Menu
Το καλάθι σας

RUBI - ΚΙΤ ΤΡΥΠΑΝΙΟΥ EASY GRES 6mm - 04927

RUBI - ΚΙΤ ΤΡΥΠΑΝΙΟΥ EASY GRES 6mm - 04927
RUBI - ΚΙΤ ΤΡΥΠΑΝΙΟΥ EASY GRES 6mm - 04927
RUBI - ΚΙΤ ΤΡΥΠΑΝΙΟΥ EASY GRES 6mm - 04927
RUBI - ΚΙΤ ΤΡΥΠΑΝΙΟΥ EASY GRES 6mm - 04927
Ετικέτες: ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ 11, 87€
RUBI - ΚΙΤ ΤΡΥΠΑΝΙΟΥ EASY GRES 6mm - 04927
12,86€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,37€
  • Stock: 8
  • Model: 04927

RUBI - ΚΙΤ ΤΡΥΠΑΝΙΟΥ EASY GRES 6mm - 04927

Τα κιτ τρυπανιών EASYGRES είναι η πιο οικονομική λύση για χρήστες που πρέπει να πραγματοποιήσουν διάτρηση, με διαφορετικές διαμέτρους και σε κάθε τύπο κεραμικών πλακιδίων.

Η γκάμα EASYGRES είναι ηλεκτρολυτικά κομμάτια τρυπανιών διαμαντιών για υγρή κοπή, κατάλληλα για χρήση με τρυπάνι χωρίς κρουστά.

Η ποιότητα του διαμαντιού που χρησιμοποιείται στο σχεδιασμό και την κατασκευή τρυπανιών EASYGRES επιτρέπει τη διάτρηση κεραμικών, πλακιδίων πορσελάνης, γρανίτη, μαρμάρου και γυαλιού.

Η RUBI προσφέρει στους κατασκευαστές επαγγελματικά διαφορετικά κιτ προϊόντων με διαμορφώσεις προσαρμοσμένες στις πιο συνηθισμένες καταστάσεις.

Για μικρότερες διαμέτρους (6-12 mm), το RUBI προσφέρει το πρακτικό κιτ EASYGRES που αποτελείται από: ένα ή περισσότερα τρυπάνια (ανάλογα με το μοντέλο), τον πρακτικό οδηγό EASYGRES, τους αντίστοιχους κεντρικούς δακτυλίους (ανάλογα με τον αριθμό των bit που περιέχονται στο κιτ) και κόλλες στερέωσης.

Ο οδηγός EASYGRES σας επιτρέπει να κάνετε τρύπες τόσο στο έδαφος όσο και στον τοίχο, χάρη στη λειτουργική σχεδίαση της δεξαμενής νερού που περιλαμβάνει βαλβίδα ελέγχου ροής. 

Ο οδηγός προσαρμόζεται εύκολα σε οποιαδήποτε επιφάνεια, χάρη στο ανανεώσιμο συγκολλητικό του σύστημα.

Η μέση διάρκεια ζωής των τρυπανιών EASYGRES ποικίλλει ανάλογα με τη διάμετρο, σε 6-12 mm EASYGRES η μέση διάρκεια ζωής είναι 10 οπές και σε 20-120 mm EASYGRES η μέση διάρκεια ζωής είναι 25 οπές. 

Η μέση διάρκεια ζωής των τρυπανιών εξαρτάται ΠΑΝΤΑ από τον τύπο του υλικού, το πάχος του και την κατάλληλη ψύξη και χρήση.

Το βάθος διάτρησης των τρυπανιών EASYGRES είναι 25 mm.

Τα τρυπάνια EASYGRES έχουν ένα πλευρικό άνοιγμα που βελτιώνει την ψύξη του τρυπανιού και διευκολύνει την απομάκρυνση στερεών υπολειμμάτων μετά από κάθε διάτρηση. 

Πριν από την περαιτέρω διάτρηση πρέπει να διασφαλίσουμε ότι το τρυπάνι είναι καθαρό και απαλλαγμένο από εμπόδια.

Η συνιστώμενη ταχύτητα για τη χρήση των τρυπανιών EASYGRES κυμαίνεται μεταξύ 400 και 1000 rpm, ανάλογα με το υλικό που τρυπάτε.

Για καλύτερο φινίρισμα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του τρυπανιού, είναι σημαντικό να τηρείτε την κατάλληλη ταχύτητα περιστροφής και να ασκείτε μέτρια πίεση κατά τη διάτρηση.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΣΕΤΝΑΙ


Για παραγγελία άνω τον 50€ και έως 5 κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν πανελλαδικά.


Αποστολή με Courier
Η εταιρία μας έχει συνάψει συνεργασία με την ΕΛΤΑ COURIER και ACS COURIER  για την μεταφορά και παράδοση των προϊόντων.
Για αγορές προϊόντων συνολικού βάρους έως 2 κιλά η αποστολή κοστίζει 3,85€, από 2 έως 5  κιλά η αποστολή κοστίζει 4,40€ ενώ για προϊόντα από 5 κιλά και άνω για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,22€.
Η παράδοση γίνεται από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών
Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν μεγάλο όγκο ή βάρος (όπως μπαταρίες οχημάτων >20 κιλών) η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με πρακτορείο μεταφορών είτε πρακτορείο της επιλογής σας είτε της συνεργαζόμενης εταιρίας μας. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.
Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
Η εταιρεία XIDEAS.gr συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα στη διεύθυνση Γούναρη 166 στη Γλυφάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 07.30 π.μ. - 20.00 μ,μ, και Σάββατο 07.30 π.μ. - 18.00 μ.μ., χωρίς καμία επιβάρυνση.

Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, η εμπορική του συσκευασία είναι κλειστή και έχετε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Στην περίπτωση αυτή το κόστος επιβάρυνσης της επιστροφής των προϊόντων είναι δικό σας.