεί το πλέον κατάλληλο εργαλείο για δεκάδες εφαρμογές. Ακρυλικοί ελαστομερείς στόκοι κα..
26,04€ Χωρίς ΦΠΑ:21,00€
Brand: DUROSTICK Model: ΑΚΡΟΦΥΣ.ΠΙΣΤ.ΣΕΤ 4 ΤΕΜ.DUROSTICK
..
2,22€ Χωρίς ΦΠΑ:1,79€
Brand: DUROSTICK Model: POWDER COAT ΛΕΥΚΟ DUROSTICK
  ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Ρητινούχο, λεπτόκοκκο τσιμεντοκονίαμα εξομάλυνσης ατελειών, υψηλής καλυπτικής ικανότητας. Αρκεί μόνο η προσθήκη νερού για να δημιουργηθεί μια ευκολοδούλευτη πάστα, που απλώνεται μαλακά, δημιουργώντας μια ανθεκτική επιφανειακή κάλυψη, χωρίς ατέλειες και ρηγματώσεις, σε εσ..
3,84€ Χωρίς ΦΠΑ:3,10€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK ΧΑΛΑΖΙΑΚΗ ΑΜΜΟΣ 0-0,5 25kgr
 Βιομηχανοποιημένη χαλαζιακή άμμος, διαβαθμισμένης κοκκομετρίας με υψηλή σκληρότητα 6-7 της κλίμακας Μosh. Είναι χημικά αδρανής, δεν επηρεάζεται από τις χημικές ιδιότητες του συνδετικού υλικού και την ατμοσφαιρική ρύπανση, ενώ δεν αλλοιώνεται με την πάροδο του χρόνου, όπως η μαρμαρόσκονη. Kατάλ..
12,71€ Χωρίς ΦΠΑ:10,25€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK ΤΑΦ 2mm 500 TEM.
..
5,85€ Χωρίς ΦΠΑ:4,72€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK ΣΦΗΝΕΣ 6mm 500 TEM.
..
7,91€ Χωρίς ΦΠΑ:6,38€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK ΣΤΑΥΡ.ΠΛΑΚ.3mm 500 TEM.
..
6,55€ Χωρίς ΦΠΑ:5,28€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK MINIO
 Αντιδιαβρωτικό υπόστρωμα με βάση το παραδοσιακό φυσικό μίνιο, πρόσθετα αντιδιαβρωτικά πιγμέντα και αλκυδικές ρητίνες. Προσφέρει υψηλή καλυπτικότητα, πρόσφυση και ιδιαίτερη αντοχή στην υγρασία. Στεγνώνει γρήγορα και παρέχει πλήρη προστασία στα μέταλλα από την οξείδωση.Το ΦΥΣΙΚΟ ΜΙΝΙΟ της DUR..
7,19€ Χωρίς ΦΠΑ:5,80€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK ΒΟΡΑΚΑΣ 120gr
..
2,12€ Χωρίς ΦΠΑ:1,71€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK ΑΡΜ/ΚΟΣ Νο301 ΛΕΥΚΟΣ
..
6,86€ Χωρίς ΦΠΑ:5,53€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK TEAK OIL
Φυσικό λάδι που περιέχει κερί, φυτικές και συνθετικές ρητίνες και UV φίλτρα. Η περιοδική του χρήση προσφέρει μοναδική ζωντάνια και λάμψη, αναδεικνύοντας τη φυσική όψη του ξύλου και αναβαθμίζοντας την αισθητική του. Προστατεύει τα ξύλα από την υγρασία, την αλμύρα και τον ήλιο. Είναι άχρωμο, επιτρέπ..
9,05€ Χωρίς ΦΠΑ:7,30€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK HYDROSTOP ROOF 11kgr
 Εύκαμπτο, επαλειφόμενο, λευκό κονίαμα που αναμειγνύεται μόνο με νερό, προσφέροντας μακροχρόνια στεγανοποίηση. Αποτελείται από τσιμέντο υψηλών προδιαγραφών, επιλεγμένα χαλαζιακά αδρανή, ακρυλικές υδαταπωθητικές και ελαστομερείς ρητίνες.Το HYDROSTOP ROOF είναι ένα καινοτόμο στεγανωτικό ταρατσ..
28,73€ Χωρίς ΦΠΑ:23,17€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK HYDROSTOP PLASTER DS -74 25KG
 Έτοιμος σοβάς τελικής στρώσης, κοκκομετρίας έως 1 mm, με βάση το λευκό τσιμέντο υψηλών αντοχών, ενισχυμένος με ακρυλικές ρητίνες. Ως σύστημα έγχρωμου αδιάβροχου σοβά, προσφέρει πλήρη υδαταπωθητικότητα, με παράλληλη δυνατότητα διαπνοής, χωρίς να εμποδίζεται η έξοδος των υδρατμών.Ο καινοτομικ..
13,14€ Χωρίς ΦΠΑ:10,60€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK ELASTIC ΚΟΛΛΑ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ 5kgr
 Συγκολλητικό υλικό ενός συστατικού, τσιμεντοειδούς βάσης, λευκό, ενισχυμένο με ρητίνες ακρυλικής βάσης, σε μορφή σκόνης και με επιλεγμένα αδρανή χαμηλής απορροφητικότητας σε νερό.Η μοναδική ελαστική συγκολλητική του δύναμη εξασφαλίζει την κάθε επένδυση από τυχόν αποκολλήσεις, προερχόμενες α..
