Menu
Το καλάθι σας

WENKO ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΜΥΛΟΣ 2 ΣΕ 1 ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΑΥΡΟ BO 550211121

WENKO ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΜΥΛΟΣ 2 ΣΕ 1 ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΑΥΡΟ BO 550211121
WENKO ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΜΥΛΟΣ 2 ΣΕ 1 ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΑΥΡΟ BO 550211121
31,70€
Χωρίς ΦΠΑ: 25,57€
  • Stock: 3
  • Model: 550211121
Με τη σειρά μαύρων αξεσουάρ κουζίνας εξωτερικού χώρου, η WENKO σας προσφέρει μια ποικιλία από έξυπνα αξεσουάρ ψησταριάς που κάνουν την εξωτερική κουζίνα σας ακόμα πιο λειτουργική. Τα μεγάλα ταξίδια στην κουζίνα ανήκουν στο παρελθόν με τη μεγάλη γκάμα αξεσουάρ μπάρμπεκιου που αλληλοσυμπληρώνονται υπέροχα.
Μπαχαρικά με το πάτημα ενός κουμπιού: Ο ηλεκτρικός μύλος αλατιού και πιπεριού με δύο ξεχωριστούς θαλάμους της WENKO είναι εξοπλισμένος με επίστρωση μαλακής αφής για εύκολη πρόσφυση. Αυτό δίνει στον αναδευτήρα αλατοπίπερου μια ιδιαίτερη αίσθηση, ώστε να εφαρμόζει ιδιαίτερα καλά στο χέρι σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να λειτουργήσει άνετα με το ένα χέρι. Μπορεί να γεμιστεί μεμονωμένα, για παράδειγμα με κόκκους πιπεριού ή χοντρό αλάτι καθώς και άλλα μπαχαρικά.
Έξυπνη λειτουργία: Ένα άλλο χαρακτηριστικό του μύλου μπαχαρικών είναι η λειτουργία LED. Όταν λειτουργούν οι μύλοι, ο ελαφρύς κώνος λάμπει στο πιάτο, ώστε να μπορείτε να καρυκεύετε το φαγητό σας στο μπάρμπεκιου ή στο τραπέζι με ακριβή ακρίβεια ακόμα και στο λυκόφως. Το εργαλείο κουζίνας λειτουργεί με μπαταρία (6 x 1,5 V AA) – οι μπαταρίες δεν περιλαμβάνονται.
Υλικά υψηλής ποιότητας: Ο μύλος μπαχαρικών με διαστάσεις (Π x Υ x Β): 7 x 17,5 x 6 cm περιέχει μηχανισμό λείανσης από στιβαρό κεραμικό. Αυτό εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο άνεσης λείανσης. Χάρη στους δύο διαφανείς θαλάμους από θερμοπλαστικό, μπορείτε πάντα να δείτε το περιεχόμενο καθώς και την ποσότητα γέμισης του (15 g πιπέρι, 30 g αλάτι). Το μαύρο περίβλημα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό (ABS).
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΟΥΖΙΝΑ

Για παραγγελία άνω τον 50€ και έως 5 κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν πανελλαδικά.


Αποστολή με Courier
Η εταιρία μας έχει συνάψει συνεργασία με την ΕΛΤΑ COURIER και ACS COURIER  για την μεταφορά και παράδοση των προϊόντων.
Για αγορές προϊόντων συνολικού βάρους έως 2 κιλά η αποστολή κοστίζει 3,85€, από 2 έως 5  κιλά η αποστολή κοστίζει 4,40€ ενώ για προϊόντα από 5 κιλά και άνω για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,22€.
Η παράδοση γίνεται από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών
Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν μεγάλο όγκο ή βάρος (όπως μπαταρίες οχημάτων >20 κιλών) η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με πρακτορείο μεταφορών είτε πρακτορείο της επιλογής σας είτε της συνεργαζόμενης εταιρίας μας. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.
Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
Η εταιρεία XIDEAS.gr συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα στη διεύθυνση Γούναρη 166 στη Γλυφάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 07.30 π.μ. - 20.00 μ,μ, και Σάββατο 07.30 π.μ. - 18.00 μ.μ., χωρίς καμία επιβάρυνση.

Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, η εμπορική του συσκευασία είναι κλειστή και έχετε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Στην περίπτωση αυτή το κόστος επιβάρυνσης της επιστροφής των προϊόντων είναι δικό σας.