Menu
Το καλάθι σας

RUBI - KIT DELTA LEVELLING / ΣΕΤ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΦΑΔΙΑΣΜΑΤΟΣ ΔΕΛΤΑ 1mm - 03956

RUBI - KIT DELTA LEVELLING / ΣΕΤ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΦΑΔΙΑΣΜΑΤΟΣ ΔΕΛΤΑ 1mm - 03956
RUBI - KIT DELTA LEVELLING / ΣΕΤ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΦΑΔΙΑΣΜΑΤΟΣ ΔΕΛΤΑ 1mm - 03956
53,22€
Χωρίς ΦΠΑ: 42,92€
  • Stock: 4
  • Model: 03956
RUBI - KIT DELTA LEVELLING / ΣΕΤ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΦΑΔΙΑΣΜΑΤΟΣ ΔΕΛΤΑ 1mm - 03956

Εξοικονομήστε χρόνο και αποκτήστε τα καλύτερα αποτελέσματα στη στερέωση πλακιδίων

Αποτρέπει την κίνηση των εξαρτημάτων όταν πήζει η κόλλα

Επαναχρησιμοποιούμενο δοχείο

Περιεχόμενα κιτ:
- 100x Ρούμπι Ισοπεδωτικές Σφήνες
- 100x Κλιπς ισοπέδωσης Rubi
- 1 x πένσα ισοπέδωσης Rubi

Μέγεθος: 1mm

Κατάλληλο με πάχη πλακιδίων: 3mm - 12mm

Το κιτ DELTA LEVEL SYSTEM από τη RUBI αποτελείται από: 1 πένσα DELTA LS, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε δάπεδο όσο και σε τοίχους (στερέωση οριζόντιων και κάθετων πλακιδίων), 1 σακούλα 100 μονάδων λωρίδων DELTA LS για χρήση σε πλακάκια με πάχος μεταξύ 3 mm και 12 mm και 1 σακούλα 100 μονάδων επαναχρησιμοποιήσιμων σφηνών DELTA LS.

Όλα τα εξαρτήματα του κιτ RUBI DELTA LEVEL SYSTEM διατίθενται σε ένα πρακτικό δοχείο τύπου κάδου με λαβή για εύκολη χρήση και μεταφορά.

Το δοχείο τύπου κάδου μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί αντικαθιστώντας τις ταινίες DELTA LS και τις κατεστραμμένες ή χαμένες σφήνες, καθώς και επιτρέποντας την αποθήκευση των τσιμπίδων μέχρι την επόμενη χρήση τους.
Το DELTA LEVEL SYSTEM της RUBI είναι ιδανικό για την τοποθέτηση πλακιδίων μεγάλου μεγέθους (ελάχιστο απαιτούμενο μέγεθος: 30x30 εκ.) με την τεχνική του βουτύρου πίσω.

Το σύστημα ισοπέδωσης DELTA LS εμποδίζει την κίνηση των εξαρτημάτων κατά την πήξη της κόλλας και βελτιώνει την επιπεδότητα της επιφάνειας που προκύπτει.
Χάρη στο σύστημα ισοπέδωσης DELTA LS, ο επαγγελματίας πλακάκι βλέπει πώς μειώνεται ο χρόνος εργασίας και βελτιώνεται η κερδοφορία των εργασιών εγκατάστασης, τόσο σε πλακάκια δαπέδου όσο και σε πλακάκια τοίχου.

Το DELTA LEVEL SYSTEM έχει δημιουργηθεί για να εξοικονομήσει χρόνο στη στερέωση πλακιδίων μεγάλου σχήματος, ιδιαίτερα σε πλακάκια από πορσελάνη, καθώς και για να εξασφαλίσει τέλεια στερέωση και ισοπέδωση με οποιοδήποτε υλικό και διαστάσεις.

Η πίεση που ασκείται στις σφήνες πλακιδίων DELTA, χάρη στις λωρίδες και την πένσα, τις καθιστά εξαιρετική λύση για εξοικονόμηση χρόνου και για τα καλύτερα αποτελέσματα στη στερέωση πλακιδίων.


Για παραγγελία άνω τον 50€ και έως 5 κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν πανελλαδικά.


Αποστολή με Courier
Η εταιρία μας έχει συνάψει συνεργασία με την ΕΛΤΑ COURIER και ACS COURIER  για την μεταφορά και παράδοση των προϊόντων.
Για αγορές προϊόντων συνολικού βάρους έως 2 κιλά η αποστολή κοστίζει 3,85€, από 2 έως 5  κιλά η αποστολή κοστίζει 4,40€ ενώ για προϊόντα από 5 κιλά και άνω για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,22€.
Η παράδοση γίνεται από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών
Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν μεγάλο όγκο ή βάρος (όπως μπαταρίες οχημάτων >20 κιλών) η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με πρακτορείο μεταφορών είτε πρακτορείο της επιλογής σας είτε της συνεργαζόμενης εταιρίας μας. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.
Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
Η εταιρεία XIDEAS.gr συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα στη διεύθυνση Γούναρη 166 στη Γλυφάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 07.30 π.μ. - 20.00 μ,μ, και Σάββατο 07.30 π.μ. - 18.00 μ.μ., χωρίς καμία επιβάρυνση.

Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, η εμπορική του συσκευασία είναι κλειστή και έχετε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Στην περίπτωση αυτή το κόστος επιβάρυνσης της επιστροφής των προϊόντων είναι δικό σας.