Menu
Το καλάθι σας

EINHELL - PXC STARTER KIT 18V 3,0 AH ΜΠΑΤΑΡΙΑ + ΤΑΧΥΦΟΡΤΙΣΤΗΣ - 4512041

EINHELL - PXC STARTER KIT 18V 3,0 AH ΜΠΑΤΑΡΙΑ + ΤΑΧΥΦΟΡΤΙΣΤΗΣ - 4512041
Λίγα κομμάτια
EINHELL - PXC STARTER KIT 18V 3,0 AH ΜΠΑΤΑΡΙΑ + ΤΑΧΥΦΟΡΤΙΣΤΗΣ - 4512041
45,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 36,29€
  • Stock: 2
  • Model: 4512041
EINHELL - PXC STARTER KIT 18V 3,0 AH ΜΠΑΤΑΡΙΑ + ΤΑΧΥΦΟΡΤΙΣΤΗΣ - 4512041

Το κιτ εκκίνησης Einhell 18V 3.0Ah PXC είναι η ιδανική βάση για να ξεκινήσετε ή να επεκτείνετε τη σειρά Power X-Change στο σπίτι σας.
Το Starter Kit με επαναφορτιζόμενη μπαταρία 18V 3,0Ah Power X-Change PLUS και φορτιστή μπαταρίας υψηλής ταχύτητας είναι μέλος του πολυλειτουργικού και πλήρως εναλλάξιμου συστήματος επαναφορτιζόμενης μπαταρίας Power X-Change της Einhell.
Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Power X-Change μπορούν να χρησιμοποιηθούν παγκοσμίως για την παροχή ισχύος και αντοχής σε κάθε ασύρματο εργαλείο από ολόκληρη την οικογένεια προϊόντων κήπου και εργαστηρίου.
Οι φορτιστές της σειράς μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν παγκοσμίως για κάθε επαναφορτιζόμενη μπαταρία PXC.
Τα πλεονεκτήματα για τον πελάτη είναι προφανή: Μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία και ένας μόνο φορτιστής για όλα τα εργαλεία όχι μόνο εξοικονομεί σημαντικό κόστος αγοράς, αλλά η καθολική χρήση βοηθά επίσης στην προστασία του περιβάλλοντος και παρέχει ευελιξία στο σπίτι και στον κήπο.
Εξαλείφει επίσης την ακαταστασία και το χάος της ύπαρξης διαφορετικών επαναφορτιζόμενων μπαταριών και φορτιστών για κάθε ξεχωριστό εργαλείο. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία υψηλής ποιότητας αντιστέκεται στο φαινόμενο μνήμης και στην αυτοεκφόρτιση που συνήθως σχετίζεται με τις μπαταρίες, για να παρέχει σταθερή υψηλή ισχύ.
Το Power X-Change 18 V 3,0 Ah είναι η ιδανική βασική επαναφορτιζόμενη μπαταρία από την οικογένεια Power X-Change και είναι επίσης κατάλληλη για χρήση TWIN-PACK για εφαρμογές 36 V.
Το ελεγχόμενο από τη διαδικασία ABS σύστημα διαχείρισης ενεργής μπαταρίας διαθέτει μικροεπεξεργαστή για μόνιμη παρακολούθηση των παραμέτρων της μπαταρίας.
Εξασφαλίζει επομένως μέγιστη ασφάλεια, βέλτιστη απόδοση εργαλείου, μέγιστο χρόνο λειτουργίας και μέγιστη διάρκεια ζωής.
Το τρέχον επίπεδο φόρτισης μπορεί να ελεγχθεί σε μια οθόνη LED 3 βημάτων.
Το περίβλημα έχει σχεδιαστεί για να είναι ανθεκτικό στη σκόνη, τη διάβρωση και τις μηχανικές επιδράσεις.
Υπάρχει μια λαβή για να επιτρέπει την εύκολη αφαίρεση της μπαταρίας από κάθε εργαλείο.
Ο φορτιστής μπαταρίας υψηλής ταχύτητας είναι συμπαγής σε σχεδιασμό και επομένως καταλαμβάνει λίγο χώρο και υπάρχουν ενσωματωμένες οπές ανάρτησης για εύκολη ανάρτηση στον τοίχο.
Η τεχνολογία φόρτισης υψηλής ταχύτητας σημαίνει σύντομους χρόνους φόρτισης και για βέλτιστη φόρτιση και μέγιστη ασφάλεια, η μπαταρία παρακολουθείται μόνιμα από ένα έξυπνο σύστημα διαχείρισης φόρτισης.
Υπάρχει μια λειτουργία ανανέωσης για την επανενεργοποίηση των μπαταριών που έχουν υποστεί εξαντλητική αποφόρτιση.
Όλες οι τρέχουσες πληροφορίες παρέχονται από την ενδεικτική λυχνία LED επιπέδου φόρτισης 6 σταδίων.

Φορτιστής παροχής ρεύματος200-250 V | 50-60 Hz
Φορτιστής εξόδου τάσης20 V
Χρόνος φόρτισης1 ώρα
Τάση18 V
Χωρητικότητα μπαταρίας3000 mAh
Μέγιστη. εξουσία900 W
Ποσότητα μπαταριών1 τεμάχια
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ah3Ah
VOLT18V
ΤΥΠΟΣΣΕΤ ΦΟΡΤΙΣΗΣ


Για παραγγελία άνω τον 50€ και έως 5 κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν πανελλαδικά.


Αποστολή με Courier
Η εταιρία μας έχει συνάψει συνεργασία με την ΕΛΤΑ COURIER και ACS COURIER  για την μεταφορά και παράδοση των προϊόντων.
Για αγορές προϊόντων συνολικού βάρους έως 2 κιλά η αποστολή κοστίζει 3,85€, από 2 έως 5  κιλά η αποστολή κοστίζει 4,40€ ενώ για προϊόντα από 5 κιλά και άνω για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,22€.
Η παράδοση γίνεται από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών
Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν μεγάλο όγκο ή βάρος (όπως μπαταρίες οχημάτων >20 κιλών) η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με πρακτορείο μεταφορών είτε πρακτορείο της επιλογής σας είτε της συνεργαζόμενης εταιρίας μας. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.
Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
Η εταιρεία XIDEAS.gr συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα στη διεύθυνση Γούναρη 166 στη Γλυφάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 07.30 π.μ. - 20.00 μ,μ, και Σάββατο 07.30 π.μ. - 18.00 μ.μ., χωρίς καμία επιβάρυνση.

Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, η εμπορική του συσκευασία είναι κλειστή και έχετε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Στην περίπτωση αυτή το κόστος επιβάρυνσης της επιστροφής των προϊόντων είναι δικό σας.