Menu
Το καλάθι σας

Syntilor - Teak Oil - 21172

Syntilor - Teak Oil - 21172
Syntilor - Teak Oil - 21172
Syntilor - Teak Oil - 21172
Syntilor - Teak Oil - 21172
Ετικέτες: ΧΡΩΜΑΤΑ 11, 52€
Syntilor - Teak Oil - 21172
13,02€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,50€
  • Stock: 2 - 3 μέρες
  • Model: 21172

Διαθέσιμες Επιλογές

Syntilor - Teak Oil - 21172

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ? Εμποτισμός μη λιπαρός. ? Περιέχει πρώτες ύλες φυσικής προέλευσης. ? Συνιστάται για τα εξωτικά κόκκινα και μαυριδερά ξύλα (τικ, νιαγκόν, παλίσανδρος, κ.τ.λ.). ? Υδρόφοβο. ? Προστασία από τους λεκέδες. Προστατεύει και θρέφει το ξύλο διατηρώντας τη φυσική του ομορφιά. ? Φυσική ματ όψη. ? Έτοιμο για χρήση. ? Εύκολη συντήρηση (μεγάλη ευκολία ανάπλασης). ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ και ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ? Το λάδι τικ Huile pour Teck Syntilor αποτελεί πραγματική φροντίδα για τα εξωτικά κόκκινα και μαυριδερά ξύλα, για την ελιά, κ.τ.λ.... Πάρα πολύ εύκολο στη χρήση, το Huile pour Teck εμποτίζει τη επιφάνεια του ξύλου και την προστατεύει από τις κλιματικές επιθέσεις αποφεύγοντας το γκριζάρισμα. Οι επεξεργασμένες επιφάνειες δεν ξεφλουδίζουν και συντηρούνται εύκολα χάρη σε μια εύκολη ανάπλαση. ? Το λάδι Τικ Huile pour Teck, αν και προορίζεται για εξωτερική χρήση (τέλειο για έπιπλα κήπου, βεράντες, φράχτες…), εφαρμόζεται επίσης σε εσωτερικούς χώρους σε έπιπλα και παρκέ εξωτικής ξυλείας (σε αυτή την περίπτωση, προχωρήστε στην εφαρμογή μιας στρώσης Blanchon Prim Oil πριν από την επίστρωση με το λάδι τικ). ? Μία μόνο όψη: Ματ Φυσικό ? Συσκευασίες: 0,5L,1L και 2,5L. ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ ? Το λάδι Τικ Huile Pour Teck Syntilor εφαρμόζεται σε ένα καθαρό ξύλο (καινούργιο ακατέργαστο ή προ-λαδωμένο), καλά ξεσκονισμένο. ? Σε παλαιά ξύλα ήδη περασμένα με λάδι: ελέγξτε αν η παλαιά επιφάνεια είναι σε καλή κατάσταση ειδάλλως τρίψτε με ένα γυαλόχαρτο και απαλείψτε τα μη προσκολλώμενα μέρη. ? Εάν η επιφάνεια είναι πολύ χαλασμένη για καλύτερο αποτέλεσμα: τρίψτε καλά μέχρι να βγει καθαρό ξύλο. Τα ξύλα που έχουν περαστεί με βερνίκι ή βερνίκι εμποτισμού πρέπει να θα καθαριστούν με το Super Decapant Special Meubles ή το Decapant Special Bois Chrono® Syntilor. ? ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ: αν χρειάζεται, κατά των εντόμων και μυκήτων: Χρησιμοποιήστε το Trait’ Plus MU Blanchon. Αφήστε να στεγνώσει 48 ώρες πριν από την επίστρωση με λάδι. 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ? ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΜΕΙΞΗ, έτοιμο για χρήση: το Huile pour Teck Syntilor χρησιμοποιείται όπως είναι. ? ΔΙΑΛΥΣΗ: δεν χρειάζεται καμία διάλυση σε φυσιολογικές συνθήκες (μην εφαρμόζετε σε θερμοκρασία κατώτερη των 12°C). ? ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Χρησιμοποιείτε το σε φυσιολογικές σταθεροποιημένες συνθήκες: θερμοκρασία περιβάλλοντος 20 έως 25°C, σχετική υγρασία 65%, στεγνό ξύλο, υγιές και καθαρό, που έχει υποστεί την κατάλληλη προεργασία. Μην εφαρμόζετε σε ξύλο του οποίου η υγρασία είναι ανώτερη των 10%. ? Ανακινήστε καλά τη συσκευασία πριν από τη χρήση. ? Εφαρμόστε μια πρώτη λεπτή στρώση Huile pour teck με το πινέλο, και μετά σκουπίστε αμέσως με ένα στουπί Meche Coton ή ένα καθαρό βαμβακερό πανάκι (ομοιόμορφη κυκλική κίνηση). Στέγνωμα: 4 ώρες περίπου. ? Για να αποκτήσετε ένα ωραίο τελείωμα, λειάνετε (ελαφρύ τρίψιμο, λεπτό γυαλόχαρτο) την πρώτη στρώση για να εξουδετερώσετε τις ανώμαλες επιφάνειες του ξύλου. ? Εφαρμόστε μια δεύτερη στρώση, σκουπίζοντας ταυτόχρονα, για να πάρετε μια στιλβωμένη επιφάνεια. Το ξύλο εμποτίζεται έτσι σε βάθος, χωρίς να μένει στην επιφάνεια. ? Συμβουλές του επαγγελματία: ανακατεύετε συχνά το προϊόν κατά τη χρήση. Για να διευκολύνετε το στίλβωμα , δουλεύετε σε μικρές επιφάνειες. ? Καθαρίστε τα πανάκια που χρησίμευσαν στο γυάλισμα αμέσως μετά τη χρήση (κίνδυνος αυτο-ανάφλεξης φυλάσσοντας τα υφασμάτινα σύνεργα εμποτισμένα με λάδι). Τα πανάκια μπορούν επίσης να φυλάσσονται μέσα σε νερό. ? ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ: Αφήστε να στεγνώσει καλά 2 με 4 ημέρες, προτού χρησιμοποιήσετε τα έπιπλα. Πάρτε μερικές στοιχειώδεις προφυλάξεις για μερικές ημέρες: αποφύγετε τα δυνατά κτυπήματα, μη βρέχετε. Η οριστική σκλήρυνση επιτυγχάνεται μετά από 7 με 10 ημέρες, σε φυσιολογικές συνθήκες. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ και ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ? Το Huile pour Teck Syntilor διατηρείται από μόνο του χωρίς στίλβωμα ούτε καθάρισμα: αμέσως μόλις η επιφάνεια χάσει το λούστρο της, ξεσκονίστε και εφαρμόστε μια νέα στρώση. ? Για τις άλλες μάρκες, ελέγξτε την τελική όψη και την αποκτώμενη απόχρωση. Πραγματοποιήστε ένα τεστ συμβατότητας και μια προκαταρκτική δοκιμή προσκόλλησης. 

