Menu
Το καλάθι σας

RUBI - ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΑΠΛΟ - 20905

RUBI - ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΑΠΛΟ - 20905
Ετικέτες: 2, 14€
RUBI - ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΑΠΛΟ - 20905
2,47€
Χωρίς ΦΠΑ: 1,99€
  • Stock: 3
  • Model: 20905

RUBI - ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΑΠΛΟ - 20905

Με τη γκάμα των σφουγγαριών SUPERPRO, η RUBI προσφέρει στους εγκαταστάτες κεραμικών πλακιδίων μία από τις πιο ποικίλες και ολοκληρωμένες σειρές στην αγορά.

Τα σφουγγάρια SUPERPRO χαρακτηρίζονται από την ποιότητα και το μέγεθός τους, ιδιαίτερα κατάλληλα για να διευκολύνουν τα στάδια καθαρισμού των εργασιών τοποθέτησης κεραμικών πλακιδίων.

Η γκάμα των σπόγγων RUBI SUPERPRO περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη και ποικίλη γκάμα μοντέλων, όλα προσαρμοσμένα σε κάθε κατάσταση:

- Το σφουγγάρι SUPERPRO, κατασκευασμένο από εύκαμπτη πολυουρεθάνη, με βάση πολυαιθέρα, έχει μέσο επίπεδο απορρόφησης και είναι ιδανικό για γενικό καθαρισμό όλων των επιφανειών και είναι συμβατό με τη χρήση προϊόντων καθαρισμού με βάση το οξύ.

- Το σφουγγάρι SWEEPEX® είναι κατασκευασμένο από εύκαμπτη πολυουρεθάνη με βάση πολυεστέρα, έχει υψηλό επίπεδο απορρόφησης και υψηλή αντοχή στην τριβή και είναι ιδανικό για τον καθαρισμό όλων των επιφανειών, ειδικά των πιο χοντρό. Δεν συνιστάται η χρήση του με προϊόντα με βάση το οξύ.

- Το σφουγγάρι MIXTA έχει, εκτός από τα πλεονεκτήματα του σφουγγαριού SUPERPRO, μια (πορτοκαλί) πλευρά που είναι πιο λειαντική και ανθεκτική, αλλά έχει χαμηλότερο επίπεδο απορρόφησης. Είναι ιδανικό για καθαρισμό επιφανειών που χρειάζονται μεγαλύτερη ισχύ τριβής. Δεν συνιστάται η χρήση του με προϊόντα με βάση το οξύ.

- Το ειδικό σφουγγάρι αρθρώσεων SWEEPEX® MIXTA, το οποίο ενσωματώνει φύλλο πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας, είναι ιδανικό για ενέματα και καθαρισμό κονιαμάτων και κονιαμάτων χαμηλής πυκνότητας. Δεν συνιστάται η χρήση του με προϊόντα με βάση το οξύ.

- Το σφουγγάρι CELULOSA (100% φυτικό) συνιστάται ιδιαίτερα για τον καθαρισμό εργασιών με χημικά ή διαλύτες και ειδικά για τον καθαρισμό εποξειδικών αρμών. Έχει το υψηλότερο επίπεδο απορρόφησης και αντίστασης όλου του εύρους.

- Το σφουγγάρι CELULOSA MIXTA συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της κυτταρίνης με τη δύναμη τριβής του φύλλου αφρού πολυουρεθάνης ανοιχτού πόρου.

Η RUBI γνωρίζει πραγματικά τις ανάγκες των εγκαταστάσεων κεραμικών πλακιδίων και, ως εκ τούτου, δημιούργησε την έκδοση PLUS στη γκάμα των σφουγγαριών SUPERPRO, με διαμήκεις περικοπές στη μία πλευρά του σφουγγαριού για να διευκολύνει και να βελτιώσει τη συλλογή ιζημάτων και ρύπων.

Το SWEEPEX® είναι εμπορικό σήμα καταχωρισμένο από τους κατόχους του.

Για παραγγελία άνω τον 50€ και έως 5 κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν πανελλαδικά.


Αποστολή με Courier
Η εταιρία μας έχει συνάψει συνεργασία με την ΕΛΤΑ COURIER και ACS COURIER  για την μεταφορά και παράδοση των προϊόντων.
Για αγορές προϊόντων συνολικού βάρους έως 2 κιλά η αποστολή κοστίζει 3,85€, από 2 έως 5  κιλά η αποστολή κοστίζει 4,40€ ενώ για προϊόντα από 5 κιλά και άνω για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,22€.
Η παράδοση γίνεται από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών
Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν μεγάλο όγκο ή βάρος (όπως μπαταρίες οχημάτων >20 κιλών) η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με πρακτορείο μεταφορών είτε πρακτορείο της επιλογής σας είτε της συνεργαζόμενης εταιρίας μας. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.
Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
Η εταιρεία XIDEAS.gr συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα στη διεύθυνση Γούναρη 166 στη Γλυφάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 07.30 π.μ. - 20.00 μ,μ, και Σάββατο 07.30 π.μ. - 18.00 μ.μ., χωρίς καμία επιβάρυνση.

Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, η εμπορική του συσκευασία είναι κλειστή και έχετε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Στην περίπτωση αυτή το κόστος επιβάρυνσης της επιστροφής των προϊόντων είναι δικό σας.