Menu
Το καλάθι σας

Syntilor - Lasure Aquarethane ULD - 01916

Syntilor - Lasure Aquarethane ULD - 01916
Syntilor - Lasure Aquarethane ULD - 01916
Syntilor - Lasure Aquarethane ULD - 01916
Syntilor - Lasure Aquarethane ULD - 01916
Ετικέτες: ΧΡΩΜΑΤΑ 14, 80€
Syntilor - Lasure Aquarethane ULD - 01916
15,75€
Χωρίς ΦΠΑ: 12,70€
  • Stock: 2 - 3 μέρες
  • Model: 01916

Διαθέσιμες Επιλογές

Syntilor - Lasure Aquarethane ULD - 01916

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ? Ρητίνες πολυουρεθάνης νερού υψηλής αντοχής. ? Εκολοδούλευτη υγρή όψη. ? Άοσμο. ? Εξαιρετική μακροζωία. ? Μικροπορώδες, αδιάβροχο. ? Προοδευτικό στέγνωμα, γρήγορη σκλήρυνση. ? Υψηλή προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες. ? Υπογραμμίζει τη φυσική απόχρωση και την ομορφιά του ξύλου. ? Συμβαδίζει με την προστασία του περιβάλλοντος. ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ και ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ? Το βερνίκι εμποτισμού Lasure Microporeuse AQUARETHANE® Syntilor χαρίζει μακροχρόνια ομορφιά και προστασία στις εξωτερικές και εσωτερικές ξυλοκατασκευές και προστατεύει το περιβάλλον (Ποιότητα με πιστοποίηση CTBA MQ 177: προστασία από τις κλιματικές επιθέσεις, ασφάλεια κατά τη χρήση). ? Υψηλής ποιότητα, αυτό το βερνίκι εμποτισμού προστατεύει και διακοσμεί τα ξύλα από όλα τα είδη δέντρων (ρητινώδη, φελλώδη και εξωτικά) που έχουν υποστεί την κατάλληλη προετοιμασία, καινούρια ή παλιά. ? Ωστόσο, η διάρκεια ζωής σε ξύλα που εμποτίζονται δύσκολα όπως η Δρυς, το Red cedar, το Iroko είναι περιορισμένη και μειωμένη. ? Η μικροπορώδης σύστασή του όπως και η σατινέ όψη μακράς διάρκειας το κάνουν ιδανικό προϊόν για παραθυρόφυλλα, πόρτες και εξωτερικές ξυλοκατασκευές. ? Άχρωμο και 10 αποχρώσεις ξύλου: Δρυς φυσικό, Δρυς ανοικτό, Δρυς χρυσαφί, Δρυς μέτριο, Δρυς σκούρο, Δρυς ρουστίκ, Κερασιά, Ακαζού, Τικ, Hetre. ? Oak, oak middle, rustic oak, golden oak, dark oak, natural oak, mahogany, teck, cherry, wenge, clear exterior. ? 6 έγχρωμες αποχρώσεις : Λευκό, Μπλε σκούρο, Πράσινο σκούρο, Wenge (Μαύρο), Γκρι, Γκρι Δρυς. ? White, Blue night, Green basque, Wenge, Gris, Gris chene ? Συσκευασίες:0,75L, 2,5L και 10L* (*συγκεκριμένες αποχρώσεις) ? Το ‘Αχρωμο Εξωτερική χρήση (Incolore special Exterieur) εφαρμόζεται εξωτερικά και απευθείας σε γυμνό νέο ξύλο (3 στρώσεις). ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ ? Εφαρμογή σε παλιά ή καινούργια ξύλα, υγιή, καθαρά μη λιπαρά και στεγνά, που έχουν προετοιμαστεί με τον κατάλληλο τρόπο. ? Εξαλείψτε αν χρειάζεται παλαιά φινιρίσματα, ραγισμένα χρώματα και βερνίκια, λάδια, κ.τ.λ. (χρησιμοποιήστε το Decapant Special Bois Chrono® Syntilor) ή τα ίχνη ρητινών (καθαρίστε με ασετόν). ? Σε μολυσμένα ξύλα: ξύστε, καθαρίστε και μετά εφαρμόστε ένα ενδεδειγμένο θεραπευτικό προϊόν. Αφήστε να στεγνώσει 48 ώρες τουλάχιστον πριν εφαρμόσετε το βερνίκι εμποτισμού. ? Το θάμπωμα ενός πολύ λείου ξύλου διευκολύνει την εισχώρηση του προϊόντος. Τρίψτε επιμελώς με ένα γυαλόχαρτο (με κόκκο 80 π.χ.), για μια καλύτερη προετοιμασία «ανοίγοντας» τους πόρους του ξύλου.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ? Χρησιμοποιείτε το σε φυσιολογικές συνθήκες. Μην εφαρμόζετε σε ξύλο του οποίου η υγρασία είναι ανώτερη του 10% ή του οποίου η υγρασία μεταβάλλεται σημαντικά. ? Δεν χρειάζεται καμία αραίωση σε κανονικές συνθήκες (μην εφαρμόζετε σε θερμοκρασία κάτω από 12°C). ? Εφαρμόστε το Lasure Microporeuse AQUARETHANE® με πινέλο ή φαρδύ πινέλο, σε δύο ή τρεις ομοιόμορφες και καλά "γεμισμένες" στρώσεις, προς τη φορά των ινών ξύλου, χωρίς να ξεπεράσετε τις 48 ώρες μεταξύ 2 στρώσεων. ? Για εφαρμογή με πιστόλι βαφής αραιώστε με νερό 5-10%. ? Τρίψτε ελαφρά την πρώτη στρώση με ένα λεπτό γυαλόχαρτο για να απαλείψετε τις ανώμαλες επιφάνειες του ξύλου. ? Σε κάθετες επιφάνειες ξύλου και σε περίπτωση Νότιας ή Δυτικής έκθεσης, εφαρμόστε 3 στρώσεις. ? Μην εφαρμόζετε πάνω σε Red Cedar. Σημ.: σε εξωτερικούς χώρους, το άχρωμο χρησιμοποιείται για ανακαίνιση σε ήδη βαμμένα ξύλα αλλά και σαν αρχική εφαρμογή. Συμβουλή του Επαγγελματία: σε όλες τις περιπτώσεις τρίψτε ελαφρά μεταξύ των στρώσεων (λεπτό γυαλόχαρτο) για να εξουδετερώσετε τις μικροατέλειες του ξύλου και να αποκτήσετε μια όμορφη όψη. *Έως 8 έτη αντοχή σε εξωτερική χρήση: Επιφάνειες: καινούρια ξύλα, σε 3 στρώσεις, εξαιρουμένων των λίγο εμποτιζόμενων ξύλων όπως η Δρυς, το Red Cedar, το Ιρόκο. Παλιά ή ανακαινιζόμενα ξύλα: υγιή, καθαρά, στεγνά και μη λιπαρά. Έκθεση: Σε κάθετες ξύλινες επιφάνειες μόνο. Σε περίπτωση Νότιας ή Δυτικής έκθεσης, εφαρμόστε σε 3 στρώσεις. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ: Ας προστατεύσουμε το περιβάλλον: ? Στύψτε επιμελώς τα πινέλα και τα εργαλεία βαφής μετά την εφαρμογή και σκουπίστε καλά. ? Ξεβγάλετε με πολύ λίγο νερό μετά την εφαρμογή; αφήστε αυτό το νερό να εξατμιστεί. ? Το στεγνό κατάλοιπο μπορεί να απορριφθεί κανονικά στον κάδο σκουπιδιών. ? Κλείνετε καλά τη συσκευασία μετά τη χρήση. ? Μην πετάτε τα κατάλοιπα στους υπονόμους. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ? Συνηθισμένη ανακαίνιση ή εφαρμογή πάνω σε βερνίκι εμποτισμού που δεν έχει φθαρεί: αφού ξεσκονίσετε εφαρμόστε μια στρώση Lasure Microporeuse Aquarethane® . Το άχρωμο προστατεύει το ξύλο χωρίς να το σκουραίνει. ? Καθυστερημένη ανακαίνιση: τρίψτε καλά τις επεξεργαζόμενες επιφάνειες, ξεσκονίστε και εφαρμόστε 2 στρώσεις βερνικιού εμποτισμού Lasure Microporeuse Aquarethane® . 

