Menu
Το καλάθι σας

WENKO ΠΟΤΗΡΙ ΜΠΑΝΙΟΥ ROTELLO ΜΑΥΡΟ 252971121

WENKO ΠΟΤΗΡΙ ΜΠΑΝΙΟΥ ROTELLO ΜΑΥΡΟ 252971121
WENKO ΠΟΤΗΡΙ ΜΠΑΝΙΟΥ ROTELLO ΜΑΥΡΟ 252971121
8,10€
Χωρίς ΦΠΑ: 6,53€
  • Stock: 4
  • Model: 252971121
Απλό και όμορφο: Στη σειρά μπάνιου Rotello, το υψηλής ποιότητας πλαστικό συναντά το κομψό μπαμπού. Η μοντέρνα απλότητα συνδυάζεται με φυσικά στοιχεία. Αυτό θα δώσει στο μπάνιο σας μια ιδιαίτερη πινελιά. Τα αξεσουάρ μπάνιου σε μαύρο χρώμα ενισχύουν το μπάνιο χωρίς να είναι ενοχλητικά.
Βουρτσίστε τα δόντια σας με στυλ: Η κούπα οδοντόβουρτσας Rotello της WENKO όχι μόνο εκπληρώνει τον σκοπό της ως ένα απλό μέρος για να τοποθετήσετε την οδοντόβουρτσα και την οδοντόκρεμα σας. Η βάση της οδοντόβουρτσας είναι επίσης ένα κομψό στοιχείο στα έπιπλα του μπάνιου σας. Το διαχρονικό μαύρο και το στοιχείο βάσης από μπαμπού συνδυάζονται απολαυστικά με πολλά στυλ εσωτερικού σχεδιασμού.
Περισσότερες από μία επιλογές: Δεν είναι κάθε κούπα οδοντόβουρτσας ίδια. Το ποτήρι στοματικό διάλυμα Rotello με τις διαστάσεις του (Π/Β x Υ) Ø 8,6 x 11,1 cm είναι επίσης τέλειο για την τακτοποιημένη αποθήκευση των βουρτσών καλλυντικών ή άλλων μακρόστενων σκευών μακιγιάζ, όπως μάσκαρα, για παράδειγμα.
Σχεδιασμός με εύκολο κράτημα: Χάρη στην απλή αυλακωτή δομή, η μαύρη κούπα οδοντόβουρτσας πιάνεται εύκολα και δεν γλιστράει από τα χέρια σας όταν τη γεμίζετε. Το κύπελλο οδοντόβουρτσας από πλαστικό υψηλής ποιότητας φωλιάζει πάνω σε βάση από μπαμπού σε φυσικό ανοιχτό καφέ.
Πιο πρακτικά αξεσουάρ μπάνιου: Εάν είστε λάτρης της απλής κούπας οδοντόβουρτσας, μπορείτε να ολοκληρώσετε την ιδέα του μπάνιου σας με άλλα προϊόντα της σειράς Rotello της WENKO. Εκτός από την κούπα οδοντόβουρτσας, η σειρά περιλαμβάνει επίσης ένα κουτί από χαρτομάντιλο, μια θήκη σαπουνιού, ένα σετ βούρτσας τουαλέτας και μια θήκη σαπουνιού.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΟΤΗΡΙ ΜΠΑΝΙΟΥ

Για παραγγελία άνω τον 50€ και έως 5 κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν πανελλαδικά.


Αποστολή με Courier
Η εταιρία μας έχει συνάψει συνεργασία με την ΕΛΤΑ COURIER και ACS COURIER  για την μεταφορά και παράδοση των προϊόντων.
Για αγορές προϊόντων συνολικού βάρους έως 2 κιλά η αποστολή κοστίζει 3,85€, από 2 έως 5  κιλά η αποστολή κοστίζει 4,40€ ενώ για προϊόντα από 5 κιλά και άνω για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,22€.
Η παράδοση γίνεται από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών
Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν μεγάλο όγκο ή βάρος (όπως μπαταρίες οχημάτων >20 κιλών) η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με πρακτορείο μεταφορών είτε πρακτορείο της επιλογής σας είτε της συνεργαζόμενης εταιρίας μας. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.
Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
Η εταιρεία XIDEAS.gr συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα στη διεύθυνση Γούναρη 166 στη Γλυφάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 07.30 π.μ. - 20.00 μ,μ, και Σάββατο 07.30 π.μ. - 18.00 μ.μ., χωρίς καμία επιβάρυνση.

Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, η εμπορική του συσκευασία είναι κλειστή και έχετε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Στην περίπτωση αυτή το κόστος επιβάρυνσης της επιστροφής των προϊόντων είναι δικό σας.