Menu
Το καλάθι σας

RUBI - ΔΙΑΜΑΝΤΟΤΡΥΠΑΝΟ 43MM M14 ΞΗΡΑΣ ΚΟΠΗΣ - 04913

RUBI - ΔΙΑΜΑΝΤΟΤΡΥΠΑΝΟ 43MM M14 ΞΗΡΑΣ ΚΟΠΗΣ  - 04913
Ετικέτες: ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ 60, 73€
RUBI - ΔΙΑΜΑΝΤΟΤΡΥΠΑΝΟ 43MM M14 ΞΗΡΑΣ ΚΟΠΗΣ - 04913
65,67€
Χωρίς ΦΠΑ: 52,96€
  • Stock: 2 - 3 μέρες
  • Model: 04913
RUBI - ΔΙΑΜΑΝΤΟΤΡΥΠΑΝΟ 43MM M14 ΞΗΡΑΣ ΚΟΠΗΣ - 04913

Η γκάμα DRYGRES των τρυπανιών με διαμάντια συνιστάται για τη διάτρηση όλων των τύπων κεραμικών πλακιδίων, ιδιαίτερα κεραμιδιών από πορσελάνη και άλλων υλικών κάλυψης όπως μάρμαρο και γρανίτη.Στη σειρά DRYGRES των τρυπανιών, η RUBI χρησιμοποίησε την τεχνολογία VACUUM BRAZED, η οποία αυξάνει την αντίσταση στη θερμοκρασία και την τριβή, για να στερεώσει τα σωματίδια διαμαντιών στην περιοχή κοπής.Τρυπάνια DRYGRES, διαμέτρων 6-12 mm είναι ιδανικά για την τοποθέτηση αξεσουάρ μπάνιου ή οποιουδήποτε τύπου αξεσουάρ διακόσμησης σε κεραμικές επιφάνειες. Άλλες διάμετροι στο εύρος διαμαντιών EASYGRES, από 20 έως 75 mm, έχουν σχεδιαστεί κυρίως για τη στερέωση κεραμικών πλακιδίων για να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα κατά την εκτέλεση της απαραίτητης διάτρησης για σημεία απορροής νερού, αποχετεύσεις, ηλεκτρικές συνδέσεις κ.λπ.Τα διαμαντένια τρυπάνια DRYGRES είναι κατασκευασμένα για ξηρή κοπή και μπορούν να χρησιμοποιηθούν, χάρη στη σύνδεσή τους με σπείρωμα Μ14, απευθείας με μύλο ή μη κρουστικό τρυπάνι, χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα τρυπανιών (αναφορά 05976).Η μέση διάρκεια ζωής των τρυπανιών DRYGRES ποικίλλει ανάλογα με τη διάμετρο. Σε διαμέτρους 6-12 mm η μέση διάρκεια ζωής είναι 25 οπές και στο DRYGRES από 20-75 mm η μέση διάρκεια ζωής είναι 60 τρύπες.Η μέση διάρκεια ζωής των τρυπανιών εξαρτάται ΠΑΝΤΑ από τον τύπο του υλικού, το πάχος του, την κατάλληλη ψύξη και χρήση.Το βάθος διάτρησης των τρυπανιών DRYGRES είναι 36 mm.Σε διάμετρο 6, 8, 10 και 12 mm, το DRYGRES περιέχει κερί στο εσωτερικό του. Αυτό το κερί λιώνει κατά τη χρήση του τρυπανιού και διευκολύνει την ψύξη και η εκκένωση της γεώτρησης παραμένει (εάν τελειώσει το κερί το τρυπάνι μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί, μόνο η συνολική απώλεια του διαμαντιού υποδηλώνει το τέλος της ζωής του τρυπανιού).Τα τρυπάνια DRYGRES (διάμετροι 20-75 mm) έχουν πλευρικό άνοιγμα το οποίο βελτιώνει την ψύξη του τρυπανιού και διευκολύνει την απομάκρυνση στερεών υπολειμμάτων μετά από κάθε διάτρηση. Πριν από περαιτέρω διάτρηση πρέπει να διασφαλίσουμε ότι το τρυπάνι είναι καθαρό και χωρίς εμπόδια.Η μέγιστη ταχύτητα χρήσης για τρυπάνια με διαμάντια DRYGRES είναι 14000 σ.α.λ.Για καλύτερο φινίρισμα και μεγαλύτερη διάρκεια του τρυπανιού, είναι σημαντικό να σέβεστε τη σωστή ταχύτητα περιστροφής και να κάνετε μόνο μια μικρή τροχιακή κίνηση κατά τη διάτρηση.Χαρακτηριστικά Ξηρή διάτρηση? πλακάκια τοίχου, πλακάκια και πορσελάνη. Μέγιστη ταχύτητα λειτουργίας 14.000 rpm φινίρισμα σπειρώματος M14. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μύλο (απευθείας σύνδεση) ή ηλεκτρικό τρυπάνι (προσαρμογέας αναφ. 05976).
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΤΥΠΟΣΔΙΑΜΑΝΤΕ


Για παραγγελία άνω τον 50€ και έως 5 κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν πανελλαδικά.


Αποστολή με Courier
Η εταιρία μας έχει συνάψει συνεργασία με την ΕΛΤΑ COURIER και ACS COURIER  για την μεταφορά και παράδοση των προϊόντων.
Για αγορές προϊόντων συνολικού βάρους έως 2 κιλά η αποστολή κοστίζει 3,85€, από 2 έως 5  κιλά η αποστολή κοστίζει 4,40€ ενώ για προϊόντα από 5 κιλά και άνω για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,22€.
Η παράδοση γίνεται από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών
Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν μεγάλο όγκο ή βάρος (όπως μπαταρίες οχημάτων >20 κιλών) η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με πρακτορείο μεταφορών είτε πρακτορείο της επιλογής σας είτε της συνεργαζόμενης εταιρίας μας. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.
Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
Η εταιρεία XIDEAS.gr συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα στη διεύθυνση Γούναρη 166 στη Γλυφάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 07.30 π.μ. - 20.00 μ,μ, και Σάββατο 07.30 π.μ. - 18.00 μ.μ., χωρίς καμία επιβάρυνση.

Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, η εμπορική του συσκευασία είναι κλειστή και έχετε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Στην περίπτωση αυτή το κόστος επιβάρυνσης της επιστροφής των προϊόντων είναι δικό σας.