Menu
Το καλάθι σας

VIVECHROM - Vivemetal / Σατινέ Ντουκόχρωμα Υψηλής Σκληρότητας για Μέταλλα ΜΑΥΡΟ 750ml - 03567

VIVECHROM - Vivemetal / Σατινέ Ντουκόχρωμα Υψηλής Σκληρότητας για Μέταλλα ΜΑΥΡΟ 750ml - 03567
Ετικέτες: ΧΡΩΜΑΤΑ 10, 90€
VIVECHROM - Vivemetal / Σατινέ Ντουκόχρωμα Υψηλής Σκληρότητας για Μέταλλα ΜΑΥΡΟ 750ml - 03567
10,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 8,79€
  • Stock: 6
  • Model: 03567
VIVECHROM - Vivemetal / Σατινέ Ντουκόχρωμα Υψηλής Σκληρότητας για Μέταλλα ΜΑΥΡΟ 750ml - 03567

Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ  ΓΙΑ ΤΟ VIVEMETAL ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ VIVECHROM ΕΙΝΑΙ Ο VIVEHARD ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ 46072

Το VIVEMETAL είναι ντούκο μεγάλης σκληρότητας και υψηλής αντοχής για μέταλλα. Είναι ιδανικό χρώμα για πόρτες, κάγκελα, σιδηροκατασκευές, εργαλεία, βιομηχανικό εξοπλισμό, μηχανήματα και για κάθε επιφάνεια όπου είναι επιθυμητό ένα αξεπέραστο γυαλιστερό ή σατινέ φινίρισμα. Στεγνώνει γρήγορα και διατηρεί τη γυαλάδα και την απόχρωση του, ακόμα και στις πιο δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Με την προσθήκη σκληρυντή VIVEHARD επιτυγχάνεται γρηγορότερο στέγνωμα και πολύ μεγαλύτερη σκληρότητα.

Τύπος: Αλκυδικό βερνικόχρωμα ειδικά τροποποιημένο. Ειδικό βάρος: 0,95 έως 1,20 ? 0,01 gr/cm3 , ανάλογα με την απόχρωση. Ιξώδες : 6-8 ps (ROTOTHINNER DIN 51550, 25°C). Μέθοδος εφαρμογής: Πινέλο, ρολό ή πιστόλι. Απόδοση: 13-15 m2/lt ανά στρώση σε κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες, ανάλογα με την απόχρωση. Στέγνωμα: Επιφανειακά στεγνό σε 2-4 ώρες. Με την προσθήκη σκληρυντή VIVEHARD στεγνώνει σε περίπου 1-3 ώρες. Επαναβάφεται μετά από 24 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (υγρασία, θερμοκρασία). Αποχρώσεις: Διατίθεται σε λευκό, μαύρο καθώς και σε πλήρη γκάμα των αποχρώσεων RAL αλλά και της βεντάλιας Best Collection μέσω του συστήματος XΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ της Vivechrom. 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ 

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και ελεύθερες από ελαττωματικά ή κακής συνοχής υλικά, σκόνες, λάδια και άλατα. • Η επεξεργασία όπως στεγνό τρίψιμο, χρήση φλόγας για κοπή ή συγκόλληση βαμμένων επιφανειών θα δημιουργήσει σκόνη και / ή επικίνδυνες αναθυμιάσεις. Υγρό τρίψιμο θα πρέπει να χρησιμοποιείται όπου είναι δυνατόν. Εάν η έκθεση δεν μπορεί να αποφευχθεί με την παροχή τοπικού εξαερισμού, θα πρέπει να χρησιμοποιείται κατάλληλος εξοπλισμός για την προστασία της αναπνοής. • Για την αντισκωριακή προστασία μεταλλικών επιφανειών χρησιμοποιείστε RUST PRIMER. 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Πριν την εφαρμογή οι επιφάνειες λειαίνονται με κατάλληλο γυαλόχαρτο. • Εάν κατά την εφαρμογή χρειαστεί αραίωση, προσθέστε μέχρι 3% ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΠΙΝΕΛΟΥ και για πιστόλι έως 20% ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ. • Αναδεύστε καλά και εφαρμόστε 2 χέρια VIVEMETAL. • Εφαρμογή και στέγνωμα σε θερμοκρασία από 10°C έως 35°C.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΤΗ VIVEHARD

Προσθέστε στο VIVEMETAL 10%- 15% VIVEHARD. Αναδεύστε καλά και εφαρμόστε. Το μίγμα στο οποίο έχει προστεθεί VIVEHARD θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί εντός 4 ωρών.

ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ Περιέχει Νάφθα (πετρελαίου), βαριά υδρογονωμένη • Υγρό και ατμοί εύφλεκτα • Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη • Mακριά από παιδιά • Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας το δοχείο του προϊόντος ή την ετικέτα • Μακριά από θερμότητα, σπινθήρες, φλόγες και θερμές επιφάνειες • • Μην καπνίζετε • Να διατηρείται το δοχείο ερμητικά κλειστό • Να μην έρθει σε επαφή με τα μάτια, με το δέρμα ή με τα ρούχα • Καλέστε το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό εάν αισθανθείτε αδιαθεσία • Να διατηρείται δροσερό • Μην το αδειάζετε στην αποχέτευση • Διάθεση του περιεχομένου και του δοχείου σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία • Παρατεταμένη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα δέρματος ή σκάσιμο. Περιέχει ενώσεις κοβαλτίου & οξίμη της 2-βουτανόνης. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων για Ελλάδα: 210 7793777 / για Κύπρο: 1401

Για παραγγελία άνω τον 50€ και έως 5 κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν πανελλαδικά.


Αποστολή με Courier
Η εταιρία μας έχει συνάψει συνεργασία με την ΕΛΤΑ COURIER και ACS COURIER  για την μεταφορά και παράδοση των προϊόντων.
Για αγορές προϊόντων συνολικού βάρους έως 2 κιλά η αποστολή κοστίζει 3,85€, από 2 έως 5  κιλά η αποστολή κοστίζει 4,40€ ενώ για προϊόντα από 5 κιλά και άνω για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,22€.
Η παράδοση γίνεται από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών
Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν μεγάλο όγκο ή βάρος (όπως μπαταρίες οχημάτων >20 κιλών) η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με πρακτορείο μεταφορών είτε πρακτορείο της επιλογής σας είτε της συνεργαζόμενης εταιρίας μας. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.
Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
Η εταιρεία XIDEAS.gr συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα στη διεύθυνση Γούναρη 166 στη Γλυφάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 07.30 π.μ. - 20.00 μ,μ, και Σάββατο 07.30 π.μ. - 18.00 μ.μ., χωρίς καμία επιβάρυνση.

Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, η εμπορική του συσκευασία είναι κλειστή και έχετε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Στην περίπτωση αυτή το κόστος επιβάρυνσης της επιστροφής των προϊόντων είναι δικό σας.