Menu
Το καλάθι σας

WENKO ΣΤΑΝΤ ΓΙΑ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΙΓΚΑΛ-ΒΑΣΗ RIVALTA ΓΚΡΙ 255521121

WENKO ΣΤΑΝΤ ΓΙΑ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΙΓΚΑΛ-ΒΑΣΗ RIVALTA ΓΚΡΙ 255521121
Λίγα κομμάτια
WENKO ΣΤΑΝΤ ΓΙΑ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΙΓΚΑΛ-ΒΑΣΗ RIVALTA ΓΚΡΙ 255521121
63,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 50,81€
  • Stock: 1
  • Model: 255521121
Έξυπνο εργαλείο μπάνιου: Η ανεξάρτητη βούρτσα τουαλέτας Rivalta σετ της WENKO σε γκρι χρώμα είναι ένα κομψό και πρακτικό εργαλείο για το μπάνιο ή το WC επισκεπτών. Το σετ βούρτσας τουαλέτας με τον διαχρονικό γκρι χρωματικό συνδυασμό εντυπωσιάζει με τον απλό σχεδιασμό και τις τρεις πρακτικές του λειτουργίες.
3 σε 1 πολλαπλό ταλέντο: Το σετ βουρτσών τουαλέτας Rivalta συνδυάζει μια βούρτσα τουαλέτας, μια θήκη χαρτιού υγείας και μια εφεδρική βάση για ρολό σε ένα κομψό σύνολο. Το χαρτί μπορεί εύκολα να ξετυλιχθεί και να αντικατασταθεί από τη θήκη χαρτιού υγείας που είναι ενσωματωμένη στο επάνω άκρο και τοποθετείται σε άνετο ύψος. 3 ρολά για αλλαγή μπορούν να αποθηκευτούν στη θήκη εφεδρικού ρολού. Η βούρτσα τουαλέτας εξασφαλίζει υγιεινό καθαρισμό. Η μαύρη κεφαλή βούρτσας WC (Ø 8 cm) μπορεί να αντικατασταθεί, εάν είναι απαραίτητο.
Συνδυασμός υλικών: Το σετ βούρτσας τουαλέτας Rivalta είναι κατασκευασμένο από ματ λακαρισμένο ατσάλι. Η θήκη εφεδρικού ρολού χωρίζεται από ένα οπτικό στοιχείο. Η βαριά γυάλινη πλάκα είναι κατασκευασμένη από γυαλί ασφαλείας και δίνει στο σύνολο μια κομψή εμφάνιση. Η βάση της βούρτσας τουαλέτας διαθέτει επίσης πλαστικό ένθετο για την υγιεινή αποθήκευση της βούρτσας του WC.
Ευέλικτη τοποθέτηση: Τα τρία στοιχεία του σετ βουρτσών τουαλέτας ταιριάζουν τέλεια στη βάση. Χάρη στο τετράγωνο βασικό σχήμα, ο συνδυασμός μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε γωνίες δίπλα στο WC. Το σετ βούρτσας τουαλέτας είναι επίσης ένα κομψό που τραβάει τα βλέμματα ως ανεξάρτητη μονάδα στο μπάνιο ή σε μικρότερες τουαλέτες επισκεπτών.
Εύρος παράδοσης: 1 x σετ βούρτσας τουαλέτας Rivalta της WENKO σε γκρι από ματ λακαρισμένο ατσάλι και γυάλινη πλάκα, με βάση ρολού τουαλέτας, εφεδρικό ρολό και θήκη βούρτσας τουαλέτας, συμπεριλαμβανομένης βούρτσας τουαλέτας με αντικαταστάσιμη κεφαλή βούρτσας, διαστάσεις (Π x Υ x Β ): 18 x 70 x 23 εκ.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΙΓΚΑΛ
ΣΕΤΝΑΙ

Για παραγγελία άνω τον 50€ και έως 5 κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν πανελλαδικά.


Αποστολή με Courier
Η εταιρία μας έχει συνάψει συνεργασία με την ΕΛΤΑ COURIER και ACS COURIER  για την μεταφορά και παράδοση των προϊόντων.
Για αγορές προϊόντων συνολικού βάρους έως 2 κιλά η αποστολή κοστίζει 3,85€, από 2 έως 5  κιλά η αποστολή κοστίζει 4,40€ ενώ για προϊόντα από 5 κιλά και άνω για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,22€.
Η παράδοση γίνεται από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών
Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν μεγάλο όγκο ή βάρος (όπως μπαταρίες οχημάτων >20 κιλών) η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με πρακτορείο μεταφορών είτε πρακτορείο της επιλογής σας είτε της συνεργαζόμενης εταιρίας μας. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.
Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
Η εταιρεία XIDEAS.gr συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα στη διεύθυνση Γούναρη 166 στη Γλυφάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 07.30 π.μ. - 20.00 μ,μ, και Σάββατο 07.30 π.μ. - 18.00 μ.μ., χωρίς καμία επιβάρυνση.

Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, η εμπορική του συσκευασία είναι κλειστή και έχετε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Στην περίπτωση αυτή το κόστος επιβάρυνσης της επιστροφής των προϊόντων είναι δικό σας.