Menu
Το καλάθι σας

VITEX - Teak Oil / Άχρωμο Λάδι Εμποτισμού 750ml - 13488

VITEX - Teak Oil / Άχρωμο Λάδι Εμποτισμού 750ml - 13488
Ετικέτες: ΧΡΩΜΑΤΑ 11, 90€
VITEX - Teak Oil / Άχρωμο Λάδι Εμποτισμού 750ml - 13488
12,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,08€
  • Stock: 11
  • Model: 13488
VITEX - Teak Oil / Άχρωμο Λάδι Εμποτισμού 750ml - 13488

Μείγμα φυσικών τροποποιημένων ελαίων, εμπλουτισμένο με κερί. Χρησιμοποιείται για το φρεσκάρισμα και τη συντήρηση ξύλων όπως τικ, όρεγκον, δρυς, μαόνι κ.α., καθώς και κάθε σκληρού γυμνού ξύλου, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Διεισδύει σε βάθος στους πόρους του ξύλου, εμποδίζει τη διείσδυση του νερού και αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά. Έχει μεγάλη αντοχή στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

• Λάδι εμποτισμού από μείγμα φυσικών, τροποποιημένων ελαίων, εμπλουτισμένο με κερί
• Φρεσκάρει, συντηρεί και προστατεύει τα σκληρά ξύλα από έντονη ηλιοφάνεια, υγρασία

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
Διατίθεται άχρωμο.

ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές, χωρίς ρετσίνι, λάδι ή παλιά βερνίκια.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Το προϊόν αναδεύεται καλά πριν τη χρήση. Εφαρμόζεται σε μία στρώση με πινέλο ή πανί χωρίς αραίωση. Το επιπλέον υλικό σκουπίζεται μετά από 5 λεπτά με ένα στεγνό πανί. Δεύτερο στρώση εφαρμόζεται σε πολύ σκληρά ξύλα ή όπου τα ξύλα εκτίθενται σε έντονες καιρικές συνθήκες. Δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε θερμοκρασίες μικρότερες από 5°C, μεγαλύτερες από 35°C και/ή σχετική υγρασία πάνω από 80%.Το προϊόν είναι στεγνό στην αφή σε 2-3 ώρες και επαναβάφεται μετά από 2 ημέρες. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (σχετική υγρασία και θερμοκρασία).Ρολά, πινέλα και λεκέδες στο πάτωμα καθαρίζονται με Διαλυτικό Πινέλου Τ 300 και στη συνέχεια με σαπούνι ή απορρυπαντικό.

Για παραγγελία άνω τον 50€ και έως 5 κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν πανελλαδικά.


Αποστολή με Courier
Η εταιρία μας έχει συνάψει συνεργασία με την ΕΛΤΑ COURIER και ACS COURIER  για την μεταφορά και παράδοση των προϊόντων.
Για αγορές προϊόντων συνολικού βάρους έως 2 κιλά η αποστολή κοστίζει 3,85€, από 2 έως 5  κιλά η αποστολή κοστίζει 4,40€ ενώ για προϊόντα από 5 κιλά και άνω για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,22€.
Η παράδοση γίνεται από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών
Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν μεγάλο όγκο ή βάρος (όπως μπαταρίες οχημάτων >20 κιλών) η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με πρακτορείο μεταφορών είτε πρακτορείο της επιλογής σας είτε της συνεργαζόμενης εταιρίας μας. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.
Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
Η εταιρεία XIDEAS.gr συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα στη διεύθυνση Γούναρη 166 στη Γλυφάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 07.30 π.μ. - 20.00 μ,μ, και Σάββατο 07.30 π.μ. - 18.00 μ.μ., χωρίς καμία επιβάρυνση.

Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, η εμπορική του συσκευασία είναι κλειστή και έχετε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Στην περίπτωση αυτή το κόστος επιβάρυνσης της επιστροφής των προϊόντων είναι δικό σας.