7,30€ Χωρίς ΦΠΑ:5,89€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK DUROFIX 25Kgr
 Επισκευαστικό, ινοπλισμένο τσιμεντοκονίαμα, υψηλών μηχανικών αντοχών, για επικαλύψεις πάχους έως 60 mm ανά στρώση, μη συρρικνούμενο,για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Παρέχει υψηλή εργασιμότητα, πρόσφυση, αντοχή στον παγετό, στις κρούσεις και στην υγρασία. Λόγω των υδραυλικών συνδετικών, των ε..
13,64€ Χωρίς ΦΠΑ:11,00€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK DS-460 ΥΑΛΟΠΛΕΓΜΑ 1m
Δίχτυ από Fiberglass για τον καθολικό οπλισμό τσιμεντοειδών, στεγανωτικών επιστρώσεων και ρητινούχων στόκων εξομάλυνσης τσιμεντοσανίδων με άνοιγμα καρέ 4x4 mm και βάρος 90 gr/m2. Διακρίνεται για την αντοχή του σε αλκαλικό περιβάλλον. Προσφέρει σημαντική δομική ενίσχυση και αποτρέπει τις τριχοειδεί..
1,00€ Χωρίς ΦΠΑ:0,81€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK DS-4160 50m
Δίχτυ από Fiberglass, για τον οπλισμό των επιχρισμάτων σε συστήματα θερμοπροσόψεων, με άνοιγμα καρέ 4x4 mm και βάρος 160 gr/m2. Διακρίνεται για την αντοχή του σε αλκαλικό περιβάλλον. Προσφέρει σημαντική δομική ενίσχυση και αποτρέπει τη ρηγμάτωση που προέρχεται από τις θερμοκρασιακές μεταβολές. ..
65,10€ Χωρίς ΦΠΑ:52,50€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK DS-260 ΧΑΛΑΖ.ΑΚΡ.ΑΣΤΑΡΙ
Έτοιμο προς χρήση αστάρι χωρίς διαλύτες, φιλικό προς το χρήστη και το περιβάλλον, με βάση ακρυλικές ρητίνες, χαλαζιακά αδρανή κοκκομετρίας 0,1-1 mm και ειδικά πρόσθετα. Διακρίνεται για την ισχυρή του πρόσφυση που διατηρείται ανεπηρέαστη απο την περιοδική η και συνεχή υγρασία, τους κραδασμούς τις σ..
17,79€ Χωρίς ΦΠΑ:14,35€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK DS-250 25kgr
 Ινοπλισμένο λευκό ή χρωματιστό τσιμεντοκονίαμα, που στην  σύνθεσή του περιέχονται, τσιμέντο υψηλών αντοχών, κατάλληλα διαβαθμισμένα αδρανή, ειδικά ενεργά πρόσθετα και ρητίνες, που προσδίδουν στο υλικό άρρηκτη πρόσφυση με το υπόστρωμα, εξαιρετική εργασιμότητα και τελικά άψογη επιφάνεια με υψηλές μ..
21,00€ 17,90€ Χωρίς ΦΠΑ:14,44€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK DS-240 25Kgr
 Έτοιμο κονίαμα μη συρρικνούμενο, ταχείας πήξης και ωρίμανσης, με πολυμερή, πυριτικά αδρανή, ανοξείδωτα μεταλλικά σφαιρίδια και ίνες πολυπροπυλενίου υψηλής αντοχής. Αρκεί μόνο η προσθήκη νερού για να δημιουργηθεί ένας ευκολόχρηστος πολτός με μηδαμινή συρρίκνωση χωρίς ρηγματώσεις και με εντυπωσι..
17,36€ Χωρίς ΦΠΑ:14,00€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK D-31 25Kgr ΕΝΙΣ.ΛΑΣΠΗ
Έτοιμο βιομηχανικό κονίαμα, με βάση το φαιό τσιμέντο Portland υψηλής αντοχής, επιλεγμένα αδρανή σταθερής κοκκομετρικής διαβάθμισης και τροποποιημένα πολυμερή. Διακρίνεται για την ισχυρή πρόσφυση, την υψηλή αντοχή σε υγρασία και παγετό και την πολύ καλή εργασιμότητά του. Εξασφαλίζει μοναδική ανθεκτ..
9,88€ Χωρίς ΦΠΑ:7,97€
Brand: DUROSTICK Model: DUROSTICK D-22
 Αδιαβροχοποιητικό και ελαιαπωθητικό υγρό, σιλοξανικής βάσης, με υψηλή διεισδυτική ικανότητα (micro technology). Η προστατευτική του δράση δημιουργεί ένα αόρατο επιφανειακό φιλμ, που δεν ξεφλουδίζει και δε γλιστρά. Αποτρέπει το λέκιασμα από λάδι, κρασί, αναψυκτικό, μελάνι, σκουριές, ρύπους κατο..
18,48€ Χωρίς ΦΠΑ:14,90€
Εμφάνιση 1 έως 30 από 205 (7 Σελ.)