Menu
Το καλάθι σας

VIVECHROM - Vive Eco / Οικολογικό Πλαστικά Χρώμα Εσωτερικής Χρήσης Λευκό 9lt - 70654

VIVECHROM - Vive Eco / Οικολογικό Πλαστικά Χρώμα Εσωτερικής Χρήσης Λευκό 9lt - 70654
Ετικέτες: ΧΡΩΜΑΤΑ 39, 44€
VIVECHROM - Vive Eco / Οικολογικό Πλαστικά Χρώμα Εσωτερικής Χρήσης Λευκό 9lt - 70654
39,45€
Χωρίς ΦΠΑ: 31,82€
  • Stock: 8
  • Model: 70654
VIVECHROM - Vive Eco / Οικολογικό Πλαστικά Χρώμα Εσωτερικής Χρήσης Λευκό 9lt - 70654

Tο VIVE ECO είναι οικολογικό πλαστικό χρώμα εσωτερικής χρήσης, κατάλληλο για την βαφή επιφανειών όπως σοβάς, σπατουλαριστές επιφάνειες, μπετόν, γυψοσανίδες. Πιστοποιημένο από το ΑΣΑΟΣ σύμφωνα με τα κριτήρια του Συμβουλίου Απονομής Οικολογικού Σήματος της Ε.Ε. Αποτελεί την οικονομική και αξιόπιστη λύση για κατοικίες, ξενοδοχεία, σχολεία, νοσοκομεία, μεγάλα δημόσια έργα, προσφέροντας εγγυημένο αποτέλεσμα σε εξαιρετική τιμή. Στεγνώνει και επαναβάφεται γρήγορα. Συνδυάζει μεγάλη λευκότητα και καλυπτικότητα,. Έχει εύκολη εφαρμογή, πολύ καλό άπλωμα και μεγάλη αντοχή στο πλύσιμο.

Τύπος: Οικολογικό πλαστικό χρώμα. Ειδικό βάρος: Ιξώδες : Μέθοδος εφαρμογής: Ρολό, πινέλο ή πιστόλι airless. Αραίωση: 5-10% καθαρό νερό. Απόδοση: Περίπου 11m² ανά λίτρο ανά στρώση στις κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες. Στέγνωμα: Στην αφή περίπου σε 1 ώρα και επαναβαφή μετά από 3 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (υγρασία, θερμοκρασία). Αποχρώσεις: Διατίθεται σε Λευκό και σε απεριόριστο αριθμό αποχρώσεων μέσω του συστήματος ΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ της Vivechrom. Αποθήκευση: Να αποθηκεύεται σε θερμοκρασία από 5°C έως 40°C.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και ελεύθερες από ελαττωματικά ή κακής συνοχής υλικά, σκόνες, λάδια και άλατα. • Η επεξεργασία όπως στεγνό τρίψιμο, χρήση φλόγας για κοπή ή συγκόλληση βαμμένων επιφανειών θα δημιουργήσει σκόνη και / ή επικίνδυνες αναθυμιάσεις. Υγρό τρίψιμο θα πρέπει να χρησιμοποιείται όπου είναι δυνατόν. Να εργάζεστε σε καλά αεριζόμενο χώρο. Χρησιμοποιείστε κατάλληλα μέσα για την προστασία της αναπνοής. • Για το στοκάρισμα και σπατουλάρισμα των επιφανειών: Χρησιμοποιείστε NEOPAL STUCCO. • Για καινούργιες επιφάνειες ή πορώδεις επιφάνειες βαμμένες με ασβέστη, κόλλα ή κακής ποιότητας χρώματα: Ασταρώστε με VIVE PRIMER, 100% ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ. • Για επιφάνειες χωρίς προβλήματα εφαρμόστε κατευθείαν VIVE ECO. 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Αραιώστε με 5-10% καθαρό νερό και αναδεύστε καλά πριν τη χρήση. • Εφαρμόστε 2 χέρια VIVE ECO. • Εξασφαλίστε καλό εξαερισμό κατά την εφαρμογή και το στέγνωμα. • Εφαρμογή και στέγνωμα σε θερμοκρασία από 10°C έως 35°C.

ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Μακριά από παιδιά • Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας το δοχείο του προϊόντος ή την ετικέτα • Να μην έρθει σε επαφή με τα μάτια, με το δέρμα ή με τα ρούχα ? Καλέστε το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό εάν αισθανθείτε αδιαθεσία ? Περιέχει 1,2-βενζισοθειαζολ-3(2Η)-ονη και μίγμα των: 5-χλωρο-2-μεθυλο-4-ισοθιαζολιν-3-ονη με 2-μεθυλο-2Η-ισοθιαζολ-3-ονη (3:1). Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση ? Μετά την εφαρμογή κλείστε καλά το δοχείο και αποθηκεύστε σε δροσερό περιβάλλον. Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 7793777 Περισσότερες πληροφορίες για τους λόγους για τους οποίους αποδόθηκε το οικολογικό σήμα σε αυτό το προϊόν υπάρχουν στην ιστοθέση της Ε.Ε.: http://www.ecolabel.eu Σηκώστε με προσοχή – το βάρος ξεπερνά τα 10 kg.

Για παραγγελία άνω τον 50€ και έως 5 κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν πανελλαδικά.


Αποστολή με Courier
Η εταιρία μας έχει συνάψει συνεργασία με την ΕΛΤΑ COURIER και ACS COURIER  για την μεταφορά και παράδοση των προϊόντων.
Για αγορές προϊόντων συνολικού βάρους έως 2 κιλά η αποστολή κοστίζει 3,85€, από 2 έως 5  κιλά η αποστολή κοστίζει 4,40€ ενώ για προϊόντα από 5 κιλά και άνω για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,22€.
Η παράδοση γίνεται από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών
Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν μεγάλο όγκο ή βάρος (όπως μπαταρίες οχημάτων >20 κιλών) η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με πρακτορείο μεταφορών είτε πρακτορείο της επιλογής σας είτε της συνεργαζόμενης εταιρίας μας. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.
Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
Η εταιρεία XIDEAS.gr συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα στη διεύθυνση Γούναρη 166 στη Γλυφάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 07.30 π.μ. - 20.00 μ,μ, και Σάββατο 07.30 π.μ. - 18.00 μ.μ., χωρίς καμία επιβάρυνση.

Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, η εμπορική του συσκευασία είναι κλειστή και έχετε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Στην περίπτωση αυτή το κόστος επιβάρυνσης της επιστροφής των προϊόντων είναι δικό σας.