Menu
Το καλάθι σας

RUBI - M80 MORTAR GLUE MIXER Αναδευτήρας Κονιαμάτων - 76945

RUBI - M80 MORTAR GLUE MIXER Αναδευτήρας Κονιαμάτων - 76945
17,12€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,81€
  • Stock: 2 - 3 μέρες
  • Model: 76945
RUBI - M80 MORTAR GLUE MIXER Αναδευτήρας Κονιαμάτων - 76945

Οι λεπίδες ανάμειξης στην κεφαλή , είναι επίπεδες. 
Αυτό αυξάνει την χωρητικότητα της κεφαλής, επιτρέποντας επομένως στον χρήστη να αυξήσει την ικανότητα ανάμειξης .

Το πτερύγιο μίξερ έχει εξαγωνικό προσαρμόσιμο φινίρισμα που μπορεί να προσαρμοστεί σε όλα τα μοντέλα RUBIMIX χρησιμοποιώντας το εξάρτημα τσοκ (Κωδ. 71967) ή ένα παραδοσιακό ηλεκτρικό τρυπάνι.

Τα πτερύγια ανάμειξης για τσιμεντοκονιάματα έχουν κεφαλή σχεδιασμένη να εκτελεί μια κίνηση από κάτω προς τα πάνω. 
Με τα πτερύγια ανάμειξης κονιάματος, το υλικό ανεβαίνει, με χαμηλή ταχύτητα, μέχρι το εσωτερικό της κεφαλής του κουπιού και μετά επανέρχεται προς τα κάτω προς τα έξω.

Αυτή η δράση παράγει εξαιρετικά παχύρρευστη ομοιογενή ανάμειξη υλικών όπως κονιάματα, τσιμέντα και ιδιαίτερα βελτιωμένες τσιμεντοειδείς κόλλες (τύπου C2) για κεραμικά πλακίδια. 
Αυτός ο σχεδιασμός κεφαλής επιτρέπει στο χρήστη να εργάζεται με λιγότερη προσπάθεια και μεγαλύτερη κινητικότητα.

Η μάρκα RUBI είναι γνωστή για τη μεγάλη αντοχή και ποιότητα των εργαλείων της. 
Για περισσότερα από 65 χρόνια, η RUBI κατασκευάζει μόνο προϊόντα υψηλής αντοχής και αντοχής, για να προσφέρει την καλύτερη απόδοση στις πιο δύσκολες συνθήκες εργασίας και να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις κάθε αγοράς.

Επιπλέον, ως μέρος της στρατηγικής, η RUBI ερευνά συνεχώς σύμφωνα με την εξέλιξη των υλικών και με βάση τις απαιτήσεις που λαμβάνουν κορυφαίοι κατασκευαστές κεραμικών πλακιδίων παγκοσμίως, 30.000 αντιπρόσωποι RUBI και περισσότεροι από 40.000 τελικοί χρήστες εγγεγραμμένοι στο Club RUBI. 
Λόγω όλων αυτών των παραγόντων, η RUBI προσφέρει επαγγελματικά εξαρτήματα στερέωσης κεραμικών πλακιδίων την πιο ολοκληρωμένη και κατάλληλη σειρά εργαλείων στην αγορά. 
Όλα όσα χρειάζεστε για όλες τις φάσεις της διαδικασίας τοποθέτησης κεραμικών πλακιδίων.

Χαρακτηριστικά
Για ανάμειξη τσιμεντοκονιών.
Προσαρμόζεται σε φορητή σειρά RUBIMIX με τσοκ (Κωδ. 71967).


Για παραγγελία άνω τον 50€ και έως 5 κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν πανελλαδικά.


Αποστολή με Courier
Η εταιρία μας έχει συνάψει συνεργασία με την ΕΛΤΑ COURIER και ACS COURIER  για την μεταφορά και παράδοση των προϊόντων.
Για αγορές προϊόντων συνολικού βάρους έως 2 κιλά η αποστολή κοστίζει 3,85€, από 2 έως 5  κιλά η αποστολή κοστίζει 4,40€ ενώ για προϊόντα από 5 κιλά και άνω για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,22€.
Η παράδοση γίνεται από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών
Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν μεγάλο όγκο ή βάρος (όπως μπαταρίες οχημάτων >20 κιλών) η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με πρακτορείο μεταφορών είτε πρακτορείο της επιλογής σας είτε της συνεργαζόμενης εταιρίας μας. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.
Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
Η εταιρεία XIDEAS.gr συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα στη διεύθυνση Γούναρη 166 στη Γλυφάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 07.30 π.μ. - 20.00 μ,μ, και Σάββατο 07.30 π.μ. - 18.00 μ.μ., χωρίς καμία επιβάρυνση.

Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, η εμπορική του συσκευασία είναι κλειστή και έχετε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Στην περίπτωση αυτή το κόστος επιβάρυνσης της επιστροφής των προϊόντων είναι δικό σας.