Menu
Το καλάθι σας

Syntilor - Saturateur Decking Oil - 02200

Syntilor - Saturateur Decking Oil - 02200
Syntilor - Saturateur Decking Oil - 02200
Syntilor - Saturateur Decking Oil - 02200
Syntilor - Saturateur Decking Oil - 02200
Ετικέτες: ΧΡΩΜΑΤΑ 14, 45€
Syntilor - Saturateur Decking Oil - 02200
16,24€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,10€
  • Stock: 2 - 3 μέρες
  • Model: 02200

Διαθέσιμες Επιλογές

Syntilor - Saturateur Decking Oil - 02200

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ? Προστασία όλων των ξύλων αυτόκλειστων ή όχι, που χρησιμοποιούνται συχνά σε εξωτερικούς χώρους. ? Φινίρισμα λαδωμένου ξύλου. ? Πλούσιο σε πρώτες ύλες φυτικής προέλευσης. ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ και ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Το Saturateur Bois Syntilor/Blanchon αποτελεί μια πραγματική θρεπτική προστασία για τα εξωτερικά ξύλα χαρίζοντας τους ένα ιδιαίτερο φινίρισμα «λαδωμένου ξύλου». Ευχάριστο στην εφαρμογή και εύκολο στη συντήρηση, εμποτίζει την επιφάνεια των ξύλων και τα προστατεύει από τις κλιματικές επιθέσεις (κακοκαιρίες, UV…). ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ ? Τα καινούργια ξύλα που εμποτίζονται δύσκολα (π.χ.: δρυς, εξωτικά ξύλα, κτλ.) θα πρέπει πρώτα να εκτεθούν σε κακοκαιρίες για μερικούς μήνες. Όσο για τα ξύλα που έχουν επεξεργαστεί ως αυτόκλειστα (εμποτισμένα), πρέπει να σταθεροποιηθούν μερικούς μήνες πριν εφαρμοστεί το Saturateur Bois. ? Τα τρυφερά νέα ξύλα χρειάζονται μια στρώση Degriseur, πριν την εφαρμογή του Saturateur Bois Syntilor. ? Οι παλιές ακατέργαστες ξυλοκατασκευές, λεκιασμένες ή γκριζαρισμένες, χρειάζονται επεξεργασία με το Degriseur Bois. ? Οι ξυλοκατασκευές που έχουν επικαλυφθεί με βερνίκι εμποτισμού ή βερνίκι χρειάζεται πρώτα να αφαιρεθούν με διαβρωτικό (Decapant Special Bois Chrono® Syntilor) ή να τριφτούν μέχρι φυσικό ξύλο. ? Ξεσκονίστε επιμελώς το ξύλο πριν την εφαρμογή. ? Σε μολυσμένα ξύλα: ξύστε, καθαρίστε και μετά εφαρμόστε ένα ενδεδειγμένο θεραπευτικό προϊόν. Αφήστε να στεγνώσει 48 ώρες τουλάχιστον πριν εφαρμόσετε το Saturateur Bois Syntilor . Σημαντικό: όσο περισσότερο είναι ανοικτοί οι πόροι τόσο καλύτερος είναι ο κορεσμός του ξύλου: Τρίβοντας με ένα γυαλόχαρτο (κόκκος 80 ή 100), ανοίγουν οι πόροι και διευκολύνεται η διείσδυση. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ? Μη αραιώνεται: το Saturateur Bois Syntilor είναι έτοιμο προς χρήση. ? Εφαρμόστε το προϊόν σε παχιές και διαδοχικές στρώσεις μέχρι την "άρνηση" του ξύλου, δηλαδή μέχρι το κορεσμένο ξύλο να μην μπορεί να απορροφήσει το προϊόν. ? Καθαρίστε την περίσσεια με ένα καθαρό βαμβακερό πανάκι. Αν χρειάζεται, εφαρμόστε μια νέα στρώση προϊόντος για να δοθεί μια ομοιόμορφη όψη. 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ: ?Καθαρίστε αμέσως μετά τη χρήση με White Spirit. ?Μην πετάτε τα κατάλοιπα σους υπονόμους. Μαζέψτε τα πανάκια που χρησίμευσαν στο γυάλισμα και σκούπισμα αμέσως μετά τη χρήση και μην τα αφήνετε στον ήλιο (κίνδυνος αυτο-ανάφλεξης υφασμάτων διαποτισμένων με λάδι). Τα πανάκια μπορούν επίσης να φυλάσσονται μέσα σε νερό. ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Όταν η απόχρωση του ξύλου έγινε φυσικά γκριζωπή, λόγω τη δράση των κακών καιρικών συνθηκών και της υπεριώδους ακτινοβολίας, εφαρμόστε το εμποτιστικό λάδι δαπέδων Saturateur Bois Syntilor/Blanchon (πάντα μέχρι τον κορεσμό του ξύλου) ώστε να επαναφέρετε την αρχική φυσική όψη του διαποτισμένου ξύλου,. Πριν περάσετε το εμποτιστικό Saturateur Bois εφαρμόστε μια στρώση Degriseur Bois. 

Για παραγγελία άνω τον 50€ και έως 5 κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν πανελλαδικά.


Αποστολή με Courier
Η εταιρία μας έχει συνάψει συνεργασία με την ΕΛΤΑ COURIER και ACS COURIER  για την μεταφορά και παράδοση των προϊόντων.
Για αγορές προϊόντων συνολικού βάρους έως 2 κιλά η αποστολή κοστίζει 3,85€, από 2 έως 5  κιλά η αποστολή κοστίζει 4,40€ ενώ για προϊόντα από 5 κιλά και άνω για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,22€.
Η παράδοση γίνεται από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών
Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν μεγάλο όγκο ή βάρος (όπως μπαταρίες οχημάτων >20 κιλών) η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με πρακτορείο μεταφορών είτε πρακτορείο της επιλογής σας είτε της συνεργαζόμενης εταιρίας μας. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.
Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
Η εταιρεία XIDEAS.gr συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα στη διεύθυνση Γούναρη 166 στη Γλυφάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 07.30 π.μ. - 20.00 μ,μ, και Σάββατο 07.30 π.μ. - 18.00 μ.μ., χωρίς καμία επιβάρυνση.

Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, η εμπορική του συσκευασία είναι κλειστή και έχετε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Στην περίπτωση αυτή το κόστος επιβάρυνσης της επιστροφής των προϊόντων είναι δικό σας.