Για παραγγελία άνω τον 50€ και έως 5 κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν πανελλαδικά.


Αποστολή με Courier
Η εταιρία μας έχει συνάψει συνεργασία με την ΕΛΤΑ COURIER και ACS COURIER  για την μεταφορά και παράδοση των προϊόντων.
Για αγορές προϊόντων συνολικού βάρους έως 2 κιλά η αποστολή κοστίζει 3,85€, από 2 έως 5  κιλά η αποστολή κοστίζει 4,40€ ενώ για προϊόντα από 5 κιλά και άνω για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,22€.
Η παράδοση γίνεται από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών
Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν μεγάλο όγκο ή βάρος (όπως μπαταρίες οχημάτων >20 κιλών) η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με πρακτορείο μεταφορών είτε πρακτορείο της επιλογής σας είτε της συνεργαζόμενης εταιρίας μας. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.
Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
Η εταιρεία XIDEAS.gr συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα στη διεύθυνση Γούναρη 166 στη Γλυφάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 07.30 π.μ. - 20.00 μ,μ, και Σάββατο 07.30 π.μ. - 18.00 μ.μ., χωρίς καμία επιβάρυνση.

Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, η εμπορική του συσκευασία είναι κλειστή και έχετε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Στην περίπτωση αυτή το κόστος επιβάρυνσης της επιστροφής των προϊόντων είναι δικό σας.