Menu
Your Cart

VITEX - Wash Primer / Αντισκωριακό Αστάρι Ισχυρής Πρόσφυσης - 10579

VITEX - Wash Primer / Αντισκωριακό Αστάρι Ισχυρής Πρόσφυσης - 10579
10.90€
Ex Tax: 8.79€
  • Stock: 2 - 3 days
  • Model: 10579

VITEX - Wash Primer / Αντισκωριακό Αστάρι Ισχυρής Πρόσφυσης 820mL  - 10579

Α Συστατικό 492ml

Β Συστατικό 328ml

Υψηλής ποιότητας αντισκωριακό υπόστρωμα δύο συστατικών. Παρουσιάζει εξαιρετική πρόσφυση σε γυαλιστερές επιφάνειες όπως αλουμίνιο, γαλβανιζέ, λαμαρίνες, πολυεστέρα, γυαλί και ανοξείδωτα μέταλλα.

• Εποξειδικό υπόστρωμα 2 συστατικών
• Άψογη πρόσφυση σε γυαλιστερές επιφάνειες

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Διατίθεται σε ελαφρώς κίτρινη απόχρωση.

ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ

Οι επιφάνειες πρέπει να καθαρίζονται με Διαλυτικό Πινέλου Τ 300, να είναι στεγνές και λείες, χωρίς σκόνη, λάδια και να έχουν λειανθεί με κατάλληλο γυαλόχαρτο (κυρίως οι πρόσφατα γαλβανισμένες λαμαρίνες).

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Προστίθεται στο Α΄ συστατικό όλη την ποσότητα του Β΄ συστατικού και ανακατεύεται πολύ καλά. Το μίγμα πρέπει να χρησιμοποιηθεί 5-10 λεπτά μετά την ανάμιξη των δύο συστατικών και μέσα σε διάστημα 2-3 ωρών, για θερμοκρασία περιβάλλοντος 30°C και 20°C αντίστοιχα. Εφαρμόζεται σε μία στρώση με ρολό, πινέλο ή πιστόλι airless χωρίς αραίωση. Δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε θερμοκρασίες μικρότερες από 5οC, μεγαλύτερες από 35οC και/ή σχετική υγρασία πάνω από 80%.Το προϊόν είναι στεγνό στην αφή σε 45-60 λεπτά και επαναβάφεται μετά από 6-8 ώρες. Ο χρόνος επαναβαφής του δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τις 2 ημέρες. Αφού στεγνώσει πλήρως, λειαίνεται με κατάλληλο γυαλόχαρτο, απομακρύνεται η σκόνη και εφαρμόζεται βερνικόχρωμα νερού ή διαλύτου της Vitex. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (σχετική υγρασία και θερμοκρασία).Τα εργαλεία καθαρίζονται αμέσως μετά τη χρήση με Διαλυτικό Νίτρου Τ 400.

Χρόνος επιφανειακού στεγνώματοςΧρόνος επιφανειακού στεγνώματος 45-60min
ΑπόδοσηΑπόδοση 10-12m2/lt
Εφαρμογή με πινέλοΕφαρμογή με πινέλο
Εφαρμογή με ρολόΕφαρμογή με ρολό
Εφαρμογή με πιστόλιΕφαρμογή με πιστόλι