Menu
Το καλάθι σας

Vitex - GRIP 360 / Ματ Αστάρι Πολύ-πρόσφυσης Νερού Λευκό 2,5lt - 17370

Vitex - GRIP 360 / Ματ Αστάρι Πολύ-πρόσφυσης Νερού Λευκό 2,5lt - 17370
Vitex - GRIP 360 / Ματ Αστάρι Πολύ-πρόσφυσης Νερού Λευκό 2,5lt - 17370
Vitex - GRIP 360 / Ματ Αστάρι Πολύ-πρόσφυσης Νερού Λευκό 2,5lt - 17370
Vitex - GRIP 360 / Ματ Αστάρι Πολύ-πρόσφυσης Νερού Λευκό 2,5lt - 17370
Ετικέτες: ΧΡΩΜΑΤΑ 28, 20€
Vitex - GRIP 360 / Ματ Αστάρι Πολύ-πρόσφυσης Νερού Λευκό 2,5lt - 17370
28,20€
Χωρίς ΦΠΑ: 22,74€
  • Stock: 2 - 3 μέρες
  • Model: 17370
Vitex - GRIP 360 / Ματ Αστάρι Πολύ-πρόσφυσης Νερού Λευκό 2,5lt - 17370

Ματ υδατοδιαλυτό αστάρι πολύ-πρόσφυσης µε βάση τροποποιηµένες ακρυλικές ρητίνες. Είναι κατάλληλο για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες. Προσφέρει αυξηµένη πρόσφυση και αγκύρωση σε δύσκολες µη απορροφητικές επιφάνειες όπως: γαλβανισµένο σίδερο, αλουµίνιο, χαλκό, µελαµίνη, κεραµικά, ? berglass, πλακάκια µπάνιου, πολυστερίνη, καθώς και αυξηµένη πρόσφυση και αγκύρωση σε απορροφητικές επιφάνειες όπως: γύψινα, MDF, κόντρα πλακέ ξύλου θαλάσσης, γυαλί,PVC.

Λόγω της ειδικής του σύνθεσης, καλύπτει και γεµίζει αποτελεσµατικά την επιφάνεια προσφέροντας εξαιρετική πρόσφυση
ακόµη και σε παλιές βαµµένες επιφάνειες, αποµονώνοντας παλαιούς λεκέδες. Συνεισφέρει στην καλύτερη ποιότητα αέρα και υγιεινή των εσωτερικών χώρων, λόγω των πολύ χαµηλών εκποµπών Πτητικών Οργανικών Ενώσεων. Είναι πιστοποιηµένο µε το Indoor Air Comfort GOLD, το πιο αυστηρό παγκόσµιο σύστηµα αξιολόγησης εκποµπών σε εσωτερικούς χώρους.

• Μεγάλη πρόσφυση και αγκύρωση σε δύσκολες απορροφητικές και µη απορροφητικές επιφάνειες
• Αποµονώνει και καλύπτει επιφάνειες µε παλιούς λεκέδες
• Μπορεί να χρωµατιστεί βελτιώνοντας την κάλυψη του τελικού χρώµατος
• Για εσωτερική και εξωτερική χρήση

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Διατίθεται σε Λευκό και χιλιάδες αποχρώσεις µέσω του Συστήµατος ?ηµιουργίας Αποχρώσεων Vitex Coloring.

ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και λείες, χωρίς σκόνη, λάδια, ή τυχόν σαθρά υλικά.
Για το στοκάρισµα των οπών και σπατουλάρισµα τυχόν ρωγµών χρησιµοποιείται Acrylic Putty. Τρίψτε την επιφάνεια καλά και φροντίστε να είναι τελείως στεγνή πριν το αστάρωµα.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Αραιώνουµε έως 5-10% µε νερό για ρολό ή πινέλο ή 10-15% για πιστόλι airless και αναδεύουµε καλά πριν την χρήση. Εφαρµόζουµε µία ή δύο στρώσεις µε ρολό, πινέλο ή πιστόλι airless. Αφού στεγνώσει πλήρως, λειαίνεται µε κατάλληλο γυαλόχαρτο, αποµακρύνεται η σκόνη και εφαρµόζεται µετά από 24 ώρες βερνικόχρωµα νερού ή µετά από 48 ώρες βερνικόχρωµα διαλύτου της Vitex. ?εν εφαρµόζονται χρώµατα νιτροκυτταρίνης και χρώµατα διαλύτου 2 συστατικών.• Εφαρµογή στους 5-35°C και <80% RH. Για εξωτερική χρήση, µην εφαρµόζετε εάν υπάρχει κίνδυνος βροχής/παγετού τις επόµενες 48 ώρες. Μην αραιώνετε το χρώµα στο δοχείο, παρά µόνο την ποσότητα που θα χρειαστείτε για την ηµερήσια εφαρµογή. Σε περίπτωση εφαρµογής σκουρόχρωµων αποχρώσεων τελικού χρώµατος, µπορείτε να ασταρώσετε αρχικά την επιφάνεια µε GRIP 360 Primer Λευκό ως έχει ή χρωµατισµένο ελαφρά στον τόνο της επιθυµητής τελικής απόχρωσης, µέσω του συστήµατος µέσω του Συστήµατος Χρωµατισµού της Vitex.

Για παραγγελία άνω τον 50€ και έως 5 κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν πανελλαδικά.


Αποστολή με Courier
Η εταιρία μας έχει συνάψει συνεργασία με την ΕΛΤΑ COURIER και ACS COURIER  για την μεταφορά και παράδοση των προϊόντων.
Για αγορές προϊόντων συνολικού βάρους έως 2 κιλά η αποστολή κοστίζει 3,85€, από 2 έως 5  κιλά η αποστολή κοστίζει 4,40€ ενώ για προϊόντα από 5 κιλά και άνω για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,22€.
Η παράδοση γίνεται από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών
Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν μεγάλο όγκο ή βάρος (όπως μπαταρίες οχημάτων >20 κιλών) η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με πρακτορείο μεταφορών είτε πρακτορείο της επιλογής σας είτε της συνεργαζόμενης εταιρίας μας. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.
Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
Η εταιρεία XIDEAS.gr συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα στη διεύθυνση Γούναρη 166 στη Γλυφάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 07.30 π.μ. - 20.00 μ,μ, και Σάββατο 07.30 π.μ. - 18.00 μ.μ., χωρίς καμία επιβάρυνση.

Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, η εμπορική του συσκευασία είναι κλειστή και έχετε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Στην περίπτωση αυτή το κόστος επιβάρυνσης της επιστροφής των προϊόντων είναι δικό σας.