Menu
Το καλάθι σας

SWISSTEN ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΜΟΝΟ BLUETOOTH - 5120400

SWISSTEN ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΜΟΝΟ BLUETOOTH - 5120400
SWISSTEN ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΜΟΝΟ BLUETOOTH - 5120400
SWISSTEN ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΜΟΝΟ BLUETOOTH - 5120400
SWISSTEN ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΜΟΝΟ BLUETOOTH - 5120400
SWISSTEN ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΜΟΝΟ BLUETOOTH - 5120400
38,95€
Χωρίς ΦΠΑ: 31,41€
  • Stock: 3
  • Model: 5120400
Το Swissten 51104100 είναι ένα ακουστικό bluetooth με ακουστικά που συνδέεται με οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει bluetooth. Διαθέτει λειτουργία μείωσης θορύβου μικροφώνου, ώστε οι συνομιλητές σας να σας ακούν καθαρά. Στερεώνεται στο εσωτερικό του αυτιού με φτερό, μειώνοντας την πιθανότητα να γλιστρήσει και να πέσει έξω.
Τα ακουστικά Bluetooth έχουν πολλά πλεονεκτήματα για τους χρήστες τους, συμπεριλαμβανομένων των εξής:
1. Ελευθερία κινήσεων: Μπορείτε να κινηθείτε ελεύθερα χωρίς να χρειάζεται να κρατάτε το τηλέφωνό σας στο χέρι, επιτρέποντάς σας να εργάζεστε, να ασκείτε και να συμμετέχετε σε άλλες δραστηριότητες ή ακόμα και να οδηγείτε ενώ βρίσκεστε σε κλήση.
2. Ευκολία στη χρήση: Η σύνδεση ακουστικών Bluetooth στη συσκευή σας είναι πολύ απλή και γρήγορη. Απλώς ενεργοποιήστε το Bluetooth στη συσκευή σας και συνδέστε τα ακουστικά σας. Επιπλέον, τα περισσότερα ακουστικά Bluetooth διαθέτουν κουμπιά ελέγχου στα ίδια τα ακουστικά, επιτρέποντας στον χρήστη να ελέγχει τη μουσική του ή να απαντά στις κλήσεις χωρίς να χρειάζεται να αγγίξει τη συσκευή του.
3. Εξοικονόμηση χρόνου: Με το Bluetooth handsfree, μπορείτε να εκτελείτε πολλές δραστηριότητες χωρίς να διακόπτετε την κλήση σας, επιτρέποντάς σας να είστε πιο παραγωγικοί.
4. Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας: Τα ακουστικά Bluetooth έχουν συνήθως ενσωματωμένη μπαταρία που μπορεί να προσφέρει αρκετές ώρες συνεχούς χρήσης με μία μόνο φόρτιση. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συχνή φόρτιση των ακουστικών σας.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΤΥΠΟΣΑΚΟΥΣΤΙΚΑ

Για παραγγελία άνω τον 50€ και έως 5 κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν πανελλαδικά.


Αποστολή με Courier
Η εταιρία μας έχει συνάψει συνεργασία με την ΕΛΤΑ COURIER και ACS COURIER  για την μεταφορά και παράδοση των προϊόντων.
Για αγορές προϊόντων συνολικού βάρους έως 2 κιλά η αποστολή κοστίζει 3,85€, από 2 έως 5  κιλά η αποστολή κοστίζει 4,40€ ενώ για προϊόντα από 5 κιλά και άνω για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,22€.
Η παράδοση γίνεται από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών
Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν μεγάλο όγκο ή βάρος (όπως μπαταρίες οχημάτων >20 κιλών) η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με πρακτορείο μεταφορών είτε πρακτορείο της επιλογής σας είτε της συνεργαζόμενης εταιρίας μας. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.
Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
Η εταιρεία XIDEAS.gr συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα στη διεύθυνση Γούναρη 166 στη Γλυφάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 07.30 π.μ. - 20.00 μ,μ, και Σάββατο 07.30 π.μ. - 18.00 μ.μ., χωρίς καμία επιβάρυνση.

Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, η εμπορική του συσκευασία είναι κλειστή και έχετε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Στην περίπτωση αυτή το κόστος επιβάρυνσης της επιστροφής των προϊόντων είναι δικό σας.