Menu
Το καλάθι σας

Syntilor - Vernis Antirouille Ακρυλικό Βερνίκι Μετάλλων - 32234

Syntilor - Vernis Antirouille Ακρυλικό Βερνίκι Μετάλλων - 32234
Ετικέτες: ΧΡΩΜΑΤΑ 8, 70€
Syntilor - Vernis Antirouille Ακρυλικό Βερνίκι Μετάλλων - 32234
9,73€
Χωρίς ΦΠΑ: 7,85€
  • Stock: 2 - 3 μέρες
  • Model: 32234

Διαθέσιμες Επιλογές

Syntilor - Vernis Antirouille Ακρυλικό Βερνίκι Μετάλλων - 32234

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ? Απλώνει άριστα, δεν αφήνει ίχνη. ? Εφαρμογή σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. ? Υψηλή αντοχή στις κακές καιρικές συνθήκες και στην υπεριώδη ακτινοβολία. ? Διαφανές : δεν μεταβάλλει την αρχική εμφάνιση της επιφάνειας. ? Ρευστό βερνίκι, εύκολη εφαρμογή. Δεν κιτρινίζει ? Γρήγορο στέγνωμα. ‘Αοσμο. ? Κατάλληλο για τις περισσότερες εργασίες, πάνω σε όλα τα μέταλλα. ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ και ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ? Το βερνίκι μετάλλων Vernis Antirouille Syntilor εφαρμόζεται σε όλα τα σιδηρούχα μέταλλα και κράματα που περιέχουν σίδηρο (σίδηρο, χάλυβα ...) αλλά και σε χαλκό, ορείχαλκο κτλ... ? Σε επιφάνειες νέες, παλαιές ή οξειδωμένες. ? Το βερνίκι μετάλλων Vernis Antirouille Syntilor δρα ως προστατευτικό κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας και τις άσχημες καιρικές συνθήκες, και προστατεύει τα εξωτερικά σιδηρούχα μέταλλα και αντικείμενα (έπιπλα κήπου, ψησταριές, φωτιστικά δαπέδου, μεταλλικά εξαρτήματα ...) αλλά και εσωτερικά (μικρές σιδηροκατασκευές τέχνης και χρηστικά μεταλλικά αντικείμενα ...). ? Προσδίδει στα μέταλλα που εφαρμόζεται ένα πολύ διακριτικό διαφανές άχρωμο διακοσμητικό φίλμ, διατηρώντας την αρχική τους εμφάνιση (φυσικό, «πατιναρισμένο» ή σκουριασμένο). ? ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ ? Σε καινούργιες μεταλλικές επιφάνειες: τέλεια πρόσφυση σε καθαρές επιφάνειες, στεγνές και απαλλαγμένες από λιπαρές ουσίες, διάβρωση ή καλαμίνα. Με μια μεταλλική βόυρτσα αφαιρέστε τα σαθρά σημεία σκουριάς και οποιοδήποτε σημείο έντονης διάβρωσης. Απολιπάνετε με ασετόν. Καθαρίστε επιμελώς. ? Σε νέες γαλβανισμένο μέταλλο: αφήστε να ωριμάσει για 6 μήνες. ? Σε παλαιά ή οξειδωμένα μέταλλα: αφαιρέστε χαλαρά και σκουριασμένα μέρη με μια συρμάτινη βούρτσα. Απολιπάνετε με ασετόν. Καθαρίστε επιμελώς. ? Σε βαμμένες μεταλλικές επιφάνειες: χρησιμοποιήστε διαβρωτικό χρωμάτων Syntilor ή Blanchon για να αφαιρέσετε το χρώμα. Στη συνέχεια απολιπάνετε με ασετόν. 

? Μη αραιώνεται, είναι έτοιμο για χρήση. ? Εφαρμόστε το βερνίκι μετάλλων Vernis Antirouille Syntilor με το πινέλο, με τη βούρτσα σε 2 στρώσεις. ? Αφήστε να στεγνώσει 4 ώρες μεταξύ των 2 στρώσεων ? Γρήγορο στέγνωμα και σκλήρυνση, πάρτε ωστόσο τις προφυλάξεις σας κατά τις πρώτες ημέρες. Σημαντικό: μην χρησιμοποιείτε για άλλη χρήση από αυτή για την οποία που προορίζεται. 

Για παραγγελία άνω τον 50€ και έως 5 κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν πανελλαδικά.


Αποστολή με Courier
Η εταιρία μας έχει συνάψει συνεργασία με την ΕΛΤΑ COURIER και ACS COURIER  για την μεταφορά και παράδοση των προϊόντων.
Για αγορές προϊόντων συνολικού βάρους έως 2 κιλά η αποστολή κοστίζει 3,85€, από 2 έως 5  κιλά η αποστολή κοστίζει 4,40€ ενώ για προϊόντα από 5 κιλά και άνω για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,22€.
Η παράδοση γίνεται από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών
Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν μεγάλο όγκο ή βάρος (όπως μπαταρίες οχημάτων >20 κιλών) η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με πρακτορείο μεταφορών είτε πρακτορείο της επιλογής σας είτε της συνεργαζόμενης εταιρίας μας. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.
Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
Η εταιρεία XIDEAS.gr συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα στη διεύθυνση Γούναρη 166 στη Γλυφάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 07.30 π.μ. - 20.00 μ,μ, και Σάββατο 07.30 π.μ. - 18.00 μ.μ., χωρίς καμία επιβάρυνση.

Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, η εμπορική του συσκευασία είναι κλειστή και έχετε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Στην περίπτωση αυτή το κόστος επιβάρυνσης της επιστροφής των προϊόντων είναι δικό σας.