Για παραγγελία άνω τον 50€ και έως 5 κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν πανελλαδικά.


Αποστολή με Courier
Η εταιρία μας έχει συνάψει συνεργασία με την ΕΛΤΑ COURIER και ACS COURIER  για την μεταφορά και παράδοση των προϊόντων.
Για αγορές προϊόντων συνολικού βάρους έως 2 κιλά η αποστολή κοστίζει 3,85€, από 2 έως 5  κιλά η αποστολή κοστίζει 4,40€ ενώ για προϊόντα από 5 κιλά και άνω για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,22€.
Η παράδοση γίνεται από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών
Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν μεγάλο όγκο ή βάρος (όπως μπαταρίες οχημάτων >20 κιλών) η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με πρακτορείο μεταφορών είτε πρακτορείο της επιλογής σας είτε της συνεργαζόμενης εταιρίας μας. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.
Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
Η εταιρεία XIDEAS.gr συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα στη διεύθυνση Γούναρη 166 στη Γλυφάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 07.30 π.μ. - 20.00 μ,μ, και Σάββατο 07.30 π.μ. - 18.00 μ.μ., χωρίς καμία επιβάρυνση.

Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, η εμπορική του συσκευασία είναι κλειστή και έχετε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Στην περίπτωση αυτή το κόστος επιβάρυνσης της επιστροφής των προϊόντων είναι δικό